Мнениеот Ross_ty » 10 фев 2025 10:11
Този мач си го направихме труден, а и съдиите много помогнаха за това - чиста дузпа първото полувреме, даже не разгледаха положението на "онфиелд ревю". Първият гол на Левски беше много съмнителен за засада, но като че ли там по може да се съглася, че е гол - само най новите ВАР технологии могат да видят 5 мм засада :). Вторият гол на Левски си беше комичен, Сангаре се строполява в наказателното поле и топката го уцели в коляното, късмет че Бала беше свободен и от 5 метра естествено вкарва. Дузпата за Лудите в края си беше измиване на ръцете, за мен по скоро съдията не трябваше да я дава, мисля че топката след удара на Нареси се удари първо в главата на Цунами и после в ръката му, но както и да е. По-скоро за мен този мач заслужаваше да е равен, но е вярно че нашите не си дадоха много зор да победят - трудно се играе без централен нападател. Успех в следващите мачове, чакаме и Биле да влезе в игра. Родригез, за малкото време вчера на терена, загатна за добри качества по фланга - ще го гледаме и него.