ЛЕ. (Плейоф): Шкендия - Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

ЛЕ. (Плейоф): Шкендия - Лудогорец

Мнениеот JACKO » 14 авг 2025 11:30

21.08.2025___19:00___Четвъртък

Стадион: „Тоше Проески" (Скопие)

Изображение
Последна промяна от JACKO на 15 авг 2025 13:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: ЛЕ. (Плейоф): Шкендия - Лудогорец

Мнениеот miro_rz » 15 авг 2025 10:29

Тези ги минаваме. Още 2-3 мача и ще напипа схемата и 11-та. Боман и Вердон ни правят слаби!
Изображение

Ross_ty
Контакти:

Мнениеот Ross_ty » 15 авг 2025 14:50

Аз си мисля, че македонците ще се опънат здраво там - за мен равен. Мота не е и на йота близко до "напипване" на схемата - той твърдо държи на 4-3х2 и менка 6та отпред. Лично аз бих предпочел връщане към 4-2-3-1 и ЦН - Машадо и може би преквалифициран Чочев там, докато се върне Дуа, ако се върне. Биле трябва да го пратят във 2я отбор да се обиграва и ако до полусезона не е във форма да му търсят нов отбор, тоя играч не става за Лудите, почти във всичките двубои с негово участие, той е безгласна буква и сме с 10 на терена, Биле го няма никакъв даже и за първа топка не се пробва, дрибъл и атака - забрави. Отделно Мота не е вариативен по време на мачовете, трудно "разгадава" противника, не прави и "полезните" смени, бърка стратегията, играем и печелим на магия. Надявам се до зимата да сме приключили с Мота и Захари Сираков да го замени, ако няма драстично подобрени в играта. Все пак успех срещу Шкендия!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 15 авг 2025 15:35

На Мота ще му се получи, дай му време. Сърбина и чеха ще вдигнат формата, проблема е в липсата централен нападател, Биле едва ли повече може да се развие. Боман и Вердон за скамейката.
Изображение

Върни се в “Лудогорец”