Глейзър категорични: Няма да продаваме Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Cukyens
Контакти:

Re: Глейзър категорични: Няма да продаваме Юнайтед

Мнениеот Cukyens » 28 май 2010 22:04

Страхотна новина :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: С вас съъм , довършете започнатото 8-)

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 29 май 2010 13:20

Какво да кажа малко е трудно защото феновете категорично искат Глейзарови да си ходят а и откакто започнаха протестите не съм имал възможност да отида в Англия за да придобия по-реална представа, защото пък независимо от протестите САФ подкрепя ръководството и независимо от някои грешки които направи той този сезон всеки знае, че щом САФ подкрепя нещо в МЮ то не може да е лошо за отбора, така че от дистанцията на България ми се струва, че истината е някъде по средата обновяването на отбора върви добре в такъв един период да спечелиш трофей и да си в борбата за титлата до последния кръг е доста добре феновете обаче искат покупки като на Челси и Сити а пари за това май няма, а и желание от страна на САФ също т.е картината май не е толкова лаша и апокалисис който като виждам на много хора им се иска едва ли ще има предполагам, че нещата ще си продължат така със зелените шалове и още по добро представяне на пак казвам отбора в период на обновяване, който период според мен ще продължи и следващия сезон това е стила на САФ, за да може в един момент като през 2007г. да тръгне машинат и тези които сега потриват доволно ръце да и дишат праха три години по ред.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 29 май 2010 13:27

Xanko написа:Какво да кажа малко е трудно защото феновете категорично искат Глейзарови да си ходят а и откакто започнаха протестите не съм имал възможност да отида в Англия за да придобия по-реална представа, защото пък независимо от протестите САФ подкрепя ръководството и независимо от някои грешки които направи той този сезон всеки знае, че щом САФ подкрепя нещо в МЮ то не може да е лошо за отбора, така че от дистанцията на България ми се струва, че истината е някъде по средата обновяването на отбора върви добре в такъв един период да спечелиш трофей и да си в борбата за титлата до последния кръг е доста добре феновете обаче искат покупки като на Челси и Сити а пари за това май няма, а и желание от страна на САФ също т.е картината май не е толкова лаша и апокалисис който като виждам на много хора им се иска едва ли ще има предполагам, че нещата ще си продължат така със зелените шалове и още по добро представяне на пак казвам отбора в период на обновяване, който период според мен ще продължи и следващия сезон това е стила на САФ, за да може в един момент като през 2007г. да тръгне машинат и тези които сега потриват доволно ръце да и дишат праха три години по ред.

+1.Протестите сигурно ще си ги има и през следващия сезон, докато Юнайтед печелят трофеи и така... :)

Върни се в “Манчестър Ю”