Лудогорец в групите на Шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Лудогорец в групите на Шампионска лига

Мнениеот Кашчей » 02 дек 2014 20:47

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Искаш да кажеш "спасил две дузпи".Прав си,само тука може да се фетишизира един човек спасил дузпа и да се кръсти трибуна на негово име.

Трибуната още не е построена, а името.. всеки има право да си пише каквото иска предварително. Важното е как ще се казва след построяването.

Все пак Лудите се представиха много по-добре от това което се очакваше от тях.Всички си мислеха,че ще запишат участие като това на младежите си,но то не се случи.сега ако успеят да се разминат и с почетна загуба в Мадрид......

П.П.
Ако Роналдо си вкара 2-3 автогола в мача им с разградчани ,трибуната верно могат да я кръстят на него! :lol:

Като влезете догодина в ШЛ си кръстете сектор А на трибуна Томов, а Г на трибуна Стойчо. Малко са ЦН, които си вкарват автоголове, а Чичовото е един от тях. Крилата са още по-малко.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 02 дек 2014 20:49

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Искаш да кажеш "спасил две дузпи".Прав си,само тука може да се фетишизира един човек спасил дузпа и да се кръсти трибуна на негово име.

Трибуната още не е построена, а името.. всеки има право да си пише каквото иска предварително. Важното е как ще се казва след построяването.

Все пак Лудите се представиха много по-добре от това което се очакваше от тях.Всички си мислеха,че ще запишат участие като това на младежите си,но то не се случи.сега ако успеят да се разминат и с почетна загуба в Мадрид......

П.П.
Ако Роналдо си вкара 2-3 автогола в мача им с разградчани ,трибуната верно могат да я кръстят на него! :lol:

Като влезете догодина в ШЛ си кръстете сектор А на трибуна Томов, а Г на трибуна Стойчо. Малко са ЦН, които си вкарват автоголове, а Чичовото е един от тях. Крилата са още по-малко.

Ако станем европейски шампиони може да кръстим А сектор на проф.Томов. :lol: :lol: :lol:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 02 дек 2014 20:59

CSKA 78 написа:
Виж сега брато, това което си написал не е обективно! Направо си пресолил манджата, ама яко! Все едно го е написал А.Смукачев, опитвайки се по този начин да лиже подметките(да не използвам по-силна дума) на Киро гела(без извинение за прякора)!

Ето това е обективност:
Само в България може да има поздравления, за участник завършил на последно място! Както и да го въртим последното място, си е последно място!
Може да има поздравления за играта на Лц срещу Ливърпуул(въпреки, че моментното състояние на агличаните въобще не ги определя като фаворит в този мач)!
Победата срещу Базел малко или много ни оставя със смесени чувства, заради червения картон на футболист на гостите в началото на мача, който картон до голяма степен направи победата задължителна!
Това е, във всички други срещи Лц записват загуби, и едва ли загубите могат да бъдат адмирирани!

Даже има и конструктивна критика! ;)

Иначе казано, твоето "писание" възпитава по-младото поколение в малодушие! Излиза, че е важно да участваш, а не да победиш!

Всяко едно изказано мнение не може да претендира за обективност. Твоето мнение също не е обективно, защото отразява твоите лични виждания. А те са субективни.
В България нивото на футбола ни е такова, че влизането в групите се счита за успех, т.к. предли Лудогорец само Левски го беше правил с унизителни разултати. Като цяло участието на бг отбори в евротурнири е съпроводено със загуби. Не знам дали си учил физика, но там движението на едно тяло се определя от избора на отправно тяло. Ако един влак се движи успоредно с друг с еднаква скорост, при избор на отправно тяло единия влак, и двата влака са неподвижни. Ако се избере отправно точка дърво в страни от пътя и двата влака са в движение, а дървото в покой.
Същото е и с Лудогорец. Отправното тяло на Лудогорец е България, защото те са продукт на родното първенство. Спрямо него Лудогорец с движи на пета скорост и аха да излети. Естествено, че на фона на Западна Европа, Лудогорец е в покой и не се движи, защото сме променили отправното тяло. Но отправното тяло е различно, по простата причина, че в една Англия за трансфери миналото лято се изхарчиха над един милиард паунда. Сам разбираш, че отправните точки България и Англия са коренно различни. Ето защо не можеш да базираш успехите на родния Лудогорец на база очаквани успехи на който и да е английски отбор. Лудогорец няма нито бюджет, нито база, нито традиции, нито фенска маса, нито лоби ако щеш, за да се мери най-малкото с Ливърпул. Така че ДА равния с Ливърпул и мача им на Анфийлд е нещо голямо. Едно малко чудо. Ако мерим движението на Лудогорец спрямо отправното тяло роден футбол, Лудогорец ЛЕТИ!

Ти още по-ясно трябва да осъзнаваш това, понеже претедираш, че си обективен. Твоят отбор игра два пъти в по-слабия турнир ЛЕ и завърши последен. Само че не само в групата, а въобще сред всички отбори на това ниво в турнира. Ако приемем, че ЦСКА е представителна извадка на футбола ни, да Лудогорец, наистина се движи на пет скорост. Тъй като не в ЛЕ, а в ШЛ има отбори като Бенфика, които имат по-малко точки от Лудогорец. А това е доста за родния ни футбол. И да оценявамеуспеха на този отбор е АБСОЛЮТНО в реда на нещата. Не забравяй какво е отправна точка.

Победата над Базел не е със смесени чувства, а е голям успех за Лудогорец. Липсата на футболист на Базел абсолютно по никакъв начин не я омаловажава. Напротив. Това, че злобееш и не можеш да приемеш успеха на един роден отбор, НЕ значи, че успеха е със смесени чувства. Аз си се радвам на този успех. Други като теб злобеят и ги е яд, че въобще е постигната. Тъй че и във вашия лагер няма смесени чувства. Само чиста, неподправена злоба и омраза. Признай си, знаем, че много те е яд, че Лудогорец би. Не е нужно освен хейтър, какъвто си, да го играеш и лицемер.

Приказките за малодушие ще ги оставя без коментар, понеже ако вникнеш в изложеното в поста ми, ще разбереш каква глупост си написал.

Пожелавам ти искрено някога твоят отбор да е на мястото на Лудогорец. И тогава искрено ще се радвам за него, а няма да злобея и лицемернича, както правиш ти сега. Като лееш омраза и незачитане на труда на другите, знай, че и твоят труд накрая никой няма да го оцени.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 02 дек 2014 21:20

il4o_iliew написа:Всяко едно изказано мнение не може да претендира за обективност. Твоето мнение също не е обективно, защото отразява твоите лични виждания. А те са субективни.
В България нивото на футбола ни е такова, че влизането в групите се счита за успех, т.к. предли Лудогорец само Левски го беше правил с унизителни разултати. Като цяло участието на бг отбори в евротурнири е съпроводено със загуби. Не знам дали си учил физика, но там движението на едно тяло се определя от избора на отправно тяло. Ако един влак се движи успоредно с друг с еднаква скорост, при избор на отправно тяло единия влак, и двата влака са неподвижни. Ако се избере отправно точка дърво в страни от пътя и двата влака са в движение, а дървото в покой.
Същото е и с Лудогорец. Отправното тяло на Лудогорец е България, защото те са продукт на родното първенство. Спрямо него Лудогорец с движи на пета скорост и аха да излети. Естествено, че на фона на Западна Европа, Лудогорец е в покой и не се движи, защото сме променили отправното тяло. Но отправното тяло е различно, по простата причина, че в една Англия за трансфери миналото лято се изхарчиха над един милиард паунда. Сам разбираш, че отправните точки България и Англия са коренно различни. Ето защо не можеш да базираш успехите на родния Лудогорец на база очаквани успехи на който и да е английски отбор. Лудогорец няма нито бюджет, нито база, нито традиции, нито фенска маса, нито лоби ако щеш, за да се мери най-малкото с Ливърпул. Така че ДА равния с Ливърпул и мача им на Анфийлд е нещо голямо. Едно малко чудо. Ако мерим движението на Лудогорец спрямо отправното тяло роден футбол, Лудогорец ЛЕТИ!

Ти още по-ясно трябва да осъзнаваш това, понеже претедираш, че си обективен. Твоят отбор игра два пъти в по-слабия турнир ЛЕ и завърши последен. Само че не само в групата, а въобще сред всички отбори на това ниво в турнира. Ако приемем, че ЦСКА е представителна извадка на футбола ни, да Лудогорец, наистина се движи на пет скорост. Тъй като не в ЛЕ, а в ШЛ има отбори като Бенфика, които имат по-малко точки от Лудогорец. А това е доста за родния ни футбол. И да оценявамеуспеха на този отбор е АБСОЛЮТНО в реда на нещата. Не забравяй какво е отправна точка.

Победата над Базел не е със смесени чувства, а е голям успех за Лудогорец. Липсата на футболист на Базел абсолютно по никакъв начин не я омаловажава. Напротив. Това, че злобееш и не можеш да приемеш успеха на един роден отбор, НЕ значи, че успеха е със смесени чувства. Аз си се радвам на този успех. Други като теб злобеят и ги е яд, че въобще е постигната. Тъй че и във вашия лагер няма смесени чувства. Само чиста, неподправена злоба и омраза. Признай си, знаем, че много те е яд, че Лудогорец би. Не е нужно освен хейтър, какъвто си, да го играеш и лицемер.

Приказките за малодушие ще ги оставя без коментар, понеже ако вникнеш в изложеното в поста ми, ще разбереш каква глупост си написал.

Пожелавам ти искрено някога твоят отбор да е на мястото на Лудогорец. И тогава искрено ще се радвам за него, а няма да злобея и лицемернича, както правиш ти сега. Като лееш омраза и незачитане на труда на другите, знай, че и твоят труд накрая никой няма да го оцени.

Да, твърде много грешки, за професор по физика! :lol: И за отправната точка грешиш! Отправната точка е миналото на българския клубен футбол.
Това минало няка как да бъде заличено! Доста български отбори са постигали успехи в миналото, освен ЦСКА! Колкото и да ви накърнява това, българският клубен футбол не е измислен от Лц! :lol: Вярно,настоящето е с тъмни окраски, но това настояще, е само частица от времето и не бива да принизяваме успехите на българските отбори в миналото, само за да може да вкараме представянето на Лц в някаква "рамка на успеха", защото дай да си говорим честно, това въобще не е успех, а провал! Няма друга дума за последно място!
Да, Лц постигнаха повече от очакванията на повечето хора ,за антирекорди, но все пак постижението е много по-близо до провала, отколкото до успеха!
Не съм лицемер и не злобея! Просто не ми хареса коментара дотолкова, че забрави за аргументите и се опря на обидите!
Е, аз ти върнах топката! Със здраве!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 02 дек 2014 21:27

GOLEADOR написа:Ако Роналдо си вкара 2-3 автогола в мача им с разградчани ,трибуната верно могат да я кръстят на него! :lol:

Ако Роналдо си вкара 2-3 автогола най-вероятно феновете на Меси ще построят трибуна в Разград със събрани помежду им пари, при условие, че там се сложи пано, на което да е изписан резултата от мача с (авто)голмайстора, която да седи там поне 15 години.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 дек 2014 21:51

CSKA 78 написа:Да, твърде много грешки, за професор по физика! :lol: И за отправната точка грешиш! Отправната точка е миналото на българския клубен футбол.
Това минало няка как да бъде заличено! Доста български отбори са постигали успехи в миналото, освен ЦСКА! Колкото и да ви накърнява това, българският клубен футбол не е измислен от Лц! :lol: Вярно,настоящето е с тъмни окраски, но това настояще, е само частица от времето и не бива да принизяваме успехите на българските отбори в миналото, само за да може да вкараме представянето на Лц в някаква "рамка на успеха", защото дай да си говорим честно, това въобще не е успех, а провал! Няма друга дума за последно място!
Да, Лц постигнаха повече от очакванията на повечето хора ,за антирекорди, но все пак постижението е много по-близо до провала, отколкото до успеха!
Не съм лицемер и не злобея! Просто не ми хареса коментара дотолкова, че забрави за аргументите и се опря на обидите!
Е, аз ти върнах топката! Със здраве!

Влезте в ШЛ и покажете кое не е провал и как се прави. Досега имате две влизания в групите на ЛЕ и постиженията ви изобщо не са за пример. Когато направите нещо повече-моля, давайте примери за успешно представяне. Дотогава си мълчете, че няма такива излагации, като вашите!
Вие група в ЛЕ не можете да минете, ама даваш оценки за участие в група на ШЛ, при това със спечелени повече точки, отколкото вие спечелихте за последните си 3 евро участия :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 02 дек 2014 22:35

Кашчей написа:Влезте в ШЛ и покажете кое не е провал и как се прави.:

Нали знаеш, че всяка истина зависи от гледната точка?! Така че, представянето на Лц, е най-доброто в последните години! Но спрямо цялата история на БГ футбола, е незначително, дори слабо!
Всъщност, както победата и равенството в Шл са успех за Лц, но като цяло последното място, е не чак толкова голям успех! :lol:

ПП Отивам да уважа жената! Ако ти се спори, започвай без мен!! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 02 дек 2014 22:49

Намери да се хванеш за грешките. Допускам ги, защото пиша бързо и използвам калпава клавиатура на стария ми лаптоп. Не съм допуснал груби грешки и повярвай ми успехът ми от матурата по български език е отличен. Не че това е атестат де...

Колкото до миналото. Българският клубен футбол няма такова бляскаво минало, каквото ти се иска на теб и на мен. Спрете да летите в облаците, а приемете фактите. Ние нямаме спечелена купа, за разлика от съседите ни Румъния и Сърбия, с които се мерим. Изпъкваме с единични победи/отстранявания на забележителни клубове, но не сме успели да надградим над тях със спечелване на КНК/КЕШ. А това е нещо, което трябва да се отбележи. В миналото форматът на турнирите е бил различен от това, което виждаме в момента. Успехите в миналото на отборите ни са абсолютно несъпоставими с тези сега, както поради горната причина, така и заради политическата конюнктура. Не знам защо продължавате да изтъквате факти и успехи от миналото, които никой не отрича, но нямат отношение към случващото се в момента. А това, което се случва сега е най-важното. Миналото е просто някаква субективна илюзия, с която изпълнени с носталгия фенове си запълват някаква липса. Настоящето според мен е единствен значим и реален параметър, тъй като обективно съществува. Миналото и бъдещето са само абстрактни понятия, които са изобретени от човешкия мозък. Това е всичко. Гледай настоящето, живей в настоящето и го приеми за отправна точка, защото това е реалността, с която всеки трябва да се съобразява. Обективната реалност! А в тази реалност ЦСКА е аутсайдер, която за теб е много болезнено да приемеш. Приемете го, гледайте в настоящето и прогресирайте като клуб. Само така може да се измъкнете от кашата, в която сте. Не чрез омраза, злоба(защото голяма част от вас злобеят жестоко) и гледане в чуждата паница.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 дек 2014 11:11

il4o_iliew написа:Ето нещо градивно:
Лудогорец записа първи точки в групите на турнира. Спечели първа победа, първо равенство и теоретично още има шансове да се класира трети и да продължи в ЛЕ. Отборът се представи изключително достойно във всичките си мачове дотук с изключение на гостуването срещу Базел, където сякаш липсата на ключов защитник и лидер като Моци явно си изигра ролята. В останалите мачове особено първия срещу Ливърпул отборът беше впечатляващ на фона на мизерния ни футбол последните години. Греда на Безяк, прекрасен гол след уникална контра в края; ръкопляскания на феновете на Анфийлд з играта на нашия отбор. Прекрасно. Супер мач срещу Реал и Базел вкъщи. На мнение съм, че като новаци съдийските отсъждания бяха спорни и тенденциозни особено срещу Реал в София и срещу Ливърпул на Анфийлд. Ако Лудогорец беше дългогодишен участник в турнира с изграден авторитет, щеше да респектира съдиите и можеше сега да се надяваме на едно второ място. Уви, другият път дано стане.

Какво ще кажеш? По-интересно е от "Киро Гела дано го гръмнат"; "Стига с тая каузЪ", "Гледай ги креМвиршите колко са тъпи" или "Това не е нищо бе, ти знаеш ли ЦСКА преди еди си колко години игра еди си къде"

Какво да кажа ли?Ми аз съм казал горе долу същото,което и ти.Като само си добавил и за съдиите,които е тъпотия защото особено в мача с Реал помогнаха на домакините!За мача с Ливърпул,не знам какви претенции може да имаш срещу съдията!
Пък тези работи за кренвирши и гръмване,аз не съм ги писал!Това,че олигарха е боклук за мене си е отделен въпрос и няма общо с отбора!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 дек 2014 11:15

Кашчей написа:
Влезте в ШЛ и покажете кое не е провал и как се прави. Досега имате две влизания в групите на ЛЕ и постиженията ви изобщо не са за пример. Когато направите нещо повече-моля, давайте примери за успешно представяне. Дотогава си мълчете, че няма такива излагации, като вашите!
Вие група в ЛЕ не можете да минете, ама даваш оценки за участие в група на ШЛ, при това със спечелени повече точки, отколкото вие спечелихте за последните си 3 евро участия :mrgreen:

Влизанията в групите на ЛЕ са три,това само като констатация!

Върни се в “Лудогорец”