Лудогорец - ЦСКА-София
03.04.2019 | Сряда | 18:30ч.
Стадион ''Лудогорец Арена"
Пряко по:

Прогноза: 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Три дена надъхване от страна на преместените, сметки, шампиони-мампиони, един ден превантивен рев от съдийското назначение и вкарване на ненужно напрежение по мерзък и провокативен начин, 90 минути недоволство за какво ли не, сетне 3-0 за домакините, два дена лекпава оранжева тишина и пак отначало ... три дена надъхване, сметки, шампиони-мампиони, един ден превантивен рев от съдийското назначение и вкарване на ненужно напрежение по мерзък и провокативен начин, 90 минути недоволство за какво ли не, пак 3-0 и пак лепкава оранжева тишина. Сетне почват мантрите за уредени титли, директиви, врагове, съдиЙ, перуки, говеда, Бойко, ФИФА, НАСА и так далее. Позната и повтаряща се картинка, превърнала се в навици и нрави за тия, а от 2016-та вече и за ония.
equilibrum написа:Лудогорец - ЦСКА-София 2:3 и ЦСКА носител на купата! И ако им тръгне играта, може и дубъл! Успех, армейци!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта