Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

rane
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот rane » 31 авг 2025 11:07

ReBorn1982 написа:
rane написа:220 000+ произведени в различните модификации. Няма човек, кой ще нарече това рядък автомобил!

Пиша само за 1750 GT Veloce. Не за всички видове модификации.

Вече ти написах, че конкретно от тази модификация са над 44 000 произведените. Абсурдно е това да е рядък автомобил.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 31 авг 2025 11:08

ReBorn1982 написа:
rane написа:Ха, че нали е българин, израстнал през комунизма бре. Колко изпростяха и оскотяха хората от онова време. Завист да искаш от онези типове!

ОК, нека е така. Гунди е бил Бог, светец и великомъченик. Никога не е имал взимане-даване с комунистите и не е блажил .... а всеки, който дори спомене нещо такова, със сигурност е завистник, изпростял и оскотял .....

rane написа:Аз не съм виждал номер на двигател или рама, за да ти кажа, кое, кога е произведено. Това са догадки. Може да е бил на 1 година, може на близо 4!?

Колата се произвежда от 1967-а, т.е. съвсем скоро. Няма как да е много стара. Това си е нов модел, даже и на 4 няма как да е. Макс, макс 3.

Колко е стара може да се види само по рамата. Безпредметно е да се гадае.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 31 авг 2025 12:50

Васил Левски е разпродаден. Има ли луди от форума с билети?
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 31 авг 2025 13:06

Колко милиона изкарахте от уговорения за 2-ка мач, специалисти?

miro_rz написа:Васил Левски е разпродаден. Има ли луди от форума с билети?

Инстаграмаджии. Ще е по-тихо от на мачовете на Левски в ЕКТ...
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 31 авг 2025 13:57

NOMER14 написа:Като няма място в Карлуково, поне няма ли админи тук.
И нека разпозналите се да не ми отговарят.

Има админи, но като се намесят има голям рев понякога, а като не вземат отношение - пак са виновни. :oops:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 31 авг 2025 18:45

Керкез или Пеп ще остане първи без работа?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 31 авг 2025 18:46

1914.1902 написа:

Има админи, но като се намесят има голям рев понякога, а като не вземат отношение - пак са виновни. :oops:

Защо не смееш да кажеш колко фенове на ЦСКА си гонил за седмица от форума и колко на Левски.След като доста хора се отвратиха и почти не коментират в този форум заради теб и подобни цензори по-добър ли стана форумът или умря.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 31 авг 2025 18:55

peliforewer написа:
1914.1902 написа:

Защо не смееш да кажеш колко фенове на ЦСКА си гонил за седмица от форума и колко на Левски.След като доста хора се отвратиха и почти не коментират в този форум заради теб и подобни цензори по-добър ли стана форумът или умря.

Тук има един фен на ЦСКА - реборна, и той не е гонен, всички други сте припоци. Даже си е доста лабава админската работа, аз бих бил по-строг
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 31 авг 2025 18:58

tmanolov написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:

Тук има един фен на ЦСКА - реборна, и той не е гонен, всички други сте припоци. Даже си е доста лабава админската работа, аз бих бил по-строг

Ти си един от наглеците които мислят, че всичко им е позволено, а иначе си въздух под налягане.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 31 авг 2025 19:07

peliforewer написа:
tmanolov написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:

Ти си един от наглеците които мислят, че всичко им е позволено, а иначе си въздух под налягане.

Мерси, звучиш като експерт във въздуха под налягане ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”