efbet Лига 20-ти кръг: Левски - Лудогорец 2:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

efbet Лига 20-ти кръг: Левски - Лудогорец 2:1

Мнениеот JACKO » 06 яну 2025 14:53

09.02.2025____________17:15____________Неделя

Стадион: "Виваком Арена Георги Аспарухов" (София)

Изображение
Последна промяна от JACKO на 09 фев 2025 19:19, променено общо 2 пъти.

tmanolov
Контакти:

Re: efbet Лига 20-ти кръг: Левски - Лудогорец

Мнениеот tmanolov » 06 яну 2025 15:16

Поздравления за ентусиазма ти да правиш теми - ако е и безплатно, само от любов към клуба ти, мога единствено двойно да адмирирам! Конкретно за този мач си мисля, че трябва да ни го дадете - все пак нашият "мажо" е на същата каишка като вашия, така че ще имаме да връщаме, когато се наложи, а пък и на нас победата ни трябва за легитимиране на новия тренер, докато за вас този мач е без значение, а и си имате ЕКТ, за които да мислите. Някога ходех и чаках този мач с нетърпение, сега ми е все тая и дори няма да се размърдам да ида на стадиона, а си букнах една Гран Канария и може да посетя мач на Лас Палмас - приоритети :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 06 яну 2025 15:24

Благодаря! Аз с нетърпение чакам всеки един мач на Лудогорец! Всеки който ме познава, знае че когато Лудогорец играе, е празник за мен! Поздрави!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 07 яну 2025 18:35

Не става така....Лудогорец няма да загуби този мач. 2-2 ми се върти в главата синя....

Ross_ty
Контакти:

Мнениеот Ross_ty » 08 яну 2025 16:33

И аз мисля, че Лудогорец ще играе за победа срещу сините - при победа титлата е гарантирана на 99%. Всъщност това е най-силния съперник през пролетта, всички останали мачове са срещу отбори с 2-3 класи по-слаби от нас, може би и мачът срещу Черно море ще е оспорван и това е всичко. Даже и 2 равни, срещу моряците и левскарите, ни устройват - тоя сезон разликата в точките е голяма.

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 11 яну 2025 20:31

Чужденците в Лудогорец играят за лятна ваканция. Колкото по-рано осигурим титлата, толкова по-рано ще отлетят.
Така че, изобщо не зависи от отношението на треньори и разни други. Те са нахъсани.
Ако могат да ги навият за равен, но не ми се вярва.
Ех, Левски не са толкова слаби. Добре са и могат и да победят.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 09 фев 2025 19:06

Класен отбор сте, милионите ги нямате за нищо, но как не можете поне един мач в България да изиграете без нагло провокиране на противника, блъскане, ръчкане и постоянно дуднене по съдията?! Затова и всички ще ви мразят....
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

Ross_ty
Контакти:

Re: efbet Лига 20-ти кръг: Левски - Лудогорец 2:1

Мнениеот Ross_ty » 10 фев 2025 10:11

Този мач си го направихме труден, а и съдиите много помогнаха за това - чиста дузпа първото полувреме, даже не разгледаха положението на "онфиелд ревю". Първият гол на Левски беше много съмнителен за засада, но като че ли там по може да се съглася, че е гол - само най новите ВАР технологии могат да видят 5 мм засада :). Вторият гол на Левски си беше комичен, Сангаре се строполява в наказателното поле и топката го уцели в коляното, късмет че Бала беше свободен и от 5 метра естествено вкарва. Дузпата за Лудите в края си беше измиване на ръцете, за мен по скоро съдията не трябваше да я дава, мисля че топката след удара на Нареси се удари първо в главата на Цунами и после в ръката му, но както и да е. По-скоро за мен този мач заслужаваше да е равен, но е вярно че нашите не си дадоха много зор да победят - трудно се играе без централен нападател. Успех в следващите мачове, чакаме и Биле да влезе в игра. Родригез, за малкото време вчера на терена, загатна за добри качества по фланга - ще го гледаме и него.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 10 фев 2025 10:20

Малко съмнителен мач. Вее пак Левски си заслужи победата.
И двете спорни ситуация бяха в полза на Левски. Толкова дебела линия и така размазана картина не бях виждал.
Изображение

Bog_Puyol

Мнениеот Bog_Puyol » 10 фев 2025 16:00

Толкова очебийно нагласен мач скоро не бях гледал. Лудогорец не съм сигурен дали игра и на 20%. Другият кръг дори слабака Хебър ако им се хвърли в истински мач съм убеден, че няма да падне от Левски, а може и да ги бие.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Върни се в “Лудогорец”