Кой трябва да бъде наследник на Роналдо,ако отиде в Реал ?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Re: Кой трябва да бъде наследник на Роналдо,ако отиде в Реал ?

Мнениеот Lord of memories » 14 май 2009 22:43

Ей, майка му стара, толкова звезди са съсипали Реал, все златни топки взимат, все великите милиони и накрая пак нищо, затова ще си остане един от най-мразените отбори в новия футбол.

Дано Роналдо не стане поредната ламтяща за пари звезда, както Бекъм навремето и да бъде опропастен в Реал, дано не го гледаме след 10 год. на някой мач от ШЛ на Юнайтед, как протрива доволно ръце след като бележим пореден гол и вътрешно и е разбрал че е напраил най-голямата грешка в живота си, като е напуснал най-добрия отбор на света, заради няколко милиона в повече и смешен бял екип.
GGMU

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 14 май 2009 22:59

Lord of memories написа:Ей, майка му стара, толкова звезди са съсипали Реал, все златни топки взимат, все великите милиони и накрая пак нищо, затова ще си остане един от най-мразените отбори в новия футбол.

Дано Роналдо не стане поредната ламтяща за пари звезда, както Бекъм навремето и да бъде опропастен в Реал, дано не го гледаме след 10 год. на някой мач от ШЛ на Юнайтед, как протрива доволно ръце след като бележим пореден гол и вътрешно и е разбрал че е напраил най-голямата грешка в живота си, като е напуснал най-добрия отбор на света, заради няколко милиона в повече и смешен бял екип.

А бе я се скрий бе смешник, Бекъм не напусна заради парите!

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 14 май 2009 23:02

Трафиканти на звезди, т'ва са те, и накрая винаги тея звезди стигат до комуните.
Безмозъчни Латиноси при това, щото поне Барса като взимат звезди, вадят и от школата и праят отбор, а Реал неслучайно им викаме "ходещия цирк".
GGMU

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 14 май 2009 23:07

Lord of memories написа:Трафиканти на звезди, т'ва са те, и накрая винаги тея звезди стигат до комуните.
Безмозъчни Латиноси при това, щото поне Барса като взимат звезди, вадят и от школата и праят отбор, а Реал неслучайно им викаме "ходещия цирк".

A бе идиоте.. не ме интересуват нито Барса, нито Реал.. ама Бекъм не напусна заради парите бе лапе 12 годишно... к'во се занимавам изобщо с тебе..

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 14 май 2009 23:12

Ти не ми обяснявай, какво е станало с Бекъм, още си лазел под масата като се случи продаването му, паляко, не се подчини на САФ, стана скандал и го изгони, а вместо да се изчисти ситуацията и да се извини, го продадаха за 35 млн. в цирка, много хляб трябва да изядеш докато можеш да ми задаваш въпроси за Юнайтед, бегай да спиш, че имаш изпитване утре, беги, беги...
GGMU

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 14 май 2009 23:42

Lord of memories написа:Ти не ми обяснявай, какво е станало с Бекъм, още си лазел под масата като се случи продаването му, паляко, не се подчини на САФ, стана скандал и го изгони, а вместо да се изчисти ситуацията и да се извини, го продадаха за 35 млн. в цирка, много хляб трябва да изядеш докато можеш да ми задаваш въпроси за Юнайтед, бегай да спиш, че имаш изпитване утре, беги, беги...

Хубаво е човек да си вярва... аз обаче гледам Юнайтед на живо... и почти не изпускам домакински мач.. а ти от село чепръчане едвам хващаш картина, поне си се прикачил към кабелната на съседа.. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 14 май 2009 23:46

Рибери е доста удачен вариант за мен! Какво ще стане е друг въпрос! Никой от нас не е шефче на МЮ все пак! :)
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
red1man2utd
Контакти:

Мнениеот red1man2utd » 14 май 2009 23:53

durex написа:Ако случайно някак си отиде в Реал,мисля си че най добре ще го замести Франк Рибери ;)

Напълно съм прав с теб.Рибери е най-достойния избор,за заместник,даже е и по-добър от Роналдо.В най-лошият случай,Бензема,но това е само,в краен случай.
Изображение

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 15 май 2009 00:03

durex написа:Ако случайно някак си отиде в Реал,мисля си че най добре ще го замести Франк Рибери ;)

Аз предлагам да им дадем Мансини и Куарешма в пакет ;)
Последна промяна от Manolkata на 15 май 2009 00:11, променено общо 1 път.
Само Черно море,Интер и Тотнъм

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 15 май 2009 00:06

И какво се очаква да се случи като привлекат Роналдо и Кака?? Смисъл то е ясно какво очакват да стане , ама наистина ли вярват , че ще се сработят... това не е ФИФА бре, тее такива разногласия ще имат там.. Роналдо особено какъвто е като характер...
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Манчестър Ю”