bubka написа:Шокиран съм от новината, че са свършили билетите за България-Испания. Жалко, че ще паднем с 4-5 гола в този мач.
Вуцов спасява 11 гола и падаме само с 3-0. Няма да се плашиш. После го продаваме на Реал за 50 млн
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
bubka написа:Шокиран съм от новината, че са свършили билетите за България-Испания. Жалко, че ще паднем с 4-5 гола в този мач.
drvasko98 написа:bubka написа:Шокиран съм от новината, че са свършили билетите за България-Испания. Жалко, че ще паднем с 4-5 гола в този мач.
Вуцов спасява 11 гола и падаме само с 3-0. Няма да се плашиш. После го продаваме на Реал за 50 млн
1914.1902 написа:AntonToni написа:1914.1902 написа:AntonToni написа:1914.1902 написа:NOMER14 написа:Като няма място в Карлуково, поне няма ли админи тук.
И нека разпозналите се да не ми отговарят.
Има админи, но като се намесят има голям рев понякога, а като не вземат отношение - пак са виновни. :oops:
Щото се намесват избирателно!
И толерират някои хора!
Не е вярно, че се намесват избирателно, а просто нямат време да изчетат абсолютно всичко във форума, за да реагират веднага.
Поради това ви казах - пускате доклад и очаквате някой модератор да се намеси, ако намери нарушение на правилника от даден потребител.
Не е така и го знаеш много добре!
Твое мнение, което обаче не отговаря на истината.
NOMER14 написа:Разград пак ли са наказани без публика?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
peliforewer написа:.....Няма да Ви преча, няколко месеца ще мълча.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, miro_rz, TristaNNN и 21 госта