ВЛ | 27-ми кръг | Манчестър Юнайтед - Арсенал | 3:2
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: ВЛ | 27-ми кръг | Манчестър Юнайтед - Арсенал | 3:2
За мен е абсолютно нормално да се лутаме от едната в другата крайност като фенове в този период. Истината е, че сме взискателни и искаме футбол като вчерашния ! Искам всеки един долу на терена да остави сърцето и душата си за отбора. Когато виждам това желание и себераздаване, другото няма значение....Не ми пука кой ще е треньор дори и сатаната да е, кой ще е централен нападател ( от най - голямата звезда, до юноша ) само искам да виждам, че ценностите на този клуб се прилагат от всички и че честа ни ще се защитава до последна капка пот ! Вкарахме 3 гола , а владеехме топката 39 % , дано и Главун разбере, че шибаната философия УМРЯ !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- MapTo_D
- Контакти:
MASTER_COOL написа:За мен е абсолютно нормално да се лутаме от едната в другата крайност като фенове в този период. Истината е, че сме взискателни и искаме футбол като вчерашния ! Искам всеки един долу на терена да остави сърцето и душата си за отбора. Когато виждам това желание и себераздаване, другото няма значение....Не ми пука кой ще е треньор дори и сатаната да е, кой ще е централен нападател ( от най - голямата звезда, до юноша ) само искам да виждам, че ценностите на този клуб се прилагат от всички и че честа ни ще се защитава до последна капка пот ! Вкарахме 3 гола , а владеехме топката 39 % , дано и Главун разбере, че шибаната философия УМРЯ !
+1! Приемам и загуба дори, но да са се раздавали със сърце, да са се борили на 100%, а не да се размотават, да махат с ръце и да гледат от близо какво се случва...и за това си поведение да взимат милиони.
- MASTER_COOL
- Контакти:
И Ван Гаал да излиза по - често и да се прави на шут ! Това също показва желание ! До сега си седеше безразлично на скамейката !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Мемфис показа добра игра. Ясно беше, че няма да го оставят да си развява коня както срещу Мидтиланд, но постоянно беше ангажирал 2ма от защитата на Арсенал. Да не говорим, че цял мач игра без подкрепа от Рохо и Менса, а в същото време беше повече натоварен в защита да помага.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Manchester United - Once in a lifetime[/center]