ВЛ | 17-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Норич | 1-2
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 17-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Норич |
Манчестър Юнайтед е в серия от 5 мача без победа във всички турнири, докато Норич от своя страна са в серия от 4 мача без победа(7 мача изминаха от последната им победа като гост).
Какво означава това?
Означава, че "Канарчетата" на практика нищо не губят и със сигурност ще се хвърлят здраво.
Примерът на Борнемут и непостоянство при нас, навярно ще вдъхнат допълнителна мотивация за хората на Алекс Нийл(най-младият мениджър в лигата).
Статистически в последните 5 мача при тях се забелязва и известно подобрение по отношение на допуснатите голове.
От 13(в предходните) до 5, което за отбор от дъното на таблицата е прекрасна работа.
Като теглим чертата по текуща форма се получава следното:0-3-2(4-6) vs 1-2-2(3-5).
Приличаме си горе долу, което на пръв поглед изглежда и като доста опасен симптом, но вече в хода на мача ще се разбере за какво по-точно иде реч.
p.s.Както казах и по-назад, евентуалната победа тук, е просто една победа и нищо повече.
Да, хубаво ще е ако бъде гарнирана със стойностна игра, но истинският лакмус си остават гостуването на Стоук и домакинството на Челси.
Какво означава това?
Означава, че "Канарчетата" на практика нищо не губят и със сигурност ще се хвърлят здраво.
Примерът на Борнемут и непостоянство при нас, навярно ще вдъхнат допълнителна мотивация за хората на Алекс Нийл(най-младият мениджър в лигата).
Статистически в последните 5 мача при тях се забелязва и известно подобрение по отношение на допуснатите голове.
От 13(в предходните) до 5, което за отбор от дъното на таблицата е прекрасна работа.
Като теглим чертата по текуща форма се получава следното:0-3-2(4-6) vs 1-2-2(3-5).
Приличаме си горе долу, което на пръв поглед изглежда и като доста опасен симптом, но вече в хода на мача ще се разбере за какво по-точно иде реч.
p.s.Както казах и по-назад, евентуалната победа тук, е просто една победа и нищо повече.
Да, хубаво ще е ако бъде гарнирана със стойностна игра, но истинският лакмус си остават гостуването на Стоук и домакинството на Челси.
- trokadero_
- Контакти:
Победа за Юнайтед.
- Graciela
- Контакти:
smoothc написа:Ако след двубоя ще имаме нов менажер съм 100% за загуба.
Е, чакай, може и преди двубоя да се случи![]()
Да се пожелава вече загуба на любимия отбор, само и само да се уволни мениджъра...
Какво ни докара експерименталната-апатичност на Ван Гаал!
Това не може да се сравни с нито една загуба, това е буквално умишлено престъпление срещу душевността(психиката) на феновете.
За съжаление, бездействието на ръководството допълнително подклажда тези настроения, което означава само и единствено едно нещо:Феновете са тези, които трябва поемат отговорността!
Аз съм фен на Манчестър Юнайтед от 1992 година след като прочетох в един вестник една статия за тях а именно статията бе написана така." Червените дяволи върнаха гордостта на Европа" От тогава чета,следя и гледам всеки материал свързан с тях. Ходил съм на Олд Трафорд разглеждал съм им музея на славата. Но никога даже не съм си мислел че ще си пожелая някога да загубят,но този долен помияр ван гал ме принуди да го желая за да го махнат от любимият ми отбор. Не мога да гледам как качествени момчета не могат да си развият потенциала как тези момчета не могат да се отпуснат на терена и да се забавляват като играят футбол за най големия отбор в света. Този долен треньор ги кара да играят футбол от 80-те. Обичам този отбор и никога няма да спра да го подкрепям винаги ще е в сърцето ми ,но за такива като ван гал нямат ,място в този отбор.
One Love One Club Manchester United.
2:1
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
- KOPScousers
- Контакти:
Край на подаръците (от които моите така и не се възползваха
). 3:0.

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
- MapTo_D
- Контакти:
Тука бием, може би!? И какво от това? Само ще се замажат очите. Ето, Челси уволни Специалния, време е и ръководството на Юнайтед да вземе така важно за бъдещето на отбора решение и да натири 'философа'.
- MASTER_COOL
- Контакти:
3 гола няма как да вкараме, ако ще и 24 часа да е мача 

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]