ФК Сеул - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ФК Сеул - Манчестър Юнайтед
Кембъл бе продаден на Съндърланд
fr3ak_boy написа:gerganaa написа:tevez написа:САФ каза че много ще разчита на македа и го счита за ново попълнение.Какво става с уелбек ??Продадохме манучо и кембъл но за уелбек не съм чул нищо.
до колкото знам си е в Юнайтед
а и сега през септември трябва да се завърне Фрейзър Кембъл който е под наем в тотнъм
Кембъл май е продаден на Хъл, а за Манучо не знам той беше само под наем в Хъл.
манучо е във валядолид ,казал че ще вкара 30-40 гола

на мен ми отиде картината...
до колкото си спомням САФ го даде като част от зделката за Бербо и трябва да е до септември в тотнъм
Младият нападател на Манчестър Юнайтед и Англия Фрейзър Кембъл вече е футболист на Съндърланд.
21-годишният играч отива при "черните котки" за 4 години.
21-годишният играч отива при "черните котки" за 4 години.
и нам мен изчезна ето друг линк
http://www.justin.tv/futbolbrujero2/old
http://www.justin.tv/futbolbrujero2/old
Последна промяна от gerganaa на 24 юли 2009 14:14, променено общо 1 път.
това е според бтв, а товаТрансферът на Фрейзър Кембъл е на стойност 6 милиона паунда
Английският шампион Манчестър Юнайтед продаде нападателя Фрейзър Кембъл на Хъл Сити.
Според английския вестник "Guardian" трансферната сума на 21-годишния играч е 6 милиона паунда. Миналото лято същият трансфер бе отказан от ръководството на Юнайтед. Тогава от Хъл предлагаха 7 милиона за Кембъл.
Наставникът ма Хъл Фил Браун познава отлично футболиста, тъй като младокът игра под наем под негово ръководство и помогна за влизането на клуба в английския елит.
а това според gol.bg. Не знам на кого да вярвамСъндърланд се пребори с Хъл Сити за нападателя на Манчестър Юнайтед Фрейзър Кембъл и го привлече срещу 3,5 милиона паунда. Сумата може да нарастне до 6 милиона в зависимост от представянето на играча.
21-годишният футболист се съгласи на договор за 4 години с черните котки, след като успешно премина медицинските тестове на „Стейдиъм ъф Лайт” днес.
Кембъл прекара миналия сезон под наем в Тотнъм и помогна на отбора да се класира на финал за Карлинг къп, но не успя да играе в заключителния мач срещу клуба, който държеше правата му, Манчестър Юн.
Роденият в Хъдърсфилд играч израсна в школата на „Олд Трафорд”, преди да замени под наем в Антверпен за сезона 2006/07.
Той се представи успешно в Белгия и това не остана незабелязано от сър Алекс Фъргюсън, който му позволи да дебютира в дербито срещу Манчестър Сити на „Ийстландс” през август '07.
След това Кембъл замина под наем в Хъл, където вкара 15 гола в 32 мача като титуляр, за да помогне на тигрите да се класират във Висшата лига. В началото на лятото Манчестър Юнайтед прие офертата на Хъл Сити за играча, но офертата на Съндърланд се оказа по-съблазнителна и така той заминава на североизток.

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
няма толкова голямо значение,важното е че не е при нас! 

тук го има мача , тия линкове на Джъстин не тръгват неэнам защо ги давате:
http://livetv.ru/webplayer/freedocast/5 ... D72135109A
http://livetv.ru/webplayer/freedocast/5 ... D72135109A