https://sportal.bg/news-2025102008090979593
Цеката ги прави луди!
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
bubka написа:NOMER14 написа:...нарочно на 1 метър встрани от вратата.
При вас няма да е нарочно, там е проблемът.
Така е. Срамно е когато е нарочно. Хубаво признание. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
bubka написа:Dust написа:MASTER_COOL написа:Сините сигурно ще са шампиони (до този момент напълно заслужено) , но без победа във вечното дерби. Ако искат ;)
Има още 24 мача до края на сезона, много е рано да се каже кой ще е шампион. Защо да не са 1948?
Подуенци няма как да са шампиони. Рано или късно ще се прояви лузърският им евроидиотски манталитет. Ако ще 9 точки да водят три кръга преди края, ще паднат и трите мача с автогол след 7-мата минута на продължението, но пак няма да са шампиони![]()
![]()
.
По-скоро и аз това си мисля, ако не е Лудогорец, ще стане някой от Локото или 48, което ще е голяма ебавка с Подуене.
48 ще е, за да приемете Цеката с отворени бузи, да бие говядата
NOMER14 написа:tmanolov написа:MASTER_COOL написа:Много подбираш ми се струва :mrgreen: :lol:
Нали знаеш какво следва :twisted:
па моята женица е с по-хубави задни части и по-дълъг крак :mrgreen: Ако ще я сменям, трябв да е за по-добро, нали :geek:
Винаги съм се чудил с твоята неанонимност за всички дали тя чете к'ви ги дращиш тук.
Ми няма проблем - нито се срамувам, нито се страхувам, щото, как беше, истината ще ви направи свободни :mrgreen: А и когато съм открит, и хората отсреща са открити - създавам хубави приятелства във всеки форум, в който съм писал. Пък и ми помага много лесно да разпознавам ботовете и тези на хранилка :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
drvasko98 написа:bubka написа:Dust написа:MASTER_COOL написа:Сините сигурно ще са шампиони (до този момент напълно заслужено) , но без победа във вечното дерби. Ако искат ;)
Има още 24 мача до края на сезона, много е рано да се каже кой ще е шампион. Защо да не са 1948?
Подуенци няма как да са шампиони. Рано или късно ще се прояви лузърският им евроидиотски манталитет. Ако ще 9 точки да водят три кръга преди края, ще паднат и трите мача с автогол след 7-мата минута на продължението, но пак няма да са шампиони![]()
![]()
.
По-скоро и аз това си мисля, ако не е Лудогорец, ще стане някой от Локото или 48, което ще е голяма ебавка с Подуене.
48 ще е, за да приемете Цеката с отворени бузи, да бие говядата
абсолютно работещ вариант, бай дъ уей - а и са от една област вече, та няма да има проблеми, плюс са с еднакви цветове и почти еднакви наименования - що да не :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Какво е това припошко "48". Хората си имат име. Защо не пишете "16" за ония.
tmanolov написа:NOMER14 написа:tmanolov написа:MASTER_COOL написа:Много подбираш ми се струва :mrgreen: :lol:
Нали знаеш какво следва :twisted:
па моята женица е с по-хубави задни части и по-дълъг крак :mrgreen: Ако ще я сменям, трябв да е за по-добро, нали :geek:
Винаги съм се чудил с твоята неанонимност за всички дали тя чете к'ви ги дращиш тук.
Ми няма проблем - нито се срамувам, нито се страхувам, щото, как беше, истината ще ви направи свободни :mrgreen: А и когато съм открит, и хората отсреща са открити - създавам хубави приятелства във всеки форум, в който съм писал. Пък и ми помага много лесно да разпознавам ботовете и тези на хранилка :mrgreen:
За мен това е остроумен отговор, за други...те ще се обадят.
Подготвят терена за влизане на тежки кранове за монтаж на гредите на козирката.
До преди малко бях с бивш футболист на ЦСКА който е минал и през Черно море, и има добри познати и в настоящия отбор, та ми сподели, че Морето били дали мача... Разбира се поспорихме и не му повярвах, но пък времето ще покаже. Също така ми сподели, че рубикона пред сините е мача с ЦСКА, колкото и червените в момента да не са в добра форма.
На изпроводяк му казах, че не ни остава нищо друго да седим и да гледаме.
Гонзо няма грам топки, Спартак Варна ще си продължи с условния лиценз и удължен срок до нова година. Стори ли същото му вадя и аз черния флумастер
До преди малко бях с бивш футболист на ЦСКА който е минал и през Черно море, и има добри познати и в настоящия отбор, та ми сподели, че Морето били дали мача... Разбира се поспорихме и не му повярвах, но пък времето ще покаже. Също така ми сподели, че рубикона пред сините е мача с ЦСКА, колкото и червените в момента да не са в добра форма.
На изпроводяк му казах, че не ни остава нищо друго да седим и да гледаме.
Гонзо няма грам топки, Спартак Варна ще си продължи с условния лиценз и удължен срок до нова година. Стори ли същото му вадя и аз черния флумастер
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
tmanolov написа:Тристане, отдавам го на късния час - Дъст е абсолютно прав в случая. Ок, не са му взели директно колата, само са му махнали охраната от колите - всичко е точно
А Дебелия ходи с охрана от НСО на каквато няма право. Демек ние плащаме охраната на свинята.
Отнемането на автомобилите от НСО за президентската администрация само показва още веднъж как парламентът е тотално превзет от Пеевски и гласува всяка глупост, която им спусне.