Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот BRF » 02 дек 2013 21:55

volf написа:Не знам с какви епитети смяташ, че ще раздвижиш 200 см и130кг, но определено ще трябва да се постараеш?
Засега изглежда сякаш не си убеден, че искаш да ми обясниш.....?

Още искам да ти обясня,че лъжеш!
Още веднъж те приканвам!С тия килограми,кво ще ме плашиш ли?
Едва ли интелектуалец като тебе говори за саморазправа ,явно там от където си се представяте в кг и сантиметри!Аз за разлика от теб съм само 175см и около 75 кг.!Все пак държа да отбележа,че съм в много добра форма!
Последна промяна от BRF на 02 дек 2013 22:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 дек 2013 22:10

volf написа: Не само съм единственият Бургазлия, който тук пише истината, ами съм им спестил и на градските по-неприятните факти.
Това да ме нарича лъжец някъкъв тотален комплексар обаче си е предимство на виртуалното пространство.
Входът за феновете на Черноморец на стадиона за периода от края на 2008 г до края на2010 г (две години) си беше безплатен.
Такъв през повечето време беше и за феновете на Нефтохимик.
Нищо лошо, че някой е поемал разходите по тяхното присъствие на стадиона, ама виждате колко безвъзвратно е комплексирало това някои от тях.

Глей ся,градски. 2,3,5 или 10 години все тая. Да,на "Лазур" имаше безплатен вход. Да,стадиона се пълнеше. Сандвичи и кебапчета нямаше(или съм ги пропуснал),нямаше и бири и кафета. Не го крия. Спряха безплатния вход,отбора тръгна надолу и останахме малко. Не ме е срам да го призная. Макар,че виждаш(вероятно )стадиона не се пълни дори и с билети от 1 лв. Няма срамно,разбираш ли ??
Не виждам кво е толкова трудно да кажат,че стадиона се е пълнил с безплатни билети.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 02 дек 2013 22:19

subzero написа:Не виждам кво е толкова трудно да кажат,че стадиона се е пълнил с безплатни билети.

Ами просто не е вярно! Дори като играха Домусчиев и Пожарникаря Боко си имаше стабилна цена на билетите и парите бяха за благотворителна кауза.

А иначе за протокола - аз съм 183 см, 79 кг. ;)

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 02 дек 2013 22:20

BRF написа:
volf написа:Не знам с какви епитети смяташ, че ще раздвижиш 200 см и130кг, но определено ще трябва да се постараеш?

Плаша ли....? Страх ли те е от килограми.
Ако имах за цел това е най-малко страшното в актива ми, но освен едър съм и благороден.
За това може би не те забелязвах до сега, но пък става ясно и че е нямало защо да го правя.
Наистина ли мислиш, че ме привлича идеята да обръщам внимание на всеки издул се като балон (и то на най-неподходящото място)?.
Изкарай си пълноценно поберитета, и не нанасяй повече щети на на самочувствието си.
Дреме ми на мен кой си и за какво се бориш, най-малко пък какво ще ми кажеш. В този форум изглеждаш много зле и не на място (дори и за някои от "своите").
Компания не ми липсва. За щастие си я избирам аз и ти не попадаш в сметките ми.
Искрено съжалявам, че ми се налага да използувам и този си модел на поведение.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 дек 2013 22:22

tsonpen написа:
subzero написа:Не виждам кво е толкова трудно да кажат,че стадиона се е пълнил с безплатни билети.

Ами просто не е вярно! Дори като играха Домусчиев и Пожарникаря Боко си имаше стабилна цена на билетите и парите бяха за благотворителна кауза.

Логично. ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 дек 2013 22:27

tsonpen написа:

Да обобщим!
Масовата ви публика е неплатена-незнам дали има такава дума,ама ме разбрахте!
Част от публиката е с безплатни билети от фабриките на Домусчиев!
В ЕКТ повечето хора които пътуват организирано то Разград,явно и от Бургас и Варна не плащат за транспорт и билети!Има разбира се и много,които плащат!Целта е да има повече публика на стадиона!
На разни други по-важни мачове,също има безплатен транспорт!
Ако всички са ОК да приключваме! :?
Друг безспорен факт е,че съм най-нисък и най-лек от всички,които са си казали габаритите 8-) !

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 дек 2013 22:33

BRF написа:
tsonpen написа:

Да обобщим!
Масовата ви публика е неплатена-незнам дали има такава дума,ама ме разбрахте!
Част от публиката е с безплатни билети от фабриките на Домусчиев!
В ЕКТ повечето хора които пътуват организирано то Разград,явно и от Бургас и Варна не плащат за транспорт и билети!Има разбира се и много,които плащат!Целта е да има повече публика на стадиона!
На разни други по-важни мачове,също има безплатен транспорт!
Ако всички са ОК да приключваме! :?
Друг безспорен факт е,че съм най-нисък и най-лек от всички,които са си казали габаритите 8-) !

Ммммм. Ай хубу. ОК :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 дек 2013 22:39

volf написа:
BRF написа:

Плаша ли....? Страх ли те е от килограми.
Ако имах за цел това е най-малко страшното в актива ми, но освен едър съм и благороден.
За това може би не те забелязвах до сега, но пък става ясно и че е нямало защо да го правя.
Наистина ли мислиш, че ме привлича идеята да обръщам внимание на всеки издул се като балон (и то на най-неподходящото място)?.
Изкарай си пълноценно поберитета, и не нанасяй повече щети на на самочувствието си.
Дреме ми на мен кой си и за какво се бориш, най-малко пък какво ще ми кажеш. В този форум изглеждаш много зле и не на място (дори и за някои от "своите").
Компания не ми липсва. За щастие си я избирам аз и ти не попадаш в сметките ми.
Искрено съжалявам, че ми се налага да използувам и този си модел на поведение.

Не ме е страх!Не ми пука от теб!Правиш се на много отворен и с тъпотиите се опитваш да отмяташ нещата!Живей си жалкия живот и не ме занимавай повече!Един благороден човек,какъвто твърдиш,че си не лъже!И кво като си едър всъщност,знаеш лш колко ми дреме?
Пубертета съм го изкарал преди много години и дори вече нямам спомен за него,макар че скоро ще си го припомням покрай синовете ми!
Щом в твоите очи изглеждам зле,значи всичко е наред!В този форум нямам свои и други!Има хора,които познавам лично и толкова!Не си съобразявам мнението с това дали пише фен на ЦСКА,Левски,Лудогорец,Черноморец или хибрид като тебе!Гледам да съм максимално безпристрастен и да говоря от свое име!

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 02 дек 2013 22:42

Щом ще обобщаваме да се включа и аз!
От Варна за мачовете с Партизан и Слован не е имало организиран транспорт. Организацията си я направихме сами , а билети намерихме едва по втория начин през приятели. Не бяха безплатни, а по 10лв, ако помня правилно. Сега за мача с Левски от Враненския фенклуб организират транспорт (не е безплатно)! Хората са повечко и си наемат автобус и си го плащат! Ако са малко е скъпо, ако се съберат повече по-евтино, нормално е според мен!
Престанете заради 200 напечатани и раздадени в Биовет биета да приказвате смехотворни неща. Ще кажа и друго, голяма част от хората влезли с такива билети си ги плащаха на по-ниска цена- 6 лв. Прдложиха ми такъв, но си купих от касата, така че...! Суб да замлъкне вече, че вместо да ни накара да кажем нещо което не е вярно излязоха неща от кухнята на Черноморец, не че ни интересуват де ;)!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 дек 2013 22:44

subzero написа:
volf написа: Не само съм единственият Бургазлия, който тук пише истината, ами съм им спестил и на градските по-неприятните факти.
Това да ме нарича лъжец някъкъв тотален комплексар обаче си е предимство на виртуалното пространство.
Входът за феновете на Черноморец на стадиона за периода от края на 2008 г до края на2010 г (две години) си беше безплатен.
Такъв през повечето време беше и за феновете на Нефтохимик.
Нищо лошо, че някой е поемал разходите по тяхното присъствие на стадиона, ама виждате колко безвъзвратно е комплексирало това някои от тях.

Глей ся,градски. 2,3,5 или 10 години все тая. Да,на "Лазур" имаше безплатен вход. Да,стадиона се пълнеше. Сандвичи и кебапчета нямаше(или съм ги пропуснал),нямаше и бири и кафета. Не го крия. Спряха безплатния вход,отбора тръгна надолу и останахме малко. Не ме е срам да го призная. Макар,че виждаш(вероятно )стадиона не се пълни дори и с билети от 1 лв. Няма срамно,разбираш ли ??
Не виждам кво е толкова трудно да кажат,че стадиона се е пълнил с безплатни билети.

Пил съм безплатна биричка и съм хапвал безплатен сандвич на безплатен мач на Черноморец по Балъково време!

Върни се в “Лудогорец”