Разградска insomnia* или събуждането на българския фен

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Разградска insomnia* или събуждането на българския фен

Мнениеот JACKO » 13 авг 2013 11:30

09-08-2013 Петър ВАСИЛЕВ

Една безплатна рецепта за малко щастие от големите неща

Аз съм от Левски. Имам много любими музикални изпълнители, обичам няколко, мечтая да ходя на колкото се може повече концерти. Защо ли? Защото обичам музиката и искам да я усещам близо до мен. Същото е и с футбола, но в пъти повече. Какво хубаво се случи скоро на България? Шенген - чакайте малко, адекватни държавници - няма нужда, хубава бизнес среда - как ли пък не. Случи се Лудогорец. Случи се футболна радост на и от един български отбор. Опа, и аз съм българин, да се радвам ли, нали съм от Левски? Ха-ха, ама аз наистина умирам от кеф, наслаждавам се, преживявам го (макар и доста по-емоционално от нормалното). След победата в Белград не можах да спя, но не заради алармиране на простатата, а от вълнението причинено от радостта и гордостта. За тези, които са позабравили тези чувства, хубави са, изпълващи. А най-хубавото е, че всеки, който иска, може да си го причини. Безплатно е, други ни го плащат с парите си, вложени в наистина качествен продукт. А футболните продукти хранят и надежди, хранят и семейства. Обаче не, много хора не се радват, някои завиждат, недооценяват, очернят, подиграват, извличат негативизъм от позитивното. Това за мен са „луди, луди хора“. Не се ли полага да сме щастливи за своите и чуждите успехи, да възпитаваме децата си в обич, а не в омраза, да подкрепяме ближните си. Изпробвайте тази позитивна философия върху себе си, облечете я във футбол и ако наистина обичате играта ще получите удовлетворение и прозрение. В никакъв случай не агитирам само за Лудогорец, просто сега е тяхната слава, дай боже скоро и в други градове. И тъй като тези дни от лондонската фондова борса добавиха още един часовник на стените си, който да показва и времето в Razgrad освен в New York-London-Tokyo, ще се опитам накратко да си го обясня.
Хората, това е най-важната и рискова инвестиция в каквито и да е начинания, а за футбола в най-голяма степен. Интуицията на някой не го е подвела, защото в Лудогорец на всички нива работят професионалисти, и то сериозни. След това се напасва екипа или иначе казано, смазва се колелото. Нещата тръгват, създава се нещо, създава се отбор. Тоя отбор се прави, за да се хареса на някой. Така навремето създадоха и Кока Кола (не можех да не ви споделя тая шега). Та отборът започва да се харесва първо на треньорите, после на самите играчи и след това на най-важните, на нас, феновете на тази магия, наречена футбол. Ясно е, че в Лудогорец доста са се потрудили, за да се харесат, защото играят хубав футбол, един от трите такива отбора в момента в България. А ние трябва да го аплодираме и подкрепим. Разград е малък град, но България е голяма. Ние знаем да обичаме и насърчаваме, но понякога забравяме. Надявам се скоро да се поправим, защо не и сега. От малките детайли към големите цели. Не знам на точно кой стадион ще ги подкрепям, като се надявам собствениците на отбора да пуснат свободен или минимален по регламент вход за нас феновете, които ще бъдем на този плейофен мач. Всички знаем какво може публиката, когато стадионът е пълен. А зимата е възможно във вторник и сряда от 21:45 ч. целият свят да гледа много българи, събрани на едно място. Какво повече да искаме от футболната игра? Аз лично искам да видя някой ден репортаж по Sky Sport как Барселона отсяда в Шумен или Манчестър Юнайтед в Перник.
Надявам се да срещна моите приятели от Левски, ЦСКА, Славия, Локомотив и всички български отбори на стадион „Васил Левски” в София на мач на Лудогорец Разград. Нека се опитаме да напълним стадиона, а съм сигурен, че футболистите ще напълнят сърцата ни.

Insomnia* - безсъние
http://www.temasport.com/news/view/%D0%A0%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%81%D0%BA%D0%B0+insomnia*+%D0%B8%D0%BB%D0%B8+%D1%81%D1%8A%D0%B1%D1%83%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE+%D0%BD%D0%B0+%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F+%D1%84%D0%B5%D0%BD/news:23825

Viv.Brooke
Контакти:

Re: Разградска insomnia* или събуждането на българския фен

Мнениеот Viv.Brooke » 13 авг 2013 11:38

Статията е много хубава - откроява на преден план обикновените човешки взаимоотношения. Но не харесвам подобни агитации! Който иска да идва - да идва, но не агитиран от някого...
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 13 авг 2013 11:57

Живот и здраве,ще посетя мача.Дано повечето софиянци футболни фенове,вече върнали се от почивките си,да постъпят като мен. ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 13 авг 2013 12:09

София не е място за разходки
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 авг 2013 12:16

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:София не е място за разходки

Така е!Ще има пострадали,особено след непредизвиканите скандирания в Разград в събота и средните пръсти!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 13 авг 2013 12:20

"Зелени боклуци, зелени боклуци"...
Макс 1000 души, нема страшно К.С, който е мениджър ама без лиценз, ше тунингова голфа и ше вика за вас.

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 13 авг 2013 12:26

гледам чорбарчетата са наежили свинската четина.

Иначе Разград от край време си е спортен град. Хората там винаги са обичали спорта и самите те са спортували. Ще напомня, че в града имаше спортно училище,
от което са излезли не един или двама световни шампиони, също така има и олимпийски медалисти.
В града има зали за всички видове спортове, има и колодрум.
Така, че успехите на клуба освен на Домусчиев до известна степен се дължат и на подкрепата на хората живеещи в Разград.
Пожелавам успех на отбора и ще отида да ги подкрепя на стадиона.
Последна промяна от bobmarli на 13 авг 2013 12:27, променено общо 4 пъти.

violator
Контакти:

Мнениеот violator » 13 авг 2013 12:26

Комплексираните шопи да подкрепят Лудогорец - да бе, да! ;)

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 13 авг 2013 12:46

BRF написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:София не е място за разходки

Така е!Ще има пострадали,особено след непредизвиканите скандирания в Разград в събота и средните пръсти!

ЩО?
Да не са ни викали "турци сте"??? :lol:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 13 авг 2013 12:50

Никой не е длъжен да подкрепя Лудогорец, щом отбора не му е на сърцето

разбира се е много добра възможност да посетиш мач на такова ниво и при ниска цена на билета
всеки сам си решава, ако има 6-7 000 на стадиона ще е супер постижение
мач в Бургас щеше да бъде посетен от поне 2 000 зрители от Разград, но в София максимум 1500

Върни се в “Лудогорец”