БОТЕВ 1912 написа:Но не можете да отречете освиркванията за Хилсбъро например!
А за Мюнхен? И все пак,няма нужда от такива съчинени истории,грозно е.
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
БОТЕВ 1912 написа:Но не можете да отречете освиркванията за Хилсбъро например!
clever_ написа:Има тема за мача бе дебили такива,а и да не говорим че цялата статия на псевдо журналистчето се позовава на 2 поста в туитър
clever_ написа:Има тема за мача бе дебили такива,а и да не говорим че цялата статия на псевдо журналистчето се позовава на 2 поста в туитър
magga написа:clever_ написа:Има тема за мача бе дебили такива,а и да не говорим че цялата статия на псевдо журналистчето се позовава на 2 поста в туитър
Два ама ги имае това е да си защитаваш някакъв отбор, а да плюеш по българското
да ви имам и българите
тоя е псевдо, оня е некадърен а някакви тъпи англичани са богове
child in time написа:clever_ написа:Има тема за мача бе дебили такива,а и да не говорим че цялата статия на псевдо журналистчето се позовава на 2 поста в туитър
Темата е пусната точно заради дебили. Но в случая става въпрос за дебилното отношения на група фенове. Честно казано от профилната ти снимка следва да не очаквам много и от теб! А темата за мача си е тема за мача!
clever_ написа:magga написа:clever_ написа:Има тема за мача бе дебили такива,а и да не говорим че цялата статия на псевдо журналистчето се позовава на 2 поста в туитър
Два ама ги имае това е да си защитаваш някакъв отбор, а да плюеш по българското
да ви имам и българите
тоя е псевдо, оня е некадърен а някакви тъпи англичани са богове
Ама ги има къде бе? Къде ги има,щото аз не виждам линк от профил на ДВАТА ФЕНА НА ВИЛА И ЧЕЛСИ![]()
Ае стига с тия простотии,нищо не защитавам,ама е жалко да се прави това на гърба на Стенли и Юнайтед.Цял свят е гледал мача,и никой не е чул нещо подобно,само ние в България сме го чули,ебати якото.
Потребители, разглеждащи този форум: bubka и 5 госта