при тея думи на САФ трябва "великите" ни треньори Пл.Марков(Неустойката) и Ст.Стоилов да си скъсат треньорските дипломи, защото като истински неуки ученици, те преписаха от него, грешния вариант, и така Берба беше поставен на нетипичен пост в националния и впоследствие обвинен от неуки жирналисти и фенове-балъци за провала на отбора!
И аз смятам че заради лакомия за слава Роналдо не се получи играта на Берба през първия сезон, заради изтеглянето му назад и липсата на голови пасове към него! Взаимодействието му сега с Оуен е точен аналог на успешното му партньорство с Роби Кийн през двата му сезона в Тотнъм!
Фърги призна, че не е използвал Бербо на правилното място
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Фърги призна, че не е използвал Бербо на правилното място
itsoVIII написа:Бах ма*а му - имаше играч, на който трябваше да му се вземат кинтите - ти ако беше, какво щеше да направиш? Футболът е и БИЗНЕС, напълно нормално беше Роналдо да бъде бутан напред, за да бъде продаден. И го продадоха изключително добре

Жалко ,че не намерих оригинала на това твърдение и се налага да цитирам по памет.
Алоооооо левскарчетата - ако някой си познае думите признайте си!!!.
Аз рано или късно ще ги намеря - тук всичко се пази.
Един от вас вече ми дължи 50лв за Литекс носител на купата

Според мен Бербо беше наложен на позицията плеймейкър, за да може топката да стине да Роналдо, който най-често беше единствения останал в противниковата половина. Руни го нямаше, защото странно за мен бе налаган на левия фланг, за да вкарва Роналдо. Разликата беше, че десния фланг на Роналдо и О'Шей най-често оставаше непокрит и дойдоха доста проблеми за Рио и Видич от там, докато Руни и Евра си помагаха взаимно. Евра навлизаше в противниковата половина и центрираше и Руни или Роналдо, може би нашето момче да засече. На другия фланг Роналдо се правеше на велик и се опитваше да се надлъгва с половината противников отбор. По време на турнето в Азия ми направи впечатление, че О'Шей рядко се включваше, защото е свикнал да се налага да покрива целия десен фланг. Сега вече Роналдо го няма. Играта е по-разчупена и вкарват всички. За мен сега Бербо ще стане център-нападател със Руни, за да може да подава повече на Руни. Вкарвайки, Руни ще се опита да пласира фланелки. Може да стане и така че Бербо да вкарва и да пласира фланелки. Да се надяваме, че независимо от факта кой вкарва повече Ман. Юнайтед за разлика от Реал Мадрид ще натрупа пари не от фланелки, а от титли.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Берба се развихри яко, зема им акъла, играе като пич, онези само зяпат, е те тва е Берба!

http://zalozite.net футболни прогнози за деня
- optimistik
- Контакти:
Lyubooo написа:при тея думи на САФ трябва "великите" ни треньори Пл.Марков(Неустойката) и Ст.Стоилов да си скъсат треньорските дипломи, защото като истински неуки ученици, те преписаха от него, грешния вариант, и така Берба беше поставен на нетипичен пост в националния и впоследствие обвинен от неуки жирналисти и фенове-балъци за провала на отбора!
И аз смятам че заради лакомия за слава Роналдо не се получи играта на Берба през първия сезон, заради изтеглянето му назад и липсата на голови пасове към него! Взаимодействието му сега с Оуен е точен аналог на успешното му партньорство с Роби Кийн през двата му сезона в Тотнъм!
Ето това е истината