Ballancee написа:Юнайтед е фаворит но на ''Стад Велодром'' се играе много трудно , ако реализирате гол на чужд терен и не загубите имате голям шанс за 1/4 финалите.
Най - важното е че втория мач е на митичния 'Олд Трафорд'
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Ballancee написа:Юнайтед е фаворит но на ''Стад Велодром'' се играе много трудно , ако реализирате гол на чужд терен и не загубите имате голям шанс за 1/4 финалите.
Rofles написа:durex написа:Rofles написа:Интер, Лион, Копенхаген, Рома, Марсилия, Милан - това са отборите, които можем да срещнем на осминафиналите.Според мен отборите, които ни устройват най-много за съперници са Копенхаген и Лион.Милан също са вариант миналата години ги смачкахме и тази можем да го направим.Като цяло всички отбори, които може да срещнем са под класата на Манчестър Юнайтед.Интер в момента с този треньор трудно ще ни победи.Така, че според мен ще продължим напред.
Нали знаеш,че с този треньор на Интер,ви мачкаше с Ливърпул където ви хване
durex примери кога са ни мачкали като им гледам на Пуул резултатите при Рафа лошо ми става с изключения на Шампионската Титла 2005 година късмета..
durex написа:Говорим мачовете помжеду ви Ливърпул - Манчестър,а не кой какво е спечелил
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта