smoothc написа:Ключов дерби-мач за развитието на сезона в Премиършип! Тук ще бъдат изведени доста отговори на някои фундаментални въпроси,отнасящи се не само за Манчестър Юнайтед,но и за Челси и Жозе Моуриньо.
Както и преди съм коментирал,т.нар издънки срещу по-скромните отбори,трябва да бъдат компенсирани с победи срещу топ отборите.
Промените,които трябва да осъществи Вангелис не си никак малко,като една от най-ключовите от тях се нарича:Маруан Фелайни!
Силно се надявам и Антонио Валенсия да бъде възстановен,защото ни трябва скорост и физическа мощ в тази зона.
Радамел Фалкао със сигурност трябва да започне като титуляр,това също е едно от най-важните неща!
За защитата като цяло не ме тревожи,единствено се чудя дали Маркос Рохо трябва да е титуляр,но който и да избере Вангелис...вярвам,че ще покаже напълно своите възможности и потенциал.Тайно се надявам това да е Тайлър Блекет,но ще видим какво ще се случи...
Ако случайно,Антонио Валенсия не е възстановен...аз лично с две ръце гласувам за Ашли Йънг,който според мен ще бъде доста интересна опция,още повече на фона на отсъствието на Сезар Аспикулета,който е доста важна фигура във формацията на Челси.
Сега е моментът за първа дерби-победа за Вангелис и съответно първа загуба за Жозе Моуриньо през този сезон! Просто нямаме абсолютно никакви извинения,трябва да се хвърлим докрай,в търсене на задължителният успех!
Мача е фундаментален повече за Юнайтед понеже това им е първо дерби голямо за сезона което ще покаже какво представляват реално . Докато Челси вече играха с Евертън , Арсенал и Сити и имат 7 точки от тия мачове със вкарани 9 гола . Дори по-някакъв начин Юнайтед да бие не виждам какво ще е толкова фантално за Челси просто разликата ще стане 2 точки от Сити , голям праз . Обаче Юнайтед падне ли тоя мач ....