ВЛ | 23-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Хъл Сити| 0:0
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 23-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Хъл Сити| 01.02
[rimg]https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/16298464_1916757728544639_3444407919242914488_n.png?oh=f9416332cd5cb7aa1fd0f2fa9996825f&oe=5910A393[/rimg]
- redhooligan
- Контакти:
PValchinov написа:Извинявам се, драги колеги фенове, но само аз ли съм останал с впечатление, че няма да предават мача по Диема Спорт или по който и да е от каналите им?![]()
![]()
Така е. Мачът не се предава по телевизията. Дават градския съперник Сити.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
- MapTo_D
- Контакти:
Жалка картинка сме. Все едно са се събрали преди 3 часа и това им е първи мач. Бих направил поне 5 промени в състава, като щях да започна с русичкия в тоя мач, на който му пресичат всеки втори пас и отново изпуска сам срещу вратаря. Май само Карик и Ерера не са за смяна. И защитата + вратаря, те нямат особено много работа. Пълен смях сме, а бяхме намерили уж някаква по-добра форма и показвахме някаква игра. Да започват да играят, че няма за кога да се мотаят. 
MapTo_D написа:Жалка картинка сме. Все едно са се събрали преди 3 часа и това им е първи мач. Бих направил поне 5 промени в състава, като щях да започна с русичкия в тоя мач, на който му пресичат всеки втори пас и отново изпуска сам срещу вратаря. Май само Карик и Ерера не са за смяна. И защитата + вратаря, те нямат особено много работа. Пълен смях сме, а бяхме намерили уж някаква по-добра форма и показвахме някаква игра. Да започват да играят, че няма за кога да се мотаят.
Сменяй отбора. И без тва на там си тръгнал
Офтопик:
Офтопик:
- MapTo_D
- Контакти:
Не ми давай много акъл само, пази си го.
Отбора не знам, ама от тия несретници днес бих сменил повече от половината. Ебаси рибите умрели, убиха се да падат и да просят дузпа. То няма такъв смях, цял мач кюскане на топката напред и там квото стане. Ще се борили за топ 4, с тая игра ще го видят през крив макарон. А Мата е големец, от 2 метра уцели вратаря, паахахах
СРАМ!
Отбора не знам, ама от тия несретници днес бих сменил повече от половината. Ебаси рибите умрели, убиха се да падат и да просят дузпа. То няма такъв смях, цял мач кюскане на топката напред и там квото стане. Ще се борили за топ 4, с тая игра ще го видят през крив макарон. А Мата е големец, от 2 метра уцели вратаря, паахахах
СРАМ!
- redhooligan
- Контакти:
Доста слаба игра. Бих казал срамна за феновете на стадиона и пред екрана. Няма как да се борят за топ 4 със такава игра. Просто е немислимо. Сезона приключи днес за Юнайтед (първенството).Остава да се борят за Лига Европа и купите в Англия,но с тази игра и там се съмнява да постигнат нещо. Не знам много съм разочарован!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
Сезона приключи днес за Юнайтед (първенството).
Нищо не е приключило, разликата до 2-то място е 5 точки, но с този подход...ще дойде моментът, в който наистина няма да има шанс.
Фактът, че с този подход и доста по-ниска резултатност(в сравнение с отборите над нас) ние сме буквално на една ръка разстояние, означава, че просто е нужно да се удари с юмрук по масата, да се вземат в ръце и най-важното да започнат да си вкарват положенията.
- insaneboy1
- Контакти:
smoothc написа:Сезона приключи днес за Юнайтед (първенството).
Нищо не е приключило, разликата до 2-то място е 5 точки, но с този подход...ще дойде моментът, в който наистина няма да има шанс.
Фактът, че с този подход и доста по-ниска резултатност(в сравнение с отборите над нас) ние сме буквално на една ръка разстояние, означава, че просто е нужно да се удари с юмрук по масата, да се вземат в ръце и най-важното да започнат да си вкарват положенията.
И на 5 точки от 7-мото.
Anulo mufa
Еми не, по тоя начин няма до влезем в топ 4... Не може резултатите на тия над нас буквално да ни крещят, че трябва да ги настигнем и ние да правим равен с Хъл на Олд Трафорд...
Ма така ще е, поне докато да речем Погба и Лингард (тва им е последната изцепка) се правят на интересни в туитър, докато отборът им е шести в класирането... Играта я има, ама го има и ебати несериозното отношение на футболистите. Или да се стягат и да почват да вкарват шибаните голове, или чао, ебаси, ние тоя сезон колко пъти изтървахме положения, дето са на метър от вратата?!? Аз се сещам за поне 4?!?! Това е несериозно!!! Ма никой не ни е виновен, то тогава как се очаква да бием Барса примерно другата година, ако влезем в така жадува на та ШЛ? Там или вкарваш с едно положение, или губиш. Баси, писна ми да правим някви вратари на отбори, борещи се за оцеляване герои. Факт е, че играем, може би най-добрият си футбол от сър Алекс насам, ама отношението на някои играчи е покъртително!! Абе не може Ибрахимович да загуби топката и да седи и да чака пак да му я подадат. Ми да тича и да си я вземе бе, кво седи и я гледа. Факт е, че е един от най-добрите нападатели, обличали екипа на Манчестър Юнайтед, факт е, че е феноменален футболист дори и на тези години, ма а да живне малко, играе за Манчестър Юнайтед, трябва да тича много повече, особено когато се загуби топката. Ние заради това изгонихме Бербо, Ибрата играе много подобно на него.
Пожелавам си сега да ги съсипят от критика, щото май това е единствения начин да се вземат в ръце, да осъзнаят къде се намират, да пораснат и да почнат да играят като мъже, защитаващи цветовете на Манчестър Юнайтед!
Ма така ще е, поне докато да речем Погба и Лингард (тва им е последната изцепка) се правят на интересни в туитър, докато отборът им е шести в класирането... Играта я има, ама го има и ебати несериозното отношение на футболистите. Или да се стягат и да почват да вкарват шибаните голове, или чао, ебаси, ние тоя сезон колко пъти изтървахме положения, дето са на метър от вратата?!? Аз се сещам за поне 4?!?! Това е несериозно!!! Ма никой не ни е виновен, то тогава как се очаква да бием Барса примерно другата година, ако влезем в така жадува на та ШЛ? Там или вкарваш с едно положение, или губиш. Баси, писна ми да правим някви вратари на отбори, борещи се за оцеляване герои. Факт е, че играем, може би най-добрият си футбол от сър Алекс насам, ама отношението на някои играчи е покъртително!! Абе не може Ибрахимович да загуби топката и да седи и да чака пак да му я подадат. Ми да тича и да си я вземе бе, кво седи и я гледа. Факт е, че е един от най-добрите нападатели, обличали екипа на Манчестър Юнайтед, факт е, че е феноменален футболист дори и на тези години, ма а да живне малко, играе за Манчестър Юнайтед, трябва да тича много повече, особено когато се загуби топката. Ние заради това изгонихме Бербо, Ибрата играе много подобно на него.
Пожелавам си сега да ги съсипят от критика, щото май това е единствения начин да се вземат в ръце, да осъзнаят къде се намират, да пораснат и да почнат да играят като мъже, защитаващи цветовете на Манчестър Юнайтед!
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Re: ВЛ | 23-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Хъл Сити| 0:0
Просто безобразна игра. За този мач нищо не може да се каже, освен че се издънихме. Получихме подарък от конкуренцията, не се възползвахме, съответно ще си седим все още на 5 точки от втория. Такива ситуации сме имали и при сър Алекс. Не е проблем това. Проблем ще е ако си продължим по същият начин и в следващите мачове. Моуриньо, трябва да промени нещо. И то е ясно какво. Почивка за Погба, а може и за Златан. Той другите така или иначе ги върти.