КФЛ | Манчестър Юнайтед - Уест Хям | 4:1
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: КФЛ | Манчестър Юнайтед - Уест Хям | 4:1
Хванахме най-лекия жребий, който можеше да се падне. Трябва да играем финал задължително.
Руни мисля е наказан за мача с Евертън, така че предполагам Мата ще започне там.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- old_traff
- Контакти:
Страхотна победа с хубава игра. Голът им беше случаен и след глупава грешка.
Четиримата в атака бяха страхотни, жалко, че Уаза е наказан. Марсиал най-накрая заигра добре. Мики беше феноменален и ме е яд, че не се наложи по-рано в отбора, защото с него със сигурност щяхме да сме по-напред в класирането. На Рууни сякаш му писна да е черната овца и реши да вземе нещата в свои ръце - истински капитан! Джоунс продължава да ме изненадва с отличната си игра.
Четиримата в атака бяха страхотни, жалко, че Уаза е наказан. Марсиал най-накрая заигра добре. Мики беше феноменален и ме е яд, че не се наложи по-рано в отбора, защото с него със сигурност щяхме да сме по-напред в класирането. На Рууни сякаш му писна да е черната овца и реши да вземе нещата в свои ръце - истински капитан! Джоунс продължава да ме изненадва с отличната си игра.
Страхотен мач , ей това искаме да виждаме.
Може да се каже че прогреса вече е видим , често взе да се случва да вкарваме по 4 гола.
Въпроса е сега да не се повтори стасрата песен след страхотен мач да направим 3 кекави.
Станахме свидетели на страшно красиви комбинации и много положения.
Руунката не съм го виждал такъв от поне 3 сезона , дано да запази тази форма.
Искам снощните момчета които играха , да останат твърди титуляри!
Не ни трябват уния дървета погба и фелайни!!!Уникално е и че Швайни се завърна , можеше и гол да вкара , много ме хвана яд че не успя!
Ако излизаме с такава нагласа във всички мачове , само хубаво ни чака!
А дано!!!!
Може да се каже че прогреса вече е видим , често взе да се случва да вкарваме по 4 гола.
Въпроса е сега да не се повтори стасрата песен след страхотен мач да направим 3 кекави.
Станахме свидетели на страшно красиви комбинации и много положения.
Руунката не съм го виждал такъв от поне 3 сезона , дано да запази тази форма.
Искам снощните момчета които играха , да останат твърди титуляри!
Не ни трябват уния дървета погба и фелайни!!!Уникално е и че Швайни се завърна , можеше и гол да вкара , много ме хвана яд че не успя!
Ако излизаме с такава нагласа във всички мачове , само хубаво ни чака!
А дано!!!!