Веско Вълчев
След страхотния успех, който до момента пожъна българският шампион Лудогорец на европейската сцена нужда от тежки коментари и анализи няма. Мачовете със Слован и Партизан избистриха отговорите на няколко въпроса свързани с развитието на българския клубен футбол, взаимоотношенията в него, схемата на успехите, злобата и завистта...
Ето ги и тях:
Успешен ли е моделът „Лудогорец“? - Да!
Заслужен шампион ли беше Лудогорец последните два сезона? - Да!
Игра ли най-добрия футбол в България? - Да!
Опроверга ли твърденията на „специалистите“ „Тук им помагат съдиите, а лятото идва Динамо Загреб“ ? - Да!
Има ли Лудогорец почва за развитие? - Да!
Легитимира ли се марката Лудогорец не само в България, а и в Европа? - Да!
Успя ли отборът да се спаси от попадане посредствеността на българския футбол? - Беше на косъм, но – Да!
Показа ли Лудогорец, на така наречените грандове, че само с име и история в Европа не се играе, а трябва и работа? - Да!
Успехът срещу Партизан ще изстреля ли Лудогорец в друга орбита? - Може би Да!
Има ли злоба и завист породени от успехите на Лудогорец? - Да!
Това ли е пътят за възвръщане на направените инвестиции във футбола? - Да!
Има ли нужда българския футбол от развитие на модела „Лудогорец“, а и вече „Ботев“ и в другите клубове? - Категорично Да!
Дойде ли този пробив в най-добрия за българския футбол момент – когато той бе почти стигнал дъното? - Да!
Заслужават ли едно голямо признание собствениците на клуба Кирил и Георги Домусчиеви за влизането си във футбола? - Да!
В ролята на догонващи ли се превърнаха Левски и ЦСКА на „провинциалните“ проекти – Лудогорец, Ботев, Литекс...? - Да!
Може ли това да е началото на нов пробив на българския футбол в Европа? - Да!
Жив ли е българският футбол? - Да!
И в заключение. В края на миналия сезон чухме поредната изцепката насочена към Лудогорец и отпадането от Динамо - „Три дни ахо-ихо и после тихо“... Ко? Не! Аргументите свършиха, но хейтването със сигурност не...
Лудогорец... Ко? Да!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец... Ко? Да!
Само едно питане...непрекъснато се споменава и говори за "модела Лудогорец"? Какъв е точно този модел, та непрекъснато се плюят другите отбори, че залагат на чужденци, а се възхвалява модела Лудогорец, който има 16!!! чужденци?
Последна промяна от terata на 07 авг 2013 15:27, променено общо 1 път.
Изкуствен отбор ли е Лудогорец? - ДА!
Пълно ли е с чужденци в този отбор? - ДА!
Ако Кирил Домусчиев спре да дава пари, отбора ще се затрие ли като старите пари? - ДА!
Тоя отбор нямаше фенове преди 3 години, а сега има доста, това не е нормално нали? - ДА!
Пълно ли е с чужденци в този отбор? - ДА!
Ако Кирил Домусчиев спре да дава пари, отбора ще се затрие ли като старите пари? - ДА!
Тоя отбор нямаше фенове преди 3 години, а сега има доста, това не е нормално нали? - ДА!
Teo написа:Изкуствен отбор ли е Лудогорец? - ДА!
Аз поне не съм чул за естествено създаден отбор, моля да ме поправиш ако има такъв.
P.S. И за вашият така съм чувал.
модел Лдогорец-няма има модел Домусчиев и честно да ви кажа се радвам най-много за него.
Честито ви г-н Домусчиев.
Лудогорец е отбор,защото Кирил даде това което се иска от един собственик-ПАРИ.
Нека поздравим и момчетата от отбора все пак има и доста Българи в него.
Браво на вас продължавайте така.
Честито ви г-н Домусчиев.
Лудогорец е отбор,защото Кирил даде това което се иска от един собственик-ПАРИ.
Нека поздравим и момчетата от отбора все пак има и доста Българи в него.
Браво на вас продължавайте така.
LEVSKI_FOREVER
-
- Контакти:
Доста импулсивна статия. Не ме кефи! Не ме разбирайте погрешно - еуфорията не ме е напуснала, но просто може би не съм свикнал с подобни гръмки текстове видиш ли сме велики... Ми не сме велики, но поне сме добри 

[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

terata написа:urkoto написа:terata написа:Идиоти ли са Пармалат и Тео - ДА![]()
Аре недорасляци вървете некъде другаде да демонстрирате умствения си капацитет. И ако може некой от лудите да ми обясни за тоя "модел". Благодаря предварително!
Уреца не е луд ама ще ти го обясни простичко за да го схванеш. Модела Лудогорец представлява шамарене на шопските комунистически динозавърчета където ги хванеш, постоянното им унижаване и с игра и с резултати и пълен антипод на срамното представяне на тройкаджиите и любителите на великите географски открития в Европа. Толкова от Уреца
Ясно, решила са само олигофрените да ми отговарят в тази тема! После кат ви викат селяни, не се сърдете, щот селянията ви личи от километри!
то ти пък си един гражданин...

Чудех се сутринта дали да пиша коментар по темата, реших да не пиша, тъй като мнението ми е малко по-различно, но сега видях коментара на Веско Вълчев и той ме провокира.
Значи, искам да кажа, че се радвам като българин за успеха на Лудогорец, но наистина играта на отбора снощи беше слаба за мен. Освен че играха слабо си личеше че има паника на моменти, най-вече в защита. Момчетата бяха объркани, особено към средата на второто полувреме, може би имаше и страх. Просто за мен Партизан сами се прецакаха в тоя мач. Срещу Шинник също не са отбелязали гол у дома. Сръбският футбол последните 3-4 години е на нашето ниво. Разбира се, не искам да умаловажавам успеха на Лудогорец, например срещу Слован в Разград играха супер. Но не мога и да се съгласяя с коментара на Вълчев. Та това е само едно влизане в групите на Уефа засега, не бързайте с хвалебствените слова. Лудогорец бил станал заслужен шампион последните два сезона??? Ко? Еми няма как да се съглася напълно че те са момина сълза и света вода ненапита едва ли не в сравнение с другите отбори. Инамче разбирач че Веско иска да се подмаже на шефовете на Лудогорец, само че... Нека не забравяме 2011-2012 как станаха шампиони и че имаше един мач с Миньор Перник, който го спечелиха като гости доста съмнетелно след като перничани играха с юношите си по много странни причини. после пък Миньор биха ЦСКА у дома си, а треньор на перничани по същото време беше не кой да е а сегашният треньор на Лудогорец Стойчо Стоев. Последният шампионта също титлата им беше малко късметлийска след големия резил на Левски срещу Славия и кой знае колко пари е взел Венци от Домусчиев. Така че нека да не преиначаваме напълно фактите. Лудогорец са добър отбор, но голямото изпитание ще бъде за тях в следващия кръг. А и не съм убеден че Стоев е най-подходящият треньор за тях. Не знам, трябва малко повече живец и енергия да показва един треньор. Но ще видим какво ще стане. Пожелавам им успех в следващия кръг!
Значи, искам да кажа, че се радвам като българин за успеха на Лудогорец, но наистина играта на отбора снощи беше слаба за мен. Освен че играха слабо си личеше че има паника на моменти, най-вече в защита. Момчетата бяха объркани, особено към средата на второто полувреме, може би имаше и страх. Просто за мен Партизан сами се прецакаха в тоя мач. Срещу Шинник също не са отбелязали гол у дома. Сръбският футбол последните 3-4 години е на нашето ниво. Разбира се, не искам да умаловажавам успеха на Лудогорец, например срещу Слован в Разград играха супер. Но не мога и да се съгласяя с коментара на Вълчев. Та това е само едно влизане в групите на Уефа засега, не бързайте с хвалебствените слова. Лудогорец бил станал заслужен шампион последните два сезона??? Ко? Еми няма как да се съглася напълно че те са момина сълза и света вода ненапита едва ли не в сравнение с другите отбори. Инамче разбирач че Веско иска да се подмаже на шефовете на Лудогорец, само че... Нека не забравяме 2011-2012 как станаха шампиони и че имаше един мач с Миньор Перник, който го спечелиха като гости доста съмнетелно след като перничани играха с юношите си по много странни причини. после пък Миньор биха ЦСКА у дома си, а треньор на перничани по същото време беше не кой да е а сегашният треньор на Лудогорец Стойчо Стоев. Последният шампионта също титлата им беше малко късметлийска след големия резил на Левски срещу Славия и кой знае колко пари е взел Венци от Домусчиев. Така че нека да не преиначаваме напълно фактите. Лудогорец са добър отбор, но голямото изпитание ще бъде за тях в следващия кръг. А и не съм убеден че Стоев е най-подходящият треньор за тях. Не знам, трябва малко повече живец и енергия да показва един треньор. Но ще видим какво ще стане. Пожелавам им успех в следващия кръг!

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
За кого се прави продукта футбол - за зрителите и феновете.
Колко фенове имаше вчера от Лудогорец на стадиона - 50-60.
Колко щеше да има, ако бяха ЦСКА, Левски, Ботев, Локо ПД - минимум 500.
Щеше ли да има лелки по пеньоари на трибуната за гости - по-скоро към твърдо не.
Колко юноши на Лудогорец имаше в отбора - 0.
Колко българи под 25 г. - 0.
Ще стане ли Лудогорец отбор с национални мащаби - по-скоро не.
Симпатизират ли българите на този отбор - по-скоро да.
Има ли модел Лудогорец - не, това е модел тип "Челси", ако случайно Домусчиев бъде покосен от вражески куршум, отбора ще го сполети съдбата на Шумен по времето на Шогуна.
Колко фенове имаше вчера от Лудогорец на стадиона - 50-60.
Колко щеше да има, ако бяха ЦСКА, Левски, Ботев, Локо ПД - минимум 500.
Щеше ли да има лелки по пеньоари на трибуната за гости - по-скоро към твърдо не.
Колко юноши на Лудогорец имаше в отбора - 0.
Колко българи под 25 г. - 0.
Ще стане ли Лудогорец отбор с национални мащаби - по-скоро не.
Симпатизират ли българите на този отбор - по-скоро да.
Има ли модел Лудогорец - не, това е модел тип "Челси", ако случайно Домусчиев бъде покосен от вражески куршум, отбора ще го сполети съдбата на Шумен по времето на Шогуна.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...
terata написа:Идиоти ли са Пармалат и Тео - ДА![]()
Аре недорасляци вървете некъде другаде да демонстрирате умствения си капацитет. И ако може некой от лудите да ми обясни за тоя "модел". Благодаря предварително!
Ще ти го обесня простичко.Добре инвестирани пари от Домуса.
Започва от нулата-база-стадион-отбор-шампион 2пъти-участие в груповата фаза на турнирите в уефа всичко това за три години.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...