Ето официална статистика на English Premier League за този сезон до сега. "Много слабия не за този отбор", според тото "разбирачите", Бербатов е най-добрия играч на Манчестър до тук.
http://www.premierleague.com/page/Playe ... 06,00.html
Бербатов - най добър за Юнайтед до сега през сезона
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Бербатов - най добър за Юнайтед до сега през сезона
To именно, защото той им е наистина най-добрия тоя сезон, те са жив ташак сега... За ТОЗИ Манчестър може и да е, не и за мачкащия такъв от миналата година
Иначе още седмица и му се навършват 2 месеца без гол, евала!
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:To именно, защото той им е наистина най-добрия тоя сезон, те са жив ташак сега... За ТОЗИ Манчестър може и да е, не и за мачкащия такъв от миналата годинаИначе още седмица и му се навършват 2 месеца без гол, евала!
Ей тъпанар, скрий се в мишата си дупка и не се показвай никога от там!
Защо не върви отбора - според мен халфовата линия е причината! От началото на сезона играем с един халф и той не подава, защото е лакомия(визирам Нани). Гигс е контузен, а и на него му изтича времето, Валенсия е контузен, останалите са по-скоро дефанзивни. Обертан и Бебе не са готови да им се гласува подобно доверие, а Харгрийвс не вярвам, че някога ще се завърне в игра. За Парк въобще не ми се говори - вкарва по някой гол, но пасовете му са трагични, сигурно 60-70% на мач са грешните му подавания.
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
tochavos написа:Ето официална статистика на English Premier League за този сезон до сега. "Много слабия не за този отбор", според тото "разбирачите", Бербатов е най-добрия играч на Манчестър до тук.
http://www.premierleague.com/page/Playe ... 06,00.html
В интерес на истината - бербо стоеше още по-добре в тази класация , но системата така е направена , че ако мача ти завърши на равно - получаваш по-малко точки. Иначе (и по рано съм го казвал) - това за сега е най- справедливата класация която съм виждал . В нея вкараните голове не са най-важното на света. Но има запалянковци които живеят във времената на архаичния футбол където отборите са били от 10 нападателя и един вратар.
последните получават супер идол Гара и са щасливи
Никой не казва, че Бербатов е виновен за слабата им игра. Просто казвам, че е по-лесно да си най-добър в слаб (в момента и спрямо репутацията си) отбор, отколкото в отбор в топформата си. С други думи, лесно е да си първи на село, трудно е да си първи в града
Бербатов не е за "града" в случая, ако схващаш метафората, докато Манчестър е "село" като в момента, може да е най-добър (да не говорим че и тва подлежи на въпрос, с оглед играта на Нани).
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:To именно, защото той им е наистина най-добрия тоя сезон, те са жив ташак сега... За ТОЗИ Манчестър може и да е, не и за мачкащия такъв от миналата годинаИначе още седмица и му се навършват 2 месеца без гол, евала!
Нещо не разбрах.Този Манчестър е друг Манчестър, не е онзи от предния сезон? Или може специално е направен слаб, за да може Бербатов да играе в него. И Нани не е по-добър - не може да върже два паса цял мач, а и процента му на успеваемост удар/гол е уникално жалък.
tochavos написа:veseo написа:To именно, защото той им е наистина най-добрия тоя сезон, те са жив ташак сега... За ТОЗИ Манчестър може и да е, не и за мачкащия такъв от миналата годинаИначе още седмица и му се навършват 2 месеца без гол, евала!
Нещо не разбрах.Този Манчестър е друг Манчестър, не е онзи от предния сезон? Или може специално е направен слаб, за да може Бербатов да играе в него. И Нани не е по-добър - не може да върже два паса цял мач, а и процента му на успеваемост удар/гол е уникално жалък.
Колега, нищо не разбираш.
Не е важно , че МЮ няма загуба - намира се на второ място след превъзходния Челси и има цели 24 гола до сега. До ри и да беше на първо място и да бе вкарал 42гола - бак БЕРБАТОВ щеше да е "слаб и неподходящ" за тях. тезата е ясна "МРАЗИМ БЕРБАТОВ" пък ти каквито си щеш доводи докарвай - все тай
"МРАЗИМ БЕРБАТОВ"
а ние с тебе балъците им се хващаме и им отговаряме по форумите
Мисля , че проблема не е Бербатов , в липсата на качествени конструктивни халфове , които да измислят изненадващи пасове и да градят играта . Не може вечно да се разчита на Гигс и Скоулс ( а когато те играят, нещата се връзват по- добре). В средата има нужда от играчи от типа на Шави , Иниеста , Фабрегас , Лампард ,Пирло и др. А за Бербо , да бъда честен -след хетрика не се раздава достатъчно , като най - голям недостък е бавното му придвижване по терена . Това го прави често пъти зрител , а не участник в ситуациите по терена. Не може да влезе Македа и да е вечно в ситуациите , а после - гол . Това трябва и да е при Бербо , затова и вкарваше повече - когато бягаше по цял мач . Пожелавам му успех , защото го харесвам ,като играе добре . Той е най - техничния нападател в Англия според мен .
rang написа:Мисля , че проблема не е Бербатов , в липсата на качествени конструктивни халфове , които да измислят изненадващи пасове и да градят играта . Не може вечно да се разчита на Гигс и Скоулс ( а когато те играят, нещата се връзват по- добре). В средата има нужда от играчи от типа на Шави , Иниеста , Фабрегас , Лампард ,Пирло и др. А за Бербо , да бъда честен -след хетрика не се раздава достатъчно , като най - голям недостък е бавното му придвижване по терена . Това го прави често пъти зрител , а не участник в ситуациите по терена. Не може да влезе Македа и да е вечно в ситуациите , а после - гол . Това трябва и да е при Бербо , затова и вкарваше повече - когато бягаше по цял мач . Пожелавам му успех , защото го харесвам ,като играе добре . Той е най - техничния нападател в Англия според мен .
Ти сякаш си преписвал от мен в една друга тема
Само дето няма как да се съглася с втората част от мнението ти. Интересно ми е, колко от вас, хората които пишат как не бягал колко бил бавен, биха се пробвали на спринт с него??! Бербатов е висок близо 190 см... нали разбираш, че една негова крачка са две крачки на Оуен, примерно?