Бербатов е всичко което Тевес не е .

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: Бербатов е всичко което Тевес не е .

Мнениеот Pro-European » 27 юни 2009 13:14

cvetan написа:РЕАЛНО -: Бербатов ще играе в англииския шампион - Тевез -неизвесно къде...реално

Както е казал Шерлок Холмс, нищо не е по-заблуждаващо от очевидното.
Реално Бербатов е класиран в топ-10 на най-слабите трансфери в Англия.
СПоред мен /и не само/ Бербатов е най-голямата грешка на Фъргюсан.
Обективно - той е един средняшки футболист, който няма характер във важните ситуации и не решава мачове.
Справка -национален отбор - пълна нула, левашко изпълнение срещу Ирландия сам срещу вратаря, като не може сам да си създава ситуации, поне да вкарва елементарни топки.
Също в Англия - не игра в мача, когато Юнайтед стана шампион, резерва на финала за ШЛ и оценен от експертите с най-слабата оценка от всичките 22-ма: ФАКТ.

НЕ ГО ПРЕВЪЗНАСЯЙТЕ ТОЛКОВА, НЕ ПОМАГАТЕ НА ЕДИН СРЕДНЯШКИ ФУТБОЛИСТ КАТО ПОВТАРЯТЕ ЧЕ Е ВЕЛИК - НЕ, ЛИПСВА МУ КЛАСА ЗА ГОЛЯМ ОТБОР!

Cvetane,

като казваш че е "нежен" ;)), това има ли общо с футболните м качества?
малко пораждат съмнения тези комплименти, да знаеш, един мъж да хвали друг че бил "нежен".
Днес по новините казаха и за гей-парад, дали е случайно...
не знам, не знам
Авторът на темата: Ще спре ли..

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 27 юни 2009 13:17

Sagittarius написа:Като българи естествено,че си харесваме нашия човек,но освен интелекта и ръстта друго предимство Митко няма.Тевез е много по-бърз,много по-борбен,по-нахъсан,с по-голям голов нюх,с по-здрав и точен удар от всякакви разстояния,с по-добър и рязък демараж.....Това кой къде играе няма значение,по твоята логика Ейдур Гудьонсен или Александър Хлеб щом са в Барса са много над Бербатов,така ли :?: .В две неща съм убеден - първо,че Бербатов е невероятен футболист който най-добре от всички нападатели в целия свят може да задържа топката и второто....че ако Алекс Фъргюсън отново има избор дали да даде 33 млн. зза Берба или не,то никога не би ги дал отново ;)

Когато през май меналата година САФ разбра ,че ще се разделя с Ронално- мислиш ли че не си е направил сметката какъв отбор трябва да изгради. Гигс и Скоус си отиват, а някой трябва да връзва играта. От Бербо не се очква да први демараж и безцелни удари от всички растояния. ИменноСАФ научи нашето момче да не седи на гюме (в което той е много добър) а да бъде полезен с поглед и пас. Защото с годините само това ще му остане. Тевез няма бъдеще - когато му падне скороста (а това ще стане) той ще се превърне в едно ненужно злобарче.

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 27 юни 2009 13:19

Pro-European написа:
cvetan написа:РЕАЛНО -: Бербатов ще играе в англииския шампион - Тевез -неизвесно къде...реално

Cvetane,

малко пораждат съмнения тези комплименти, да знаеш, един мъж да хвали друг че бил "нежен".
не знам, не знам

Не съм казал че това му е превъзходство - казах че това е различието между двамата :)
и изброих причините поради които е възможно да бъде мразен

kingy
Контакти:

Мнениеот kingy » 27 юни 2009 13:20

Бербатов проигра с лека ръка 4 точки за националите ни. С беэхаберието си и чистите положения на мачовете с Черна гора и Ейре.Факт.

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 27 юни 2009 13:24

cvetan написа:

Cvetane,

не знам, не знам

Не съм казал че това му е превъзходство - казах че това е различието между двамата :)
и изброих причините поради които е възможно да бъде мразен[/quote]

Извинявай, но НЕЖНОСТТА е абсурден критерий в спорта..
прилича ми малко на култ към личността, ако приемаш съвети- пази се от такива неща

Много истина има в мнението на колегата, че ако Алекс можеше отново да избира, не би взел Бербатов.
Разбира се, на мен ми се иска Бербатов да се утвърди, малко вероятно е, но дано да стане.
Яд ме е, че не направи нищо съществено за нац.отбор, толкова надежди върху него - а като резултат нищо.
Вярно че е отборен спорт, ама като си титулован за лидер, трябва да го покажеш.

Потребителски аватар
9.Tsarya
Контакти:

Мнениеот 9.Tsarya » 27 юни 2009 13:30

БЕРБАТОВ ИЗИГРА НАЙ-СЛАБИЯ СИ СЕЗОН ОТ 4-5 ГОДИНИ НАСАМ, НЯМА КАКВО ДА СЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕ. НИТО ГОЛОВЕ ЗА НАЦИОНАЛА, НИТО ТИТУЛЯР И ГОЛМАЙСТОР В ОТБОРА СИ.
Изображение

Потребителски аватар
9.Tsarya
Контакти:

Мнениеот 9.Tsarya » 27 юни 2009 13:32

То като цяло сезон 2008/2009 беше изключително слаб за българският футбол. Нито националния отбор, нито клубните, нито футболистите в чужбина направиха нещо значимо.
Изображение

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 27 юни 2009 13:33

Pro-European написа:
cvetan написа:

Извинявай, но НЕЖНОСТТА е абсурден критерий в спорта..
прилича ми малко на култ към личността, ако приемаш съвети- пази се от такива неща

Много истина има в мнението на колегата, че ако Алекс можеше отново да избира, не би взел Бербатов.
Разбира се, на мен ми се иска Бербатов да се утвърди, малко вероятно е, но дано да стане.
Яд ме е, че не направи нищо съществено за нац.отбор, толкова надежди върху него - а като резултат нищо.
Вярно че е отборен спорт, ама като си титулован за лидер, трябва да го покажеш.

Ако си играл волейбол сигурно знаеш как вбесява когато един женчо отсреща ти забие топката покрай твоя блок...
Продължавам да вярвам че САФ е купил Бербо не за сезон 08/09 а за 09/10.
В национални , както и в ЦСКА Бербо е безполезен щото няма с кой да си партнира - спомнете си когато около него беше Балъков и Марто беше здрав!!! - съвсем друго изглаждаше - незабравайте големия му мач с Хърватска, а и Белорусите сам ги би (без човек като Бербо , Левски се издъни срещу БАТЕ и ЖИЛИНА). За всеки мач си има играчи. Бербо бие слабите отбори срещу които останалите звезди се задъхват , но има и такива мачове - не играеш цял живот срещу Барса и Арсенал . Пък ако ми кажете че срещу Челси е играл слабо ....значи толкова разбирате тази игра

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 27 юни 2009 13:36

Наистина Бербо небеше този играч, който познаваме от предишните сезони. Но като се вземе в предвид, че ен проведе реална подготовка лятото(защото беше ясно, че ще го продват и Тотнъм не му обръщаха много внимание), че се присъедини към Юнайтед при стартирал сезон и трябваше в движение да се сработва е нормално да не разгърне пълния сикапацитет. Според мен през този сезон ще разберем става ли за Юнайтед или не. а за нац. отбор - отдавна ми се иска да се откаже и да видим кой тогава ще е виновен на всички "журналисти" и "специалисти".

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 27 юни 2009 13:37

Cvetane,

Да, дойде време и за тоя фалшив рефрен - Бербатов много добър, ама останалите в нац.отбор не стават.

ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХХАХАХАХАХ ';))))))))

Това е толкова смешно и абсурдно, че няма накъде повече.

Несериозен си!
Толкова.

Върни се в “Манчестър Ю”