Манчестър Юнайтед - Фулъм

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daredevil
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Фулъм

Мнениеот daredevil » 10 апр 2011 12:14

Много рядко прецаква реални положения вече, това е истината от 1 календарна година вече, само с Болтън направи 10 удара от 10 мъртви атаки и единия взе че изкара късмет.
Вече много рядко вместо да подаде (когато има истинско положение за това) решава да стреля, въобще не ме вълнува статистиката а гледам мачовете внимателно.
И не, не е цигането Нани а голямото крило Нани вече, предвид това че е участвал в 30 гола за Юнайтед тоя сезон и както върви може да станат около 40 в края, което е световна класа, а ти се хващат за единственото му лошо качество, това е факта.
Може да се осъвършенства още и да намали слабите си качества но това се отнася за 99% от футболистите по света.

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 10 апр 2011 12:47

Колега,наистина прекаляваш с агресията,няма нужда да апострофираш всеки с различно мнение,давай си мнението,вместо да се бориш с чуждото,след мача с Лпул аз си казах мнението и веднага един също "агресивен "фен ми се нахвърли ,видиш ли не съм бил прав,ФОРУМЪТ е не да слушам лекции от някой,който се мисли за разбирач,а за всякакви СУБЕКТИВНИ коментари.Така че давай го по-спокойно,правиш лошо впечатление така,след като сме привърженици на толко голям отбор не си струва да обръщаме внимание на някои неадекватни коментари във форума.
А колкото до Нани,не мога да разбера какво коментирате толкова,победителите никой не ги съди,все пак направи две важни асистенции и беше герой на мача вчера.Тука вадите някакви цифри и математики,абе хора вие играете футбол,не може все топката да е вътре,има лоши дни,има спадове в играта,никой не може д ае перфектен,спомнете си Рууни в началото на сезона.

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 10 апр 2011 18:32

вярно е това с честите му опити да стреля,но е много полезен играч-спор не трябва да има!И колко топки отнема,колко атаки от поле до поле прави...голям превес по фланговете,страхотно се справя според мен!

Върни се в “Манчестър Ю”