ВЛ | 27-ми кръг | Манчестър Юнайтед - Арсенал | 3:2
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 27-ми кръг | Манчестър Юнайтед - Арсенал
Ако Бодуров играе за Арсенал, бием 100%.
MASTER_COOL написа:Доста пари ще загубиш !
Бием в Неделя, напук на контузени, напук на Главун, напук на Венго Шубата
MASTER_COOL написа:Ти не си сериозен ! Няма как да искам да загубим от Арсенал, за да се уволни изрода
Тука си фен на МЮ, нали?
MASTER_COOL написа:Давам предимство за Арсенал ! 2 или Х е мача. Единицата я изключвам.
А във форума на Арсенал какъв си...малоумник ли го раздаваш или имаш някакво раздвоение.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Ти пък кой си ?! Каква работа имаш тук ? Айде марширай сe 
Няма да ти се обяснявам
За нашите фенове :
Това в форума на Арсенал е реална оценка на моментното състояние ! Контузени, форма на играчите и т.н
В нашия форум, имаме право да мечтаем и чувстваме ! Та днес у мен се появи това хубаво предчувствие, че можем да поднесем голяма изненада !
Няма да ти се обяснявам
За нашите фенове :
Това в форума на Арсенал е реална оценка на моментното състояние ! Контузени, форма на играчите и т.н
В нашия форум, имаме право да мечтаем и чувстваме ! Та днес у мен се появи това хубаво предчувствие, че можем да поднесем голяма изненада !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Дори с лвг трябва да ги мачкаме !
5:1, мерси.
5:1, мерси.
Последна промяна от MuFc1878 на 27 фев 2016 17:46, променено общо 1 път.
Причина: Хер Удоджи гледа :D
Причина: Хер Удоджи гледа :D
[/center]Re: ВЛ | 27-ми кръг | Манчестър Юнайтед - Арсенал
Така феновете на Арсенал, ще се опитат да бият,но ще паднат това е.Няма как да паднем от тея било и то със децата.

Latest team news: David De Gea and Chris Smalling could be back for United after both missed the game against Midtjylland through injury, while Adnan Januzaj is also in line to return. Marcos Rojo returned to action off the bench against the Danish champions but Anthony Martial is a doubt after injuring his hamstring in the warm-up, meaning two-goal Marcus Rashford could retain his place.
Срещу Митдиланд защитата беше от Райли-Блинд-Карик-Варела.
Но! При голът на Митдиланд видях отвратителна реакция от страна на Блинд и Карик, която ме разтревожи представяйки си стила на Арсенал и класата в халфовата линия/нападението.
Ако Смолинг успее да се възстанови ще е страхотно, но хубавата новина е, че Рохо е на линия и според мен ще е удачно да се включи като титуляр, най-малкото заради опита.
Рохо-Блинд-Смолинг-Варела - това е оптималният вариант.
Като цяло опасността идва от ролята на Карик като централен, която преди време и срещу Мидтиланд може и да сполучи, но срещу скоростта на Арсенал и физически здравите Уелбек, Жиру, Санчес - става много опасно.
Но при положение, че имаме на линия Пади и Рохо - двама натурални защитници, то идеята за Карик категорично трябва да отпадне.
По-добрият вариант е - Рохо-Блинд-Пади-Варела.
Опитът си е опит, но в случая спортно-техническите характеристики като скорост, пъргавост и физическа сила са в пъти по-важни. Реално Рохо и Пади са по-силни физически от Карик.
Истината е в завръщането на Смолинг, стискаме палци!
Но така или иначе съм на мнение, че Ван Гаал не е баш толкова луд, за да рискува с Карик при положение, че Рохо и Пади са на линия или поне така си мисля.
Но, ако все пак това се случи, то задължително трябва да бъде гарнирано с Рохо, а не Райли.
Примерно нещо подобно:Рохо-Блинд/Блинд-Рохо-Варела + Карик-Шнайдерлин(dmc).
Вместо 4(Рохо-Блинд-Карик-Варела) + 1(dmc Шнайдерлин), става 3(Рохо-Блинд-Варела) + 2(Шнайдерлин-Карик).
По-добре е нали?
В този контекст има и едно друго нещо, а именно:4-ма в защита, а Карик(dmc) с Шнайдерлин.
Кой измежду Ерера, Мата и Лингард ще отпадне?
Сериозен казус!
Блинд, Варела, Карик, Шнайдерлин, Депай, Ръшфорд са 100% титуляри(според мен).
Честно казано не виждам възможност и тримата да са титуляри, просто евентуалното завръщане на Рохо, Пади и най-вече на Смолинг косвено означава, че Карик ще отиде до Шнайдерлин и един от тримата ще изгори.
Ако погледнем под призмата на фаворитизираността на Ван Гаал, то Ерера отпада.
Ако погледнем под призмата на т.нар.полезност и форма, то Мата би следвало да отпадне, въпреки че и Ерера е леко неориентиран в последно време, но като цяло Мата от 2-3 месеца е под всякаква критика.
Лингард е абсолютен калитар, Мата щъка-щъка и от нищото може да направи асистенция, докато Ерера е натоварен с двойна роля - хем да организира, хем да атакува, хем да блокира(нещо което Лингард също умее донякъде да прави) и това нерядко, когато и не му спори играта...го прави изолиран и неефективен. Мата разбира се, е най-слаб в дефанзивен план, няма две мнения.
И какво означава това?
Означава, че за да не се натоварва Ерера и да му се даде повече свобода да покаже уменията си, то най-правилното в случая е да бъде поставен зад нападателя, а Лингард да продължи по крилото(другият вариант е Янузай, но към момента нито е в по-добра форма, нито заслужава повече).
Да де, но тук възниква и "моралният въпрос", който се базира на безспорните качествата и богат опит, а именно:
Как да оставиш Мата резерва в такъв мач?
В този параграф има само едно решение, което обаче е свързано с алтернативата Смолинг да не е възстановен.
Малко е рисковано, но пък не е чак толкова зле.
[wrapimg=]http://this11.com/play/abKJPw8afu.png[/wrapimg]
Да видим какво ще се случи, но като цяло най-деликатно е положението с Ерера/Мата/Лингард.
- old_traff
- Контакти:
Троен мач, но имаме много добри шансове за победа.
Бием и ги отказваме от борбата за титлата
MASTER_COOL написа:Та днес у мен се появи това хубаво предчувствие, че можем да поднесем голяма изненада !
Каква ли ще голямата изненада в мач Юнайтед-Арсенал. Може би, ако единият от двата отбора напусне терена като у нас.