[center]

[center]Стадион "Христо Ботев" (Враца)[/center]
[center]

[center]

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
obi4am_pirin написа:Кога ще вземете мач без съдиите?Никакъв фаул срещу Пластун.Спира атака на Ботев за да направи ваша атака.
miro_rz написа:obi4am_pirin написа:Кога ще вземете мач без съдиите?Никакъв фаул срещу Пластун.Спира атака на Ботев за да направи ваша атака.
Няма човек, без съдиите ще изпаднем в Б група!
Само не знам защо гледаш Враца и Разград като има дерби в София?
obi4am_pirin написа:miro_rz написа:obi4am_pirin написа:Кога ще вземете мач без съдиите?Никакъв фаул срещу Пластун.Спира атака на Ботев за да направи ваша атака.
За да се види истината на мизерното ни първенство...Съдийски балтии и това е.Балтия и за Пирин във Варна.10 минути се чудят как да признаят гола като за всички е видно, че е засада.Нищо подпирайте я властта във футбола.Само дето днеска и треньора на Хърватите каза, че е искал що годе свестен отбор за контрола а не българския.Но вие си се заблуждавайте, че правите нещо във футбола.
miro_rz написа:obi4am_pirin написа:miro_rz написа:obi4am_pirin написа:Кога ще вземете мач без съдиите?Никакъв фаул срещу Пластун.Спира атака на Ботев за да направи ваша атака.
За да се види истината на мизерното ни първенство...Съдийски балтии и това е.Балтия и за Пирин във Варна.10 минути се чудят как да признаят гола като за всички е видно, че е засада.Нищо подпирайте я властта във футбола.Само дето днеска и треньора на Хърватите каза, че е искал що годе свестен отбор за контрола а не българския.Но вие си се заблуждавайте, че правите нещо във футбола.
Ти от кога гледаш футбол?
Я ми кажи какво беше през 90-те? В какви мачове бяха замесени ЦСКА, Левски,Слави, Литекс и Нефтохимик! Историята помни много неща.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта