КФЛ | Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити | 1:0
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
sunscres92
- Контакти:
Re: КФЛ | Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити | 26.10
Тъп мач, Юнайтед бяха по-добри - ама Дийн направо се гавреше, само дето топката не вкара във вратата на Сити.
Re: КФЛ | Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити | 1:0
Скандално съдийство!
Честито.
Честито.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Прогнозирах 5:0 и не съм доволен, че Юнайтед би само с 1:0.
GGMU !
GGMU !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
- redhooligan
- Контакти:
Заслужена победа. Юнайтед бяха по добрия отбор през по голямата част от мача. Очаквано след като вкараха гола се дръпнаха по назад и Моу насити средната линия. Все пак без удар във противниковата врата няма как да стигнеш до победата. Много важна победа за Юнайтед която малко или много ще намали критиките към Мауриньо. Ибра свърши доста работа този мач,но все пак има какво да се изисква още. Голям пропуск от негова страна във 63мин. ако се нелъжа,когато не успя да засече топката. Погба отново пълно разочарование. Може да го запомним само със гредата която удари и то благодарение на страхотния пас на Ибрахимович. Нямаше ги и грешките в защита което допринесе за този развой на резултатът.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
Заслужена победа , Юнайтед контролираше мача през цялото време.
Целият мач беше на добро ниво , реферът също.
Целият мач беше на добро ниво , реферът също.
Честита победа. Заслужена.
На 1/4 финалите срещу Уест Хям. Предимството е, че сме домакини, но ще е много тежък мач. Мачът ще е на 29/30 ноевмри.
На 1/4 финалите срещу Уест Хям. Предимството е, че сме домакини, но ще е много тежък мач. Мачът ще е на 29/30 ноевмри.