ФА Къп | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Арсенал 1:2
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- milenkorak
- Контакти:
Re: ФА Къп | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Арсенал
Без проблеми за Юнайтед и 4:1.
- slash1912
- Контакти:
Голов хикс 2:2
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
3:1 за домакините - Арсенал тези мачове ги губят още щом чуят,че идва ред за мач с МЮ 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
old_traff написа:3-1
Wembley, Wembley, we're the famous Man United and we're going to Wembley!

-
- Контакти:
Любимият ми гол е онзи на Райън Гигс срещу Арсенал от 1999 г. Надявам се да ги отстраним, че с тия калпави мениджъри ше станем като Арсенал 10 години без трофей
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
- bestvaluestore
- Контакти:
sunscres92 написа:5:0 с 5 гола на Ашли Йънг.
Венгер е привлякъл Тим Крул?

Шегувка. Страхотен мач, да става понеделник, че нямам търпение. Като неутрален, искам шоу, който вкара повече голове, той заслужено и ще победи.

visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
-
- Контакти:
Очаквам безпроблемна победа за Арсенал.
Смятам, че водените от шубата са доста по-класен отбор към момента и имат сериозен потенциал, който за съжаление не съумяват да разгърнат за нещо повече от място в ШЛ и съответно ранно отпадане там. Нищо лично към феновете на Юнайтед, но този сезон сте нереални късметлии. Поне 15 от точките ви бяха постигнати с много, много шанс, но това си е част от футбола разбира се. Както не за първи път ще кажа, Арсенал и Ливърпул няма да имат проблеми да ви изпреварят в битката за топ 4. За вас остава да се борите с Тотнъм и Сотон, а там по-скоро ще успеете да вземете петото място. Програмата ви е много тежка и там късметът вече трябва да ви обърне гръб. За финал ще кажа, че Ван Гаал няма място в голям отбор като Юнайтед. Сигурно го пиша за пореден път, но този човек не струва и вие ще го разберете в най-скоро време. 
Хейтвайте ме после, коолкото искате. Аз си казвам това което мисля. Живи и здрави и успех в битката за топ 4, която все пак едва ли ще спечелите.

Хейтвайте ме после, коолкото искате. Аз си казвам това което мисля. Живи и здрави и успех в битката за топ 4, която все пак едва ли ще спечелите.
Последна промяна от neutralenfen на 09 мар 2015 23:32, променено общо 1 път.
neutralenfen написа:Очаквам безпроблемна победа за Арсенал.Смятам, че водените от шубата са доста по-класен отбор към момента и имат сериозен потенциал, който за съжаление не съумяват да разгърнат за нещо повече от място в ШЛ и съответно ранно отпадане там. Нищо лично към феновете на Юнайтед, но този сезон сте нереални късметлии. Поне 15 от точките ви бяха постигнати с много, много шанс, но това си е част от футбола разбира се. Както не за първи път ще кажа, Арсенал и Ливърпул няма да имат проблеми да ви изпреварят в битката за топ 4. За вас остава да се борите с Тотнъм и Сотон, а там по-скоро ще успеете да вземете петото място. Програмата ви е много тежка и там късметът вече трябва да ви обърне гръб. За финал ще кажа, че Ван Гаал няма място в голям отбор като Юнайтед. Сигурно го пиша за пореден път, но този човек не струва и вие ще го разберете в най-скоро време.
Срещу Монако се видя колко класен отбор са.