Мнениеот Ross_ty » 04 апр 2025 09:53
Хм, без "изненади" - Лудите ме опровергаха :) Стана що годе добър мач, срещу един от слабаците в групата, който трябва да отпадне - Крумовград са на ниво Б група, че и по-зле. Лудогорец този път игра за победата и вкарахме хубави голове - хареса ми напоритостта на Витри за първия гол, Маркус се отличи с глава - отново показва потенциал и класа и накрая голът на Куба, но там адмирации за Камара - изработи цялата ситуация, мисля че по-често трябва да играе като титуляр, Пьотровски с позициониране и точен удар само затвърди победата. За червения картон - Кайо отново разочарова, не само с игра, но и с психика - за пореден път си вади глупави картони - точно тоя път изобщо не трябваше да влиза на вратаря, от какъв зор - водиш с 2:0 остават 30 мин и ти се вреш да отнемаш топката в безмислени ситуации, като преди това за 60 мин - нищо не си показал от игра. Дано му е за урок и да се замисли докато му тече наказанието. Следващият мач с числото ще е тото мач отвсякъде - срещу ефбет отбора ще играем за коефициент - "равен" - скучно 0:0 - дано ме опровергаят пак зелените, но не мисля.