Не, ще ти кажа, че и Роналдо е симулант, но на него му свиреха фалове, а на Дрогба даваха картони. Виждаш ли разликата?
А и друго-головете в продължението, дето ги извади колегата smoothc- 90% от тези голове за Ман.Ю са за изравняване/победни, докато 90% от тези на Челси и Арсенал са за дооформяне на резултата. Колкото до дузпите-през миналия сезон и началото на този Челси чупеше всички рекорди по резултатност, съответно играеше нападателно, съответно нормално е да се свирят и дузпи. И ако ми кажеш, че е все едно да се отсъди дузпа при 0:0 и при 4:0......евала.
Има ли двоен стандарт към Манчестър Юнайтед ?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Има ли двоен стандарт към Манчестър Юнайтед ?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
Liverpool forever_95
- Контакти:
Deluxe, май ти се въдиш за голям разбирач. Нарушението свърши на границата на наказателното поле, Валенсия падна вътре и Уеб свири дуспа. Значи по същата логика ако тръгна да те дърпам аз тебе от центъра на терена до наказателното поле и паднеш вътре, ще трябва да се отсъди дузпа, а не нарушение на центъра на терена, така ли? Ей направо ще ме разбиете с такива малоумни коментари.

- Локомотив1926
- Контакти:
Две мнения няма , Utd са садииски отбор .
Deluxe написа:Ей, мн големи разбирачи.....
Гледа се кога свършва нарушението, а то свърши в наказателното поле
Не гледам толкова английски футбол,колкото голяма част от хората писали в темата,но пое скромно мнение в последните два двубоя, Манчестър Юнайтед играха слабо ,особено в мача с Ливърпул си бяха надиграни,но смятам,че реферите направиха сериозни грешки в техен ущърб. Също така, относно спорът,кой бил съдийски отбор. Ами навсякъде по света, силните отбори(т.нар. грандове) ги подкрепят най-много. 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Liverpool forever_95 написа:Deluxe, май ти се въдиш за голям разбирач. Нарушението свърши на границата на наказателното поле, Валенсия падна вътре и Уеб свири дуспа. Значи по същата логика ако тръгна да те дърпам аз тебе от центъра на терена до наказателното поле и паднеш вътре, ще трябва да се отсъди дузпа, а не нарушение на центъра на терена, така ли? Ей направо ще ме разбиете с такива малоумни коментари.![]()
![]()
фаул се свири където свършва нарушението... виж положението с Валенсия
И НАЙ-ВАЖНОТО ПРОЧЕТИ ПРАВИЛАТА. ИЗЛАГАШ СЕ ....
Здравейте,
Определено има двоен стандарт към Манчестър Юнайтед.
За справка например съдията Уеб 2004-2011, PPG = точки на мач.
Manchester United 21-4-7 — 2.09 PPG
Liverpool 14-6-8 — 1.71 PPG
Bolton 10-7-5 — 1.68 PPG
Chelsea 11-7-6 — 1.67 PPG
Sunderland 4-4-2 — 1.6 PPG
Stoke 4-6-2 — 1.5 PPG
Man City 8-4-7 — 1.47 PPG
Tottenham 9-8-8 — 1.4 PPG
Everton 8-9-7 — 1.375 PPG
Arsenal 9-8-9 — 1.35 PPG
Birmingham 4-10-3 — 1.3 PPG
Който му се занимава да чете http://www.7amkickoff.com/2011/the-webb-report-or-how-i-learned-to-stop-worrying-and-love-man-u/
Изобщо из нета е пълно със инфо по въпроса.
Определено има двоен стандарт към Манчестър Юнайтед.
За справка например съдията Уеб 2004-2011, PPG = точки на мач.
Manchester United 21-4-7 — 2.09 PPG
Liverpool 14-6-8 — 1.71 PPG
Bolton 10-7-5 — 1.68 PPG
Chelsea 11-7-6 — 1.67 PPG
Sunderland 4-4-2 — 1.6 PPG
Stoke 4-6-2 — 1.5 PPG
Man City 8-4-7 — 1.47 PPG
Tottenham 9-8-8 — 1.4 PPG
Everton 8-9-7 — 1.375 PPG
Arsenal 9-8-9 — 1.35 PPG
Birmingham 4-10-3 — 1.3 PPG
Който му се занимава да чете http://www.7amkickoff.com/2011/the-webb-report-or-how-i-learned-to-stop-worrying-and-love-man-u/
Изобщо из нета е пълно със инфо по въпроса.
Боже, колко мъка има по тоя свят...