Анжи чака Лудогорец в Лига Европа, вижте възможните съперниц
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Keine Lust
- Контакти:
Анжи чака Лудогорец в Лига Европа, вижте възможните съперниц
Класирането на 3тите отбори в ШЛ се прави по спечелини точки и ГР, а не по коефициент, както е написано в гонг.бг!!! С класирането до сега е ясно, че в гр. B и гр. D отборът завършил на 3то място няма шанс да попадне в урната на поставените или с други думи 2 отбора измежду Ювентус, Галатасарай, Копенхаген, ЦСКА М и Виктория със сигурност ще бъдат евентуални съперници на Лудогорец. Другото което е сигурно, че в гр. F отборът завършил на 3то място със сигурност ще бъде поставен, т.е. Арсенал, Наполи и Борусия Д отпадат като евентуални съперници за 1/16 финала.
Re: Анжи чака Лудогорец в Лига Европа, вижте възможните съперниц
Макар че е твърде рано за това в гонг не са казали с подробности съперниците затова ще ви ги кажа.До момента 4-те отбора от Шампионската Лига с най-ниски показатели са ЦСКА Москва,Аякс,Галатасарай и Порто.
3-ти в ШЛ
ЦСКА Москва
Аякс
Галатасарай
Порто
2-ри в групите на Лига Европа към момента
Суонзи
Есберг
Зулте Варегем
Днипро
Макаби Тел Авив
Динамо Киев
Фрайбург
Бетис
Лацио
Анжи
АЗ Акмаар
Текуществото на отборите варира от по-слаби от Лудогорец като Анжи и Есберг до по-силни от Базел като Суонзи,Бетис и Порто.Макаби Тел Авив е на нивото на Лудогорец.Дори израелците направиха равенство с Базел 3-3 в квалификациите на Шампионската Лига и швейцарците доста трудно ги отстраниха.
3-ти в ШЛ
ЦСКА Москва
Аякс
Галатасарай
Порто
2-ри в групите на Лига Европа към момента
Суонзи
Есберг
Зулте Варегем
Днипро
Макаби Тел Авив
Динамо Киев
Фрайбург
Бетис
Лацио
Анжи
АЗ Акмаар
Текуществото на отборите варира от по-слаби от Лудогорец като Анжи и Есберг до по-силни от Базел като Суонзи,Бетис и Порто.Макаби Тел Авив е на нивото на Лудогорец.Дори израелците направиха равенство с Базел 3-3 в квалификациите на Шампионската Лига и швейцарците доста трудно ги отстраниха.
Последна промяна от Parmalat на 29 ное 2013 13:15, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- Udoji90
- Контакти:
Анжи май са най-удачен вариант - доста заслабнаха напоследък след продажбите на ключови играчи и може би повече ще си гледат оцеляването, отколкото ЛЕ. Бетис са в подобна ситуация (последни в Примера), ама пък може да завършат първи в групата си. Зулте Варегем/Уигън/Марибор (словенците са пропуснати в статията на gong.bg, но и те имат шансове да завършат втори) също не изглежда лош вариант. Есберг на пръв поглед не звучи зле, но пък 2 пъти биха Стандарт Лиеж, а и в квалификациите елиминираха Сент Етиен пак с 2 победи, така че явно са коварен отбор. В ШЛ най-слабите 4 трети отбори (и аз мисля, че се класират по точките в групите, а не по коефициент) засега са ЦСКА М, Галатасарай, Порто и Аякс, но в нито една група не е ясно крайното класиране, така че вероятно ще има размествания.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- olympic teteven
- Контакти:
Както писах и в другата тема Анжи все пак може да се окаже и доста коварен противник. Това, че са под чертата в Русия, не ги прави безопасни в Европа. Да си припомним Страсбург през 2006. Тогава се радвахме на "лесния" съперник на Литекс, който се бореше за оцеляване във френската Лига 1. Но се оказа непреодолимо препятствие. Има и други подобни случаи. Парма например достигнаха полуфинал през 2005, а се спасиха по чудо в Серия А.
Моят фаворит е Виктория Пилзен.
Моят фаворит е Виктория Пилзен.

Силни отборите, бе, мама му стара. Аз виках някой по-гърчави ще излязат, то ... Тия от ШЛ, които ги е дал Пармалата са непреодолими
От другите има 3-4 преодолими, обаче другите ще са тегави 

-
- Контакти:
Лесно няма. По-добре справнително именит противник, че да се подходи сериозно!
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Есберг, Апоел Никозия, Слован Либерец, Бетис (защо не), Виктория Пилзен, Аякс на прима виста ми звучат добре, сред възможните.

boyan_kn написа:Силни отборите, бе, мама му стара. Аз виках някой по-гърчави ще излязат, то ... Тия от ШЛ, които ги е дал Пармалата са непреодолимиОт другите има 3-4 преодолими, обаче другите ще са тегави
Така е вече след пресявките няма слаби отбори.
[center]R.I.P[/center]
Ботевъ Пловдивски написа:Есберг, Апоел Никозия, Слован Либерец, Бетис (защо не), Виктория Пилзен, Аякс на прима виста ми звучат добре, сред възможните.
Верно ли тия дето биха Барселона ( няма значение в какъв вид ), ти звучат добре

- Keine Lust
- Контакти:
Udoji90 написа:но в нито една група не е ясно крайното класиране, така че вероятно ще има размествания.
В гр.B отборът завършил на 3то място ще е максимум с 7т., а в гр.D максимум с 6т. Няма как при това положение 3тия от тези групи да отиде при поставените.
Също така само в 3 от 8те групи 3тият отбор може да събере 9 или повече точки и за това няма как отбор от гр.F където в момента 3тият Наполи е с 9т да отиде непоставен.
Тази статия е толкова сбъркана, че не е истина. На всичкото отгоре вече повече от 2 часа е между 5те водещи в сайта.