Новата звезда на Лудогорец с умопомрачителна заплата

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Новата звезда на Лудогорец с умопомрачителна заплата

Мнениеот pampi » 21 юни 2014 16:33

Новото попълнение на Лудогорец Брайън Ангуло се превърна в най-скъпоплатеният футболист в "А" група. Колумбийският защитник ще прибира по 400 хиляди евро годишно, което прави повече от 30 хиляди на месец. Това означава, че играчът, който акостира в Разград, ще получава 2-3 повече от асовете на тима. Лудогорец плати за Ангуло три милиона лева.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=494311

Лудогорец поеха по утъпкания, от ЦСКА и Левски, път на провала. До тук беше с проекта тип " Бате Борисов" за развитие на собствени млади кадри. Домусчиев си повярва прекалено много и забрави за жестоката реалност и това скоро ще се върне като бумеранг върху клуба... Бре, като видят някое евро от евротурнирите собствениците пощръкляват, Гришата и той нещо се е зомбирал и е на път да заколи кокошката, дето му снася златни яйчица. След Стоичков в Литекс не са наложили в първият състав нито един техен юноша... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Новата звезда на Лудогорец с умопомрачителна заплата

Мнениеот Teo » 21 юни 2014 16:50

Къде е финансовия феърплей, питам аз?
Домусчиев ще ми говори, че трябвало силен Левски и ЦСКА.. как ще стане това при положение, че двата клуба взимат свободни агенти, докато тоя харчи по 10 милиона ЕВРА за селекция?
Да се сезира БФС ли, ФИФА ли нз и да се наложи глоба върху финансовата политика на тоя клуб... що не покажете и на останалите заплатките, а? 100% бюджета на месец за заплати е минимум 1 милион лева, ако не и повече... как отбори като Славия, Локо и останалите ще са конкурентно способни да се противопоставят на тия?
Не ми се мисли за новия сезон... то няма смисъл да се играе по тоя начин... да дават 20 тенекиени тенджери на Лудогорието и да се приключва, то е ясно, че само това искат тия...
Какво да кажем за отбори като Марек.. че то резултата е от ясен по ясен... Ви имам политиката разграбена...

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 21 юни 2014 16:57

Не виждам нищо лошо в един отбор да има няколко човека, които вземат такива заплати. Ако постигне целта си да вкара отбора в групите на ШЛ, защо не? И без това левият бек е доста невралгичен пост като цяло в БГ футбола, а братя Миневи са по-скоро дървосекачи и поради липсата на други играят като цяло в бг футбола. За да се развиват младите, трябва да имат от кого да се учат. Нали се сещаш, че играчи като Минев, Дяков, Платини и подобни измислени футболисти няма какво да научат младежите. Младежите на Лудогорец се развиват добре и до 2 години ще бъдат интегрирани в първия отбор. Още повече, че от тази година има и дублираща лига. Всеки занимавал се поне малко с футбол знае, че налагането на млади футболисти в 1-ия отбор е доста сложен и продължителен процес, дори най-големите таланти сред юношите не успяват да пробият в мъжкия футбол. Изключитлна рядкост е да се появи някой талант като Рууни или Меси и да започне да играе на ниво при мъжете(Меси игра една година като резерва).
И аз съм изненадан от този трансфер, но явно успешните трансфери на двамата млади холандски играчи в отбора, са му показали пътя на ДОмуса и сега ако този е наистина толкова добър да си заслужи парите...едно евентуално влизане в групите или бъдещ трансфер на по-голяма стойност биха му се отплатили.
Интериорни врати - Врати хармоника

urkoto

Мнениеот urkoto » 21 юни 2014 16:57

pampi написа:Лудогорец поеха по утъпкания, от ЦСКА и Левски, път на провала. До тук беше с проекта тип " Бате Борисов" за развитие на собствени млади кадри. Домусчиев си повярва прекалено много и забрави за жестоката реалност и това скоро ще се върне като бумеранг върху клуба... Бре, като видят някое евро от евротурнирите собствениците пощръкляват, Гришата и той нещо се е зомбирал и е на път да заколи кокошката, дето му снася златни яйчица. След Стоичков в Литекс не са наложили в първият състав нито един техен юноша... 8-)

Глупости на търкалета, по-скоро Стоичков не е наложил нито един юноша, с изключение на Славчев, който обаче далеч не е негово откритие, а Стоичков му даде шанс като титуляр - но то и Стиви Уондър да беше треньор, и той щеше да види, че такъв футболист няма как да стои на пейката.

Teo написа:Къде е финансовия феърплей, питам аз?
Домусчиев ще ми говори, че трябвало силен Левски и ЦСКА.. как ще стане това при положение, че двата клуба взимат свободни агенти, докато тоя харчи по 10 милиона ЕВРА за селекция?
Да се сезира БФС ли, ФИФА ли нз и да се наложи глоба върху финансовата политика на тоя клуб... що не покажете и на останалите заплатките, а? 100% бюджета на месец за заплати е минимум 1 милион лева, ако не и повече... как отбори като Славия, Локо и останалите ще са конкурентно способни да се противопоставят на тия?
Не ми се мисли за новия сезон... то няма смисъл да се играе по тоя начин... да дават 20 тенекиени тенджери на Лудогорието и да се приключва, то е ясно, че само това искат тия...
Какво да кажем за отбори като Марек.. че то резултата е от ясен по ясен... Ви имам политиката разграбена...

И това на кого е проблем, на отбори като Славия, Локо Сф и разни други мижитурки или на Лудогорец???
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 юни 2014 16:58

pampi написа:
Новото попълнение на Лудогорец Брайън Ангуло се превърна в най-скъпоплатеният футболист в "А" група. Колумбийският защитник ще прибира по 400 хиляди евро годишно, което прави повече от 30 хиляди на месец. Това означава, че играчът, който акостира в Разград, ще получава 2-3 повече от асовете на тима. Лудогорец плати за Ангуло три милиона лева.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=494311

Лудогорец поеха по утъпкания, от ЦСКА и Левски, път на провала. До тук беше с проекта тип " Бате Борисов" за развитие на собствени млади кадри. Домусчиев си повярва прекалено много и забрави за жестоката реалност и това скоро ще се върне като бумеранг върху клуба... Бре, като видят някое евро от евротурнирите собствениците пощръкляват, Гришата и той нещо се е зомбирал и е на път да заколи кокошката, дето му снася златни яйчица. След Стоичков в Литекс не са наложили в първият състав нито един техен юноша... 8-)

От Лудогорец обявиха ли официално заплатата му, или щом е написано в Спортал, и не е във вреда на ЦСКА, е истина?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 21 юни 2014 16:59

сега лудогорец като си дадат парите на този после как ще купуват мачове ;) да не я окъсат другия сезон ;)
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 юни 2014 17:01

Абе... първенството е ясно, още преди да е почнало.
От втория надолу само не е ясно.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 юни 2014 17:02

Тео, ако имаш наблизо курник, премести си леглото там, за да чуваш петела!
Нямаш понятие за какво иде реч в този финансов феърплей.
Честно да си призная и аз нямах доскоро понятие.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 юни 2014 17:02

Няма да има конкурентно способни да се противопоставят на Лудогорец... ще има резултати от по 8-9 гола..

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 юни 2014 17:03

Кашчей написа:

Тео, ако имаш наблизо курник, премести си леглото там, за да чуваш петела!
Нямаш понятие за какво иде реч в този финансов феърплей.
Честно да си призная и аз нямах доскоро понятие.

Отбор като Марек със заплати от по 1000 лева, срещу отбор със заплати по 30 бона, ФИНАНСОВ ФЕЪРПЛЕЙ! :lol:
Последна промяна от Teo на 21 юни 2014 17:04, променено общо 1 път.

Върни се в “Лудогорец”