Загубите на Манчестър Юнайтед(анализ)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Загубите на Манчестър Юнайтед(анализ)

Мнениеот MuFc1878 » 28 фев 2014 20:34

Късметът е оправдание за слабаците :!: Играеш добре - биеш, играеш слабо - падаш :arrow: Юнайтед заслужи всяка една загуба през този сезон.....

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 28 фев 2014 20:35

Да се надяваме загубите ни да стихнат,и вече да дойдат победите.
Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 28 фев 2014 21:15

DmG написа:Дървеният философ пак напомни за себе си . Да позная ли ? Всички са виновни , най-вече Де Хея , Евра , Карик , късмета , медиите и САФ . Само не и Мойс !

А това , че не е важно дали получаваш късметлийски голове , а дали можеш да играеш тази игра , което този отбор на Мойс трърдо показва , че не може - не е от значение . Нали главен меринджей , които се определя на 12 ?

Всичко по-важно и съществено(що се касае до контекста на темата) е синтезирано и ясно онагледено с примери!
Неслучайно акцентирам върху статистическите показатели и по-дребните детайли,които(лично за мен) определено не кореспондират паралелно с действителността и още повече с естеството на загубите,най-вече като причинно-следствена връзка.
Идеята на темата е тясно свързана със съпоставката и търсенето на негативните фактори(довели до тези неуспехи),селектирани през призмата на положителните статистически данни и индикации.
А това,че някои хора не могат да асимилират същността на публикацията,си е изцяло техен проблем ;)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 28 фев 2014 21:29

MuFc1878 написа:Късметът е оправдание за слабаците :!: Играеш добре - биеш, играеш слабо - падаш :arrow: Юнайтед заслужи всяка една загуба през този сезон.....

Тонка,защо не се опиташ да вникнеш малко по-детайлно в нещата?
А относно финалното ти изречение...мисля,че звучи звучи доста клиширано ;) Една от идеите на темата е именно тази-да "изведе" в един микромащаб,ефекта от всички тези загуби,синтезиран на базата на обективните фактори,които от своя страна(повечето фенове) разглеждат като една макрокарта наречена просто "Загуба",неотчитайки обаче прякото влияние на положителните статистически показатели,което от своя страна пък повдига въпроса свързан с парадоксалното им влияние върху всички тях(загубите).
Последна промяна от smoothc на 28 фев 2014 21:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 28 фев 2014 21:31

Разбирам цялата концепция на темата, но просто не съм човек, който да оправдава всяко едно поражение ;)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 28 фев 2014 21:35

MuFc1878 написа:Разбирам цялата концепция на темата, но просто не съм човек, който да оправдава всяко едно поражение ;)

Значи ти тълкуваш темата като вид оправдание,така ли да разбирам!?

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 28 фев 2014 21:37

Не точно! Изкарал си по-детайлно мачовете, в които сме загубили. Аз мога да кажа за себе си, че не виждам в кой от посочените двубои Юнайтед е играл силно и е загубил поради независещи от отбора събития.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 28 фев 2014 21:44

MuFc1878 написа:Не точно! Изкарал си по-детайлно мачовете, в които сме загубили. Аз мога да кажа за себе си, че не виждам в кой от посочените двубои Юнайтед е играл силно и е загубил поради независещи от отбора събития.

Тук повдигаш доста спекулативни детайли,които са доста...."смесени" конкретно за подходите на Юнайтед(породени от т.нар задължителност на успеха),особено в ерата на сър Алекс! Жозе Моуриньо е също ярък пример за тази т-нар наклонена плоскост,която в крайна сметка и нерядко е оправдавала вложените средства/ресурси ;)
Мисля,че се досети за какво става дума,нали?

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 28 фев 2014 21:50

Този сезон отборът просто загуби своята идентичност, с която бе известен и несравним спрямо всички топ отбори! Все още чакам реакцията на играчите, колкото и да са недоволни от методиките на треньорския щаб. Не мога да позная тима, който така обикнах. Имали сме много лоши мачове, но винаги сме се вдигали на крака.

Не мисля, че има нужда от чак толкова задълбочен анализ относно загубите през този сезон.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 28 фев 2014 22:01

Не мисля, че има нужда от чак толкова задълбочен анализ относно загубите през този сезон.

Защо? Защото са загуби?
Анализирайки отрицателните неща,винаги откриваме детайли,които чрез правилно синтезиране и асимилация,можем да превърнем в положителни примери.
Съществената разлика между положителните и отрицателните резултати,е че от вторите можеш да си вземеш поуки и адекватни мерки,докато от първите....с течение на времето,те просто създават предпоставки за отрицателни явления ;)

Върни се в “Манчестър Ю”