ВЛ | 11-ти кръг | Суонзи - Манчестър Юнайтед | 1:3

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

binevout
Контакти:

Re: ВЛ | 11-ти кръг | Суонзи - Манчестър Юнайтед | 1:3

Мнениеот binevout » 07 ное 2016 12:28

Ако търсиш хора колега върви във форума на Ливърпул :lol:
По темата:
Мача го изгледах целия снощи , не знам как но наистина си решихме мача рано и нямаше трагедии в края както през повечето ни представяния.
Единственото хубаво от мача е че го спечелихме ... до тук!
През цялото време бе наложено едно бавно,монотонно,преспивно темпо.
Халфовата линия и атаката ни е съставена от бивши величия и откровенни дървета.
Ибрата през цялото време спеше , на два пъти тръгна да играе и вкара два гола :lol: , Руни имаше два точни паса и двата се превърнаха в асистенция , Погба имаше един точен удар и той влезе , изобщоо :lol: като е тръгнала топката да влиза си влиза и това е .Иначе трагедията си е все същата.
Погба си плете топката в краката,пада , спъва се става пак пада , през 90% от времето мяташе ръце , недоволстваше и претендираше за някакви нарушения.С една дума - трагичен!
Рууни - нито едно спиране като хората не направи тоя човек , толкова много да не му се занимава с футбол вече , че няма на къде , статичен , мързеше го да направи две крачки към топката.
Ибра - същата работа - антипатия и мързел!
Мата търчеше най-много но не му се получаваше просто , Ашли то беше най-работния от отбора , постоянно кръжаха някакви безмислени пасове към него около тъча , и като цяло в това се изразяваше "креативността" ни в този мач.
И като видиш репортажа от мача на Ливърпул и ..... :oops: , добре че скоро няма да играем с тях , голям резил ще е!
Извода е че минимум 10 човека трябва да напуснат Юнайтед възможно най-скоро!

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 07 ное 2016 14:54

Аз от там идвам :) Ти да беше гледал целият мач на Ливърпул :lol: Тогава въобще нямаше да го споменаваш :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 07 ное 2016 18:41

iliev72 написа:Биете и няма никой във форума ?! Нещо май нещата и при вас като при Левски ;)

Честно казано и аз това се чудя от известно време. Преди немного време и след загуба, и след победа, се коментираше доста във форума, а сега нито загубите, нито победите могат да накарат повечето да пишат. Неизвестно за мен защо.
Ако не си гледал мача, няма един, който да каже как сме играли и какво се е случило. :roll:

Върни се в “Манчестър Ю”