[center]ШЛ | 3-ти предв. кръг | реванш
2.8.2016 | Вторник | 21:30ч.[/center]
[center]

[center]Стадион: "Райко Митич" (Маракана) - 55 538, Белград.[/center]
[center]

[center]

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Red Warrior написа:Сърбите са ми най-противният народ заедно с гърците, така че се надявам да ги биете.
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол..
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
sirakov77 написа:Red Warrior написа:Сърбите са ми най-противният народ заедно с гърците, така че се надявам да ги биете.
Това все едно аз съм го писал!![]()
Лудите трудно правят 2 слаби мача подред, така че мисля безпроблемна победа!
КироВарна написа:sirakov77 написа:Red Warrior написа:Сърбите са ми най-противният народ заедно с гърците, така че се надявам да ги биете.
Това все едно аз съм го писал!![]()
Лудите трудно правят 2 слаби мача подред, така че мисля безпроблемна победа!
Да мразиш православните си съседи,е меко казано малоумно!!!Сърби и гърци,достойно със свои сили са се освободили от турците.....за разлика от нас!!!Може би затова трябва да ги мразим?!А може би трябва да обичаме турците?Май натам сме тръгнали!!!Относно мача,пожелавам убедителен успех на Лудогорец!!!Звездашите от три положения вкараха два гола!!!В Белград ще трябва да атакуват повече,особено ако получат гол!!!Нищо още не е решено!!!Може там да се окаже по лесен мач за разградският отбор!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта