Бербатов е всичко което Тевес не е .

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

cvetan
Контакти:

Re: Бербатов е всичко което Тевес не е .

Мнениеот cvetan » 27 юни 2009 15:25

peho написа:
cvetan написа: Бербатов е красив... :) :)

Бербатов е нежен

Бербатов е умен

Ако аз съм Тевез и аз бих напуснал МЮ - колко ще пари да ми дават.

:) :) :) Ако говорим за "Визаж", това са големи предимства, но тук става въпрос за футбол! :oops:

НЕ - говорим за омраза. Беззъба злоба. А господ те е надарил с его - и трябва някакси да го храниш. Чудно ми е друго - има форумисти които нищо не са загубили заради Бербатов - даже напротив Левски има 2-3 титил именно зара ди Бербо (негово присъствие или отсъствие), но пакго мразят. Явно тези които го мразят са ТЪПИ ГРОЗНИ и НЕКАДЪРНИ като ТЕВЕЗ напрпимер. По тъпа "муха без глава" (или "Спиди Гонзалез" както му вика САФ) не съм виждал.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 27 юни 2009 15:32

Pro-European,
виждам, че когато човек те провокира, можеш и да говориш нормално ! Относно аргументите и фактите, те са излагани хиляди пъти и не са в полза на твоите изказвания ! Казваш, че си фен на футбола, но за съжаление аз не констатирам нещо подобно, за мен си фен на злобата и злъчните нападки, та се стигна да споменаваш и гей-паради ! Функцията на форума бъди сигурен я познавам много добре, но едва ли тя включва неподготвени изказвания, т.е. пълно игнориране на мнението на специалисти. Иначе разбира се, че всеки има право на мнение ! Аз просто показах какво мисля за твоето мнение ! Апропо, колкото за "бодряшките квалификации", я си прочети внимателно изказванията и тогава пак ще си поговорим ! Може би затова ти си про европеец, а ние сме си европейци ! :lol:

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 27 юни 2009 15:36

,
Последна промяна от Pro-European на 27 юни 2009 15:53, променено общо 1 път.
Авторът на темата: Ще спре ли..

ivan727150
Контакти:

Мнениеот ivan727150 » 27 юни 2009 15:43

само Балак е по зле от Бербатов деситина изиграни финала всичките загубени.Тоя е обречен вечно да губи той не можа да вкара на Левски нито един гол

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 27 юни 2009 15:49

ivan727150 написа:само Балак е по зле от Бербатов деситина изиграни финала всичките загубени.Тоя е обречен вечно да губи той не можа да вкара на Левски нито един гол

това не знам от къде го извади----но е супер :) :) :)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 27 юни 2009 16:43

Момчета,мненията за Митко са много поляризирани,но като цяло се очертава една тенденция.Болшинството от тия,дето го плюват са или фенове на Левски,болни комплексари или просто си плюват за спорта ;) Мнението на тия хора няма да бъде променено,независимо от всички факти,които им противоречат.За това няма смисъл от тоя спор.Злобните и завистливите няма да млъкнат.Всичко останало са заяждания на дребни душици,които ще оставят след себе си само по един некролог :!:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
ManUtdMadFan
Контакти:

Мнениеот ManUtdMadFan » 27 юни 2009 17:11

ЕЕЕХХХ колко заблудени сте били на финала САФ залагаше на бързината(с което сгреши) ако беше пуснал Бербо Манчо щяха да задържат повече топката и нямаше да се получи този нелеп резултат.
България

Върни се в “Манчестър Ю”