Ще успее ли Майкъл Оуен?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Tom Kruz
Контакти:

Ще успее ли Майкъл Оуен?

Мнениеот Tom Kruz » 26 юли 2009 02:48

Как оценявате шансовете на Майкъл Оуен в Манчестър Юнайтед?Според мен е осъзнал ,че няма какво да губи и че Юнайтед му дава уникален шанс да се върне в националния отбор за световното.Но от друга страна на дали ще може да е титуляр в конкуренцията на Бербата и Рууни.За мен е по - добър от Тевез и като алтернатива в нападение е идеален.Дано само да не се контузи ,защото е меко казано чуплив.Какво мислите по-въпроса? :?

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Ще успее ли Майкъл Оуен?

Мнениеот kartago » 26 юли 2009 03:04

Според мен, е много талантлив нападател, но му трябва силен отбор! Аз лично мисля, че конкуренцията на Рууни и Берба няма да му пречи, понеже в контролите САФ показва, че пак ще ползва Берба не като типичен централен нападател, а като атакуващ халф и може би отпред ще захранва Рууни и Оуен! Пожелавам им успех!

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 26 юли 2009 08:49

За САФ е голям проблем да нареди отбора си с Бербатов титуляр. При такава схема неможеш да намериш резерва , която няма да доведе до пълна промяна на тактическата схема. Много по-лесно е Митко да е резерва , щото става на всякъде в офанзивна фаза.
Но сега е различно -Оуен би могъл да се справи с една разчупена схема , където от него да се иска и да подава и да вкарва.
САФ както винаги си е направил сметката - щом казва ,че ще играе 25мача - значи така е преценил, че за толкова ще стигнат силите на Майкъл.

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 26 юли 2009 09:18

Аз лично съм голям фен на Оуен и за мен той е един от най-великите играчи на тази игра. Жалко, че тази негова каръщина го докара до това положение, но понякога тези неща просто не зависят от теб. За мен той е доста по доказан от десетки други футболистчета и именно това ще му помогне да се възползва най-добре от дадения му уникален шанс. Дано играе добре и го викнат в отбора за СП, че именно там искам да го гледам,където е показал защо е най-добрия !

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 26 юли 2009 09:34

Майкъл е брилянтен футболист и го е доказал не веднъж.Колкото и да не ми се иска да го призная, все пак го предпочитам като нападател пред Бербатов.Бербо е чудесен футболист, но някак си не пасва на схемата на Юнайтед - той е бавен и техничен футболист, но не и пробивен.Те обаче играят бързо, с много извеждащи подавания към бързи нападатели.Все пак много силно се надявам да играят и тримата.Обаче има още нещо - Кико Македа е невероятен талант и да ви кажа честно във всичките мачове на Юнайтед от подготовката играе наистина страхотно.И той ще е заплаха за титулярното място на Бербо (според мен ще изиграе поне 10 мача, а най-вероятно ще са и повече)

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 26 юли 2009 09:40

Майкъл Оуен е прекрасен нападател. Мисля, че блестящо ще се справи с партньор Рууни. А мястото на Митко ще е зад тях да ги захранва с пасове, извеждания, нестандартни отигравания. Ще бъде красиво и приятно за гледане.
ВДинев

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 26 юли 2009 10:15

Ще успее ! Но една контузия ще го довърши !

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 26 юли 2009 10:57

Майкъл Оуен е доказан футболист, чийто опит ще помогне на отбора за постигането на нови успехи!
Най-вероятно с Македа ще бъдат резервния вариант в атката на отбора!
Все още не е много ясно как ще изглежда атаката на отбора!
Точно сега, след напускането на Роналдо, е момента САФ да покаже какво точно е целил с привличането на Бербатов, а именно по-комбинативен и непредсказуем завършек на атаките!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Berba
Контакти:

Мнениеот Berba » 22 авг 2009 19:02

За мене ще успее и ще пасне на отбора :) :)

Върни се в “Манчестър Ю”