Ще рискува ли здравето на Бербатов Сър Алекс?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Ще рискува ли здравето на Бербатов Сър Алекс?

Мнениеот Lyubooo » 16 яну 2010 12:55

точно така
трябва без значение дали играе добре или не, ние да го подкрепяме, защото той все пак е българин, един от нас, и е едва втория българин достигал такова високо ниво в клубния футбол!
Нека да ценим и малкото, което имаме, иначе съдбата ще ни накаже и ще бъдем принудени да се радваме и на посредственото, което май вече се залива отвсякъде в милата ни родина!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 16 яну 2010 14:50

Бъдете сигурни, че САФ абсолютен професионалист и няма да рискува да загуби 30 мил. паунда и ако наистина Бербатов не е със сериозна контузия ще играе - това е сигурно. Дано само не проспи поредния мач, в който му се дава шанс :|

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 16 яну 2010 15:42

kartago написа:
Gonzo0009 написа:И да рискува и да не рискува дните му в Юнайтед за мен са преброени.Още когато отиде там бях сигурен,че няма да направи нищо.

За голямо съжаление, не си фен на чалгата само в музиката! И за футбола мислиш, ама точно като чалгар! Сорри за мнението!.............

Отново се изказваш не компетентно.[/quote]
Упс, аз откъде да знам, че пиша на теб?! Мислех, че сте различни хора! Не може ли човек да си каже мнението в края на краищата?!............ :lol: .............. И когато твърдиш такова нещо, дай факти, факти, и пак факти, иначе няма да ти повярвам! :lol:[/quote]
1.Дадох факти факти факти , ти не знам защо реши , че не знам какво е статистика , явно не си схванал шегата и след като се изложи със сравнението с Марто не си ми отговарял , жалко.
2.Всеки си има право на мнение , не съм казал , че не можеш да го споделяш.Казах, че го изказваш не подготвен, а именно все едно атакуваш човека , че има негативно мнение за оставащите дни на Бербо в Юнайтед.Дай малко по демократично.Срaвнението с чалгата ми хареса , но не е уместно.На всичкото отгоре, ако погледнеше през друга призма, Бербо е от родината на чалгата , ти си му фен => ти си фен на чалгата ХАхахаха , естествено не е така , както и да е..
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
soUman
Контакти:

Мнениеот soUman » 16 яну 2010 16:06

deepblue1963 написа:За тези,дето се опитват да ми обяснят колко "футболно ефективен"(ех,че термини ма-а-а) бил Бербатов и как щял да липсва на отбора,ако се оперира-малко статистика:
2008/09 Руни-38мача(титуляр),9(влиза като резерва),17 гола
Бербатов-36 мача(титуляр),7(като резерва),14 гола
обаче:
2009/10 Руни-24 мача(титуляр),1(като резерва),15 гола
Бербатов-16 мача(титуляр),7(като резерва),6 гола
Я сега пак ми обяснете колко "ефективен" е Бербатов и колко ценен е за отбора през този сезон?И след като Руни,общо взето,носи отбора на гърба си,могат да му простят няколко пропуска срещу Лийдс.А въпросът при Бербатов е:такава ли трябва да е статистиката на 30млн. играч?И за да не ми разправяте,че много "подавал"-за този сезон асистенциите му са...3(три).Колкото и на Руни.Даже Оуен има повече голове от него(7)

Мисля, че не можеш или отказваш да ме разбереш... Тази статисктика дето си ми я изкарал е вярна! Но мисълта ми беше,че не само головете определят кой колко прави в един мач! тва, че има мн малко голове до сега не означава,че е провал и нищо не е направил до сега.. А й Рууни има повече игрови минути от него

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 16 яну 2010 16:53

soUman написа:
deepblue1963 написа:За тези,дето се опитват да ми обяснят колко "футболно ефективен"(ех,че термини ма-а-а) бил Бербатов и как щял да липсва на отбора,ако се оперира-малко статистика:
обаче:
Я сега пак ми обяснете колко "ефективен" е Бербатов и колко ценен е за отбора през този сезон?И след като Руни,общо взето,носи отбора на гърба си,могат да му простят няколко пропуска срещу Лийдс.А въпросът при Бербатов е:такава ли трябва да е статистиката на 30млн. играч?И за да не ми разправяте,че много "подавал"-за този сезон асистенциите му са...3(три).Колкото и на Руни.Даже Оуен има повече голове от него(7)

Мисля, че не можеш или отказваш да ме разбереш... Тази статисктика дето си ми я изкарал е вярна! Но мисълта ми беше,че не само головете определят кой колко прави в един мач! тва, че има мн малко голове до сега не означава,че е провал и нищо не е направил до сега.. А й Рууни има повече игрови минути от него

Ми асистенциите и те...трички.Какво друго да му гледам:отнети топки,пресечени пасове?Извинявай,но не за това беше закупен,мисля.Полакоми се за парите на М-р и не оправдава очакванията.Нито е първия,нито ще е последния.А що се отнася до игровите минути-колко има Оуен(щото и той е с повече голове)?
Айде още малко статистика:
Руни-удари 138(във вратата-44)
Бербатов-удари 52(21)
Значи и по удари е зле.
А ето ти и за играча,който изпуснаха,за да вземат Бербатов:
Тевес-мачове 21(3),голове-15,асистенции-5,удари 91(39).Тъй,че...
Последна промяна от deepblue1963 на 16 яну 2010 17:05, променено общо 1 път.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
soUman
Контакти:

Мнениеот soUman » 16 яну 2010 17:04

Еми под останали статистики имам предвид черната работа.. Не се е полакомил за пари, защото, ако беше всичко заради пари щеше да отиде в манчестър сити... А Оуен има голям късмет, но го харесвам като футболист. Не му се иска да приключва с футбола и му е мъчно, че не играе. И пак, не всичко опира до голове.. xD

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 16 яну 2010 19:19

kartago написа:
Gonzo0009 написа:И да рискува и да не рискува дните му в Юнайтед за мен са преброени.Още когато отиде там бях сигурен,че няма да направи нищо.

За голямо съжаление, не си фен на чалгата само в музиката! И за футбола мислиш, ама точно като чалгар! Сорри за мнението!.............

Просто не се кефа толкова на Бербо.Не ми допадат играчи с подобен стил,а и си е факт,че няма кой знае колко силни мачове за Юнайтед :) И не знам за кой ли път казвам в този форум,че не съм толкова зарибен по тая чалга,защо се това ви е в остата.Предавам се чесно :lol:
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 17 яну 2010 15:55

обаче:
Остави,няма смисъл да им обясняваш,просто някои не могат да се примирят,че Бербо тоя сезон е като лейка...Само го разнасят,ту в титулярния състав,ту при резервния под рразлични предлози 8-) Нямам нищо против него,но тоя сезон е едно гяламо ЗеРо...Тъжно,но ФАКТ

според мен-рууни сбърка 20 паса и изпусна още 5-6 ако не 100,то поне 80% положения за гол
Да,в този мач наистина беше много слаб Рууни,но той има 1-2 мача на 10-15,в които играе зле,а наш Митко е почти всеки мач такъв

Върни се в “Манчестър Ю”