Manchester United-Volfsburg /30.09,21:45/

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Re: Manchester United-Volfsburg /30.09,21:45/

Мнениеот zalozite » 01 окт 2009 00:15

Берба игра много добре браво!
http://zalozite.net футболни прогнози за деня

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 01 окт 2009 00:20

1во Волфсбург се пише с W
2ро Ако не беше Бербо,селяните щяха да ядат голям бой
3то Винаги щом Фергюсън пуска пенсията Гигс, вместо Бербо, трябва да падат докато не му дойде умът (ако му дойде въобще)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 01 окт 2009 02:33

unist_gp написа:1во Волфсбург се пише с W
3то Винаги щом Фергюсън пуска пенсията Гигс, вместо Бербо, трябва да падат докато не му дойде умът (ако му дойде въобще)

За кой ли път, "гражданино"................ се изказваш неподготвен...., хайде всеки да коментира това което разбира, съгласен ли си?! "Пенсията" Гибс си напрви мача пак, в английския форум му викат с право Лорд и Сър Гигс.........., аз също не коментирам епикризи и диагнози, нали "гражданино"?!......................

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 01 окт 2009 06:41

Много добър мач за Митко.За пореден път се доказа,че той и Гигс са най-креативните играчи на отбора и без тях нямат идея как да организират атаките си.Още в последния мач в лигата се видя как се раздвижи играта след влизането на ветерана(две голови асистенции)!Жалко че няма още много футболни години пред себе си!Съгласен съм с молбата на модератора да не се изказват хора,които са на Вие с материята!САФ има предостатъчно бойци и коне в отбора си,но ми се струва че маята му е малко ;) Може би трябва да се замисли за един креативан офанзивен халф.Може би и това е била идеята му,мъчейки цял сезон Митко като такъв!Просто нашето момче трябва да се остави да играе.Това повишава коефициента му на полезност за отбора.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 01 окт 2009 09:02

unist_gp написа:1во Волфсбург се пише с W

олигофрен тотален.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 01 окт 2009 11:12

Картаго, ....думата "селяния", която не е географско понятие, макар повечето хора да си мислят, че има нещо свързано с произхода им..... (както казва батко ви Миньо Иванов)
Лорд ъф мемори, след като на Ман Сити им викат гражданите, сещаш ли се как им викат на юнайтид. Иди някой път в Манчестър да видиш местните кой отбор подкрепят и кои са всъщност феновете на Юнайтид. Аз ако съм олигофрен, ти си имбицил ;) Много обичам да гледам пенсията Гигс вместо Бербатов. Така Ливърпул би с 4-1 на Олд Трафърд, така и Барса взе шампионската лига без да се напряга, така и Арсенал щеше преди един месец да бие,ако скандалният съдия не беше свирил за Маню така,все едно шотландският селянин му е брат :mrgreen: Много жалко е,че Бербо отиде в този грозен град при този измислен отбор, по зле можеше да е само в Милан... ама парите за комисионната на Данчев решиха да е Маню,а не РалМ. Жалко наистина.

bober
Контакти:

Мнениеот bober » 01 окт 2009 11:34

Аз бих казал добре, че е комисионната да Данчев...

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 01 окт 2009 12:00

Е да беше отишъл при белите баламурници да го пукат Малага и Осасуна, ама нали щеше да е на първите страници на списанията, ама не става кво да праиш.

Добре че правиме по 2-3 слаби мача на година, че такива трътки като тебе да си пълнят гушите.

"Гражданите" идва от City, което в превод означава град, а всеки разбиращ от футбол им вика Шити не напразно, да те образовам малко, а на United казват Red Devils, защото създателя на отбора през 1878 год. е бил също голям фен на ръгбито и любимия му отбор е бил Red Devils по онова време и е станало като прякор на футболния отбор, то се иска акъл малко, което не включва белите баламурници.
GGMU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 01 окт 2009 12:19

ами ок, мерси за лекцията. Моите отбори в ЮКей са Селтик(заради феновете) Нюкясъл(заради Стрейтс) и Лестър (заради Гари Линекер). Другите слабо ме интересуват. Сериозен тренер и специалист имаше, ама той почина (лека Му пръст на Сър Боби). Само да ти кажа,че от това,което видях вчера, се очаква следващият слаб мач на -гяволите-да е срещу Съндърленд (които са изключително дървен отбор, нещо като Дебречен) :mrgreen:
Знаеш ли колко пъти РеалМ е ставал шампион на Европа?

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 01 окт 2009 12:25

Не знам какво значи слаб мач според теб, след 15тата минута имаше един отбор на терена и един друг който имаше късмет от 5 атаки целия мач да вкара гол, разбира се улеснени от нестабилната защита, но това е нещо което ще се изчисти с течение на мачовете и сработката на защитниците. И на всичкото отгоре не си давахме зор през цялото време.
Да очаква се слаб мач срещу Съндерланд, мислим да ги пожалим с 3 гола, освен ако някой не реши да си увеличи головата сметка, може и повече.
Да, знам колко титли са купили Реал Мадрид - първите си 5. А ти със сигурност знаеш кой е най-успешният отбор в света последните 20 години по титли от всички турнири.
GGMU

Върни се в “Манчестър Ю”