ШЛ. 3-ти кръг: Лудогорец - Ференцварош 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

ШЛ. 3-ти кръг: Лудогорец - Ференцварош 0:0

Мнениеот JACKO » 31 юли 2025 11:41

06.08.2025_______20:30_______Сряда

Стадион: "Хювефарма Арена" (Разград)

Изображение
Последна промяна от JACKO на 07 авг 2025 02:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Re: ШЛ. 3-ти кръг: Лудогорец - Ференцварош

Мнениеот Аврамов » 31 юли 2025 12:58

Радващо е, че успяха да отстранят Риека, но с подобна бездушна, вяла и безидейна игра нищо добро не ги очаква срещу Ференцварош. В Лудогорец закъсняха със селекцията, а португалският треньор засега определено не вдъхва доверие. В тази връзка прогнозирам загуби за Лудогорец и в двата мача.

Радо
Контакти:

Мнениеот Радо » 31 юли 2025 13:53

Честито класиране на " Лудогорец " и успех срещу Ференцварош. 1 - ца: 2:0

Успех и на " Левски " в Лига Европа и на " Арда " и " Черно море " в Лига на Конференциите тази вечер.

Радо
Контакти:

Мнениеот Радо » 31 юли 2025 13:56

Аврамов написа:Радващо е, че успяха да отстранят Риека, но с подобна бездушна, вяла и безидейна игра нищо добро не ги очаква срещу Ференцварош. В Лудогорец закъсняха със селекцията, а португалският треньор засега определено не вдъхва доверие. В тази връзка прогнозирам загуби за Лудогорец и в двата мача.

Не знам дали предишния ви треньор не трябваше да остане.

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 31 юли 2025 14:36

Радо написа:Не знам дали предишния ви треньор не трябваше да остане.

Аз не съм от Лудогорец и само в евротурнирите съм за тях. Но за мен Йовичевич поне засега изглежда по-добър от португалеца.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 02 авг 2025 10:30

Бих заложил на реми. И те не са толкова силни, както преди 2-3 сезона. Треньора според мен не може да напипа схемата и титулярната 11-ка.
Изображение

Радо
Контакти:

Мнениеот Радо » 02 авг 2025 15:43

Аврамов написа:
Радо написа:Не знам дали предишния ви треньор не трябваше да остане.

Аз не съм от Лудогорец и само в евротурнирите съм за тях. Но за мен Йовичевич поне засега изглежда по-добър от португалеца.

Моля да бъда извинен. И аз съм и за " Лудогорец ' и " Левски " и за всички участници в ЕКТ.

Като говорим за Португалци имаше един португалски треньор ( Бруно Рибейро ), който точно преди мача с " Левски " в Разград си тръгна.

Ross_ty
Контакти:

Мнениеот Ross_ty » 04 авг 2025 14:58

Унгарците са много по-силни от хърватите, а и с повече опит в ЕКТ, трябва много да внимаваме с тях. Мисля че ще е много оспорван мач, иска ми се да победим, но по-скоро ще е равен. Успех на Зелените в сряда.

Ross_ty
Контакти:

Мнениеот Ross_ty » 04 авг 2025 15:05

Радо написа:
Аврамов написа:Радващо е, че успяха да отстранят Риека, но с подобна бездушна, вяла и безидейна игра нищо добро не ги очаква срещу Ференцварош. В Лудогорец закъсняха със селекцията, а португалският треньор засега определено не вдъхва доверие. В тази връзка прогнозирам загуби за Лудогорец и в двата мача.

Не знам дали предишния ви треньор не трябваше да остане.

Да трябваше да остане Йовичевич, но понякога това не зависи от отбора, все още е мъгла причината поради която тренерът се отказа, но може да е всичко - най-вече лични причини - нещо в семейството, и така - просто не можеш да задържиш човек в такава ситуация. Спекулираше се, че Йовичевич ще отиде в Саудитска Арабия за много много повече пари, но досега това не е станало и все още хърватинът е без отбор. Аз много го харесвах като треньор на Лудите - уверен, винаги в настроение, мотивиращ - абе точния треньор за нас. Но уви нещата се променят и сега имаме Мота, който не е и на половината добър колкото Йовичевич, и въпреки това печели досега всичко, но мисля че при първия провал нещата ще се обърнат за него. Дано успее да преоодолее и Унгарците!

Върни се в “Лудогорец”