ВЛ | 24-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Стоук Сити | 3:0

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Re: ВЛ | 24-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Стоук Сити

Мнениеот old_traff » 31 яну 2016 22:06

1-0

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 фев 2016 12:22

Обратно в реалността ! 0:1 :evil:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 01 фев 2016 13:16

Дори не знам какво да кажа. От една страна трябва да бием задължително, иначе вече ще се борим за топ 6, а не за топ 4.
От друга страна, начина ни на игра е отчайващ и когато Стоук се затворят, като нищо може да се повтори мача със Сотон.
Аз мисля, че ако паднем това 100% ще гарантира уволнението на ЛВГ, но аз искам да бием, защото клуба е по-важен от
надутият пуяк и не трябва сезона да се погубва още, за да бъде изгонен който и да е било.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 фев 2016 13:29

Много правилно си отбелязал !
Ние с този посредствен и безумен футбол нямаме шанс с/у такива отбори !
Стоук ще се затворят, а Арнаутович и компания ще ни нокаутират на контраатака!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 01 фев 2016 21:01

Крайно време е за РОТАЦИИ!
1.Пади-Варела
Уругваецът се пораздвижи срещу Дарби, но сега е време за винаги надъхания до краен предел - Пади Макнеър.
Имаме нужда от нещо свежо и агресивно по десния бек.
Дармиан е абсолютен плазмодий, Варела няма достатъчно минути, единствено Пади притежава ДНК-то на Юнайтед + огромно желание за доказване и себераздаване за благото на отбора. Хвърля се, бори се, рискува, включва се в атаките и най-важното - не се "срамува" да стреля от дистанция, нещо което 80% от нашите НЕ правят, за наше съжаление и радост на Ван Гаал.

2.Фелайни и Шнайдерлин - Поради една или друга причина, комбинация между тях не сполучи. Френскоговорящи са и двамата, и пак не стана.
Имаше няколко проблясъка, но в една немалка част от времето, ясно се виждаше и ямата в централната зона.
Не си спомням Карик и Ерера в комбо, но ето, че сега дойде този момент.
Опитът на Карик + Енергията на Ерера - звучи добре.

3.На всички ни писна от глуповатия Лингард и безличното джудженце Мата, което го отнасят в 9/10 случая при единоборствата.
А като протегне късите си ръчички от земята(в знак към съдията), уж че е имало фаул срещу него...чак ми става смешно.
Това за Мата го казвам леко в кръга на шегата, ясно е, че е класен футболист, но...ако знаете колко ме е яд, че не може да достигне дори на 50% влиянието и лидерската роля, които имаше в Челси.
В последните месеци, е като муха без глава!
Време е за Депай, който със сигурност е ядосан, че постоянно е резерва.
Да, имаше един период, в който напълно си го заслужаваше, но все пак, границата вече тотално се прикрачи.
От резерва, която влизаше за по 5-10 минути, той се превърна в неизползвана резерва.
Едно към едно със ситуацията на Ди Мария.
Разбирам т.нар.заместници да правеха чудеса, за да оправдаеш донякъде ролята му на резерва, но такова нещо изобщо не се наблюдава, напротив.
Точно затова си мисля, че с Янузай и Депай по крилата, най-накрая ще се постигне и така чаканият ефект - скорост, динамика, острота и нюх към гола.

4.Време е Марсиал да получи почивка!
Много мачове му се насъбраха, особено в този цикъл декември-януари.
Да, вярно е, че Ван Гаал от известно време го пуска на лявото крило, което не му се отразява чак толкова зле, в смисъл такъв - даже му спомага да си прави по-свободно рейдовете и да навлиза навътре, но в крайна сметка той не е взет за крило, а за нападател, който да вкарва голове.
Именно Депай трябваше да е в тази роля, даже в началото доста добре се сдушиха с французина, правеха бързи и неочаквани комбинации, един друг се извеждаха, вкарваха голове, но явно тази работа не се понрави на Ван Гаал и той предприе спешни мерки за преустановяването й.
Ето го парадокса - негативните неща(тенденции), които видимо вредят на Юнайтед - си стоят с месеци, някои дори продължават вече повече от година, докато хубавите неща, положителните ефекти - бързо-бързо биват блокирани.
Перейра работи като пчеличка, изпъква за Резервите, но защо Ван Гаал се прави, че не забелязва това нещо, дори 15-на минутки не му пусна срещу този слаб отбор на Дарби!

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 01 фев 2016 21:19

Янузай е титуляр в момента за U-21. Едва ли ще подуши терен утре.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 01 фев 2016 21:24

Не знам какво да кажа.
Управлението на състава и решенията(от страна на Ван Гаал) са под всякаква критика.
Марк Хюз и Стоук Сити винаги са ни създавали доста проблеми, едно на ръка, че към момента са в серия от 4 мача без победа(всъщност спечелиха срещу Ливърпул, но отпаднаха), което в случая им идва и като добър момент, да покажат агресия и самочувствие от победата с 2-0 на Боксинг дей.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 02 фев 2016 08:24

smoothc написа:Крайно време е за РОТАЦИИ!

Напълно съм съгласен с предложенията ти за ротации. Личи си, че са много нужни смените на Марсиал, Лингард и Мата. За Дъбчо е повече от ясно, че не трябва да е титуляр, а от както Дармиан му падна формата, ЛВГ не прави нищо за да му помогне. Постоянно го реди ту на левия, ту на десния фланг.

Най-много обаче ме е яд, че Перейра не играе. Той напълно заслужаваше да бъде титуляр срещу Дарби, а дори не влезе като резерва. Всъщност толкова бях потресен от състава и смените срещу Дарби, че вече си мисля, че ЛВГ е абсолютен кретен и умопобъркан дебил. Сигурен съм, че няма друг треньор на земята, който би провел мача по този смотан начин.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 02 фев 2016 15:26

Задължителна победа. А на тези с "ротациите", дайте да видим какви ротации точно искате, щото освен да пуснем Перейра за Фелайни, друго не виждам какво може да се направи. :roll: Мата почиваше преди мача с Дарби, а без Марсиал не виждам как имаме каквито и да е шансове за нещо. Единствено Депай или Янузай за Лингард може, но не съм сигурен дали изобщо ще има ефект. Дармиан беше контузен, не знам кого искате да пуска като бек.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 02 фев 2016 16:52

Ето един състав с много ротации:
Де Хеа, Варела, Смолинг, Блинд, МакНеър, Карик, Ерера, Перейра, Янузай, Мемфис, Руни

Ако намалим ротациите може и така:
Де Хеа, Варела, Смолинг, Блинд, МакНеър, Шнайдерлин, Ерера, Перейра, Мемфис, Марсиал, Руни

За мен на Варела или трябва да му се даде шанс, или да го оставят да си ходи някъде да играе. На 22 е момчето.
Марсиал за този мач трябва да е титуляр, но за това трябваше да не играе срещу Дарби. А той си игра цял мач. В този мач Марсиал, Янузай и Перейра трябваше да са 100% титуляри и щяха да изринат терена, а имайки предвид калпавата защита на Дарби, можеше и да ги опънат с много.

Както и да е. Ще гледаме Дъбчо, полегнала е Мата и пренатегнатият Лингард. Само за последния си мисля, че ЛВГ може да го остави на скамейката. А Марсиал, не получава никаква подкрепа освен рядко от Руни и срещу Стоук ще му е много, много трудно.

Върни се в “Манчестър Ю”