ВЛ | 24-ти кръг | Лестър - Манчестър Юнайтед | 0:3

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Re: ВЛ | 24-ти кръг | Лестър - Манчестър Юнайтед | 05.02

Мнениеот hd29 » 04 фев 2017 15:19

Надявам се Лестър да започнат да излизат от кризата вече.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 04 фев 2017 18:22

iliev72 написа:
MapTo_D написа:Ако покажем подобието на игра от сряда, абсолютно нищо хубаво няма да ни чака и в този мач. И двата отбора са много непредсказуеми тоя сезон и прогнозата ми е трудна, като нищо ще стане някакъв супер скучен Х. :oops: :shock:

Съгласен съм с теб :) Даже се чудя дали резултат няма да зависи от грешките на съдията , а не от някакви невероятни изпълнения на МЮ ;)

Какъв е резултата на мача ви с Хъл ? :lol:
Изображение[/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 04 фев 2017 18:54

Моу няма да остави Погба и Ибрахимович резерви в такъв мач за добро или лошо.
Най-вероятно Блинд, Джоунс и Рашфорд няма да играят.
Задължително е да вземем мача, защото Евертън вече са само на 2 точки от нас, а отделно трябва да се доближим на 1 и 2 точки съотвено от Ливърпул и Арсенал, след като днес и двата отбора загубиха.
Дано хиксът с Хъл да мотивира още повече играчите, а не да ги демотивира, защото когато се подцени отбор, играчи, ситуации, няма как да излезеш победител.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 04 фев 2017 19:35

Утре ще е ключов момент, защото за пореден път ни се отваря възможност и ако и този път я изпуснем, ще е направо...
Не знам какви ще ги върши Моуриньо, но искам да видя титуляри поне двама измежду Рууни, Марсиал и Фелайни.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 04 фев 2017 19:44

smoothc написа:Утре ще е ключов момент, защото за пореден път ни се отваря възможност и ако и този път я изпуснем, ще е направо...
Не знам какви ще ги върши Моуриньо, но искам да видя титуляри поне двама измежду Рууни, Марсиал и Фелайни.

Аз пък се надявам нито един от 3-та да не започне. Евентуално Фелайни и Марсиал може да влезнат, ако се закучи много мача, но нито един от тримата не е във някаква форма. Според мен трябва да почне с Мата и Мхитарян по фланговете, а 3-та в центъра мисля е ясна на всички.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 04 фев 2017 22:58

Втори пореден кръг имаме шанса да се възползваме от грешките на Ливърпул и Арсенал.
Толкова мачове този сезон изтървахме победата, че ако и тук се издъним направо може да теглим чертата на сезона.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 04 фев 2017 23:04

че ако и тук се издъним направо може да теглим чертата на сезона.

Аз съм на мнение, че докато има математически шанс за нещо, то никога не трябва да се тегли(предварително) чертата.
В момента математически имаме шанс за титлата, но на практика целта е нереалистична.
Докато за топ 4, т.е. от 4-то до 2-ро място(дори и при издънка утре) - вероятността остава и математически, и реалистично.
Всичко това го казвам, понеже има достатъчно брой кръгове, за да се промени ситуацията.

Потребителски аватар
xtremeee
Контакти:

Мнениеот xtremeee » 05 фев 2017 01:07

Време е да остави на резервната скамейка дърветата Погба и Ибрахимович да не говорим пък за Фелайни
Трябва скорост и креативност в атаката с 50 подавания и центриране няма да стане

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 05 фев 2017 10:07

Jackxxx написа:Интересно ми е дали Моуриньо ще предприеме нещо изненадващо в стартовия състав и указанията към играчите.
Изненадващо т.е. да остави Погба или Златан на пейката. То е ясно, че няма да е същата 11-торка от мача в сряда.

Голям си олигофрен!
С извинение.. :mrgreen:
Погледни си последните 200 мнения във форума,има ли поне едно такова в което не споменаваш Погба?
Знаеш ли,че ако тези двамата ги нямаше до този момент щяхме да сме не 6-ти,а извън топ 10?
Чак ми е едно такова неудобно да ти се обяснявам :oops:

Моето мнение е,че играчи като Рашфорд и Лингард трябва да седят най-много на скамейката,на този етап. Не ви е виновен Погба,че дава 100 метров пас на Рашфорд и той пропуска сам срещу вратаря на Хъл..

[offtopic][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EUArVF-jzJ4[/youtube][/offtopic]
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 05 фев 2017 11:30

Henry: "#mufc are not in the top 4 because they did stupid things, not because Arsenal, Liverpool or City are better." [Sky Sports]

Относно 6-тото ни място.
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Манчестър Ю”