Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот BRF » 24 окт 2025 09:54

ElCochino написа:
Eminem написа:
ElCochino написа:Ти си жалък, защото вярваш на долнопробни медии, добавих редакция в горния пост, където и е мястото.

Вие наистина сте много сбъркани същества...Три години адекватна присъда ли е бе.....да не продължавам, че ще ме баннат.

Ако е твоята дъщеря, ще ти хареса ли тази присъда? И какво според теб трябва да направи, че да бъде екстрадиран?

Бахти ненормалните копелета сте, толерастчетата...Психично болни хора сте!

За добро или за зло, в скандинавските държави имат малко по-различен поглед върху нещата. В Норвегия максималната присъда е например 21 години. Толкова например получи Брайвик заради това, че отстреля комунистическия югенд.

Явно и в Норвегия има комунисти все още!Като добавим ,че в парламентите на основателите на демокрацията Гърция и Франция също има представители на комунистическа партия и явно се разбира,че комунистите са оправдание!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 окт 2025 09:56

MASTER_COOL написа:BRF
Не виждам причина да се обясняваш на хора ( със съответните изключения те си знаят кои са тук ), които на ЦСКА "УМРЕ", изпитват по-голяма радост отколкото Левски да е първи.
Даже и ПОП си наеха за хореография ( нещо в което са безкрайно слаби принципно )
Аз ги разкарвам като досадни малки и миризливи мухички и изобщо не ме интересува тяхното мнение ( комплекси ) :twisted:

Не бях във форума около година и сега гледам кой как е настроен!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 окт 2025 10:16

BRF написа:
Не виждам причина да се обясняваш на хора ( със съответните изключения те си знаят кои са тук ), които на ЦСКА "УМРЕ", изпитват по-голяма радост отколкото Левски да е първи.
Даже и ПОП си наеха за хореография ( нещо в което са безкрайно слаби принципно )
Аз ги разкарвам като досадни малки и миризливи мухички и изобщо не ме интересува тяхното мнение ( комплекси ) :twisted:

Не бях във форума около година и сега гледам кой как е настроен!

Нищо не си загубил, темите са едни същи, "героите" също :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 24 окт 2025 10:44

Halo написа:Ариецът Мохамед Ал Емара свири мача на Лудогорец.
Последните години доста мюсюлмани свирят мачове в ЕКТ.

Ами свиквайте, това е бъдещето на западна Европа - мюсюлмани и негри. Скоро ще се учудваш ако видиш някъде традиционно европейско име, не африканско или ислямско.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 окт 2025 10:48

BRF написа:
honda написа:Дарение е когато даряваш нещо и не получаваш нищо в замяна. Кампанията на Ал. Томов( категорично я подкрепих , даже съм го написал и в настоящия форум) е плащане срещу акции - не е дарение. Отделно след неуспешното завършване на акцията , на всеки един от участниците в акцията парите бяха върнати. Това по никакъв начин не може да бъде наречено дарение. Тези пари не влезнаха в клуба ,а бяха върнати на кандидат акционерите.

Технически си прав,фактически е това което ти казвам!Никой от нас не плащаше акции от причина различна от това да даде от парите си на Клуба без да чака нищо насреща,това не е покупка!Като сложим и постоянната негативна кампания и организатора в лицето на Лупи,резултата беше брутално як!

Изобщо не е бил як - честно, една част от вас, дето изглеждате интелигентни, хич не ви разбирам (и мастър куул е същият) - що упорито наричате черно бяло? Ми огромна излагация беше тази кампания, те следите още ги има и си стоят, ако искаш д се ровиш - масата ви фенове купуваше по 10 акции, т.е. 30 лева, а общият брой сделки беше 5720, т.е. там някъде бяха и броят участници.

Иначе казано, около 5000 човека са подкрепили ЦСКА да не умре, масата от тях с невероятната сума от 30 лева - уау. Това са фактите и не разбирам защо трябва да се отричат - не бяхте на висотата на отбора си и той логично умря. Или пък умря, точно щото бяхте на неговото ниво
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 24 окт 2025 10:52

BRF написа:Не бях във форума около година и....!

Спокойно. Нищо не се е променило. ЦСКА все така го няма...и няма опасност да възкръсне. :))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 24 окт 2025 11:03

Доста си зле, Тубата беше голям левскар и много точен човек, лека му пръст, но ти няма как да го знаеш.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 окт 2025 11:04

realno написа:
BRF написа:Не бях във форума около година и....!

Спокойно. Нищо не се е променило. ЦСКА все така го няма...и няма опасност да възкръсне. :))

Ти ще си един от първите, който ще скача от високо без парашут :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 окт 2025 11:05

ElCochino написа:

Доста си зле, Тубата беше голям левскар и много точен човек, лека му пръст, но ти няма как да го знаеш.

Много добре знам кой е. Повече и от теб
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 окт 2025 11:09

tmanolov написа:
BRF написа:
honda написа:Дарение е когато даряваш нещо и не получаваш нищо в замяна. Кампанията на Ал. Томов( категорично я подкрепих , даже съм го написал и в настоящия форум) е плащане срещу акции - не е дарение. Отделно след неуспешното завършване на акцията , на всеки един от участниците в акцията парите бяха върнати. Това по никакъв начин не може да бъде наречено дарение. Тези пари не влезнаха в клуба ,а бяха върнати на кандидат акционерите.

Технически си прав,фактически е това което ти казвам!Никой от нас не плащаше акции от причина различна от това да даде от парите си на Клуба без да чака нищо насреща,това не е покупка!Като сложим и постоянната негативна кампания и организатора в лицето на Лупи,резултата беше брутално як!

Изобщо не е бил як - честно, една част от вас, дето изглеждате интелигентни, хич не ви разбирам (и мастър куул е същият) - що упорито наричате черно бяло? Ми огромна излагация беше тази кампания, те следите още ги има и си стоят, ако искаш д се ровиш - масата ви фенове купуваше по 10 акции, т.е. 30 лева, а общият брой сделки беше 5720, т.е. там някъде бяха и броят участници.

Иначе казано, около 5000 човека са подкрепили ЦСКА да не умре, масата от тях с невероятната сума от 30 лева - уау. Това са фактите и не разбирам защо трябва да се отричат - не бяхте на висотата на отбора си и той логично умря. Или пък умря, точно щото бяхте на неговото ниво

Лесно ви е на вас по отъпкана пътека да се правите на спасители!Времената са различни и ситуациите също ,както и финансовото състояние на всеки от нас!Нашите неща се развиваха 8 години ,а кампанията я правише мошеник номер 1 в държавата!Това ни бяха приготвили Боко и ко,след всичките мизерии от титани,манджуковци и тем подобни!Заблуждаваха,че минаване през В група чисти дружеството и тем подобни неща!
Вие с цялата положителва кампания в медии и на всякъде ако си мислиш,че сте спасили клуба ви с ваши усилея,не вярвам да си толкова наивен!
Ние си подкрепяме отбора дори и във В група,а към днешна дата продължаваме да сме повече от вас!Лесно проверимо е с посещение на мачовете на финалите за купата!
п.п. Понеже взех акции,да ти кажа и самия процес на закупуване не беше толкова лесен!

Върни се в “Левски”