ВЛ | 9-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Челси - 1:1

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата?

Анкетата завърши на 26 окт 2014 12:03

Победа за Манчестър Юнайтед
12
40%
Равен
3
10%
Победа за Челси
15
50%

Общо гласове: 30

milka

Re: ВЛ | 9-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Челси

Мнениеот milka » 21 окт 2014 01:56

smoothc написа:Ключов дерби-мач за развитието на сезона в Премиършип! Тук ще бъдат изведени доста отговори на някои фундаментални въпроси,отнасящи се не само за Манчестър Юнайтед,но и за Челси и Жозе Моуриньо.
Както и преди съм коментирал,т.нар издънки срещу по-скромните отбори,трябва да бъдат компенсирани с победи срещу топ отборите.
Промените,които трябва да осъществи Вангелис не си никак малко,като една от най-ключовите от тях се нарича:Маруан Фелайни!
Силно се надявам и Антонио Валенсия да бъде възстановен,защото ни трябва скорост и физическа мощ в тази зона.
Радамел Фалкао със сигурност трябва да започне като титуляр,това също е едно от най-важните неща!
За защитата като цяло не ме тревожи,единствено се чудя дали Маркос Рохо трябва да е титуляр,но който и да избере Вангелис...вярвам,че ще покаже напълно своите възможности и потенциал.Тайно се надявам това да е Тайлър Блекет,но ще видим какво ще се случи...
Ако случайно,Антонио Валенсия не е възстановен...аз лично с две ръце гласувам за Ашли Йънг,който според мен ще бъде доста интересна опция,още повече на фона на отсъствието на Сезар Аспикулета,който е доста важна фигура във формацията на Челси.
Сега е моментът за първа дерби-победа за Вангелис и съответно първа загуба за Жозе Моуриньо през този сезон! Просто нямаме абсолютно никакви извинения,трябва да се хвърлим докрай,в търсене на задължителният успех!

Мача е фундаментален повече за Юнайтед понеже това им е първо дерби голямо за сезона което ще покаже какво представляват реално . Докато Челси вече играха с Евертън , Арсенал и Сити и имат 7 точки от тия мачове със вкарани 9 гола . Дори по-някакъв начин Юнайтед да бие не виждам какво ще е толкова фантално за Челси просто разликата ще стане 2 точки от Сити , голям праз . Обаче Юнайтед падне ли тоя мач ....

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 21 окт 2014 07:46

1 : 1

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 21 окт 2014 08:39

Надявам се псевдозвездите на Ман Ю да покажат защо получават мега заплати да играят по 1 мач седмично и да нанесат 1-ва загуба на Челси. Абсурдно е 3-мата ти нападатели, Рууну, Перси и Фалкао общо да получават 1 млн евро седмично да играят само по 1 мач на седмица, а головете да ги вкарват халфовете.
Очакванията към Челси са ясни, паркиране на автобуса и чакане на контра. А със защитата на Ман, това ще им е много лесно.

Смешно звучат оправданията на ЛВГ, че трябва време. Разбирам да е купил 20-годишни играчи и да ги чакаш да се аклиматизират и адаптирата, ама ти купуваш играчи над 25 г., за десетки милиони и получаващи огромни заплати. От тези футболисти се очаква да правят разликата, пускаш ги на терена и трябва да са като дялан камък, а не да ги чакаш 6 месеца, евентуално да започнат да играят.....Абсурд.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 21 окт 2014 08:51

По-лесен мач за Жозето едва ли ще има при гостуванията :roll: Отбори като Суонзи и УБА с 2 читави атаки вкарват по 2 гола, колко ли ще вкарат Азар, Оскар, Вилиян, Сеск и Коста......

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 21 окт 2014 08:52

За Манчо съм , нека има интрига : )
2-1 8-)

Офтопик:

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 21 окт 2014 09:02

Legionaries - 18-21 - Ето защо англичаните ще продължат да са боксова круша на световни и европейски първенства.

Иначе мача е 0-3

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 окт 2014 10:01

Никакъв шанс за шейтаните 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
blague
Контакти:

Мнениеот blague » 21 окт 2014 10:21

1:5
Челси са в добра форма.
Юнайтед още не са се сработили, нещо не е наред там и не става въпрос между футболистите ...

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 21 окт 2014 10:30

Единствено съдията може да изравни нещата,в което не се и съмнявам - те винаги са го доказвали.Това не е заяждане,а просто мнение.Мисля,че Smooth ще ме разбере.

Това твои думи ли са или на Жозе Моуриньо :)

Върни се в “Манчестър Ю”