ЛЕ, Групова фаза | 2-ри кръг | Ференцварош - Лудогорец | 03.10.2019г. | 0:3 |
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ, Групова фаза | 2-ри кръг | Ференцварош - Лудогорец | 03.10.2019г. | 0:3 |
Мале мале.... сега чета коментари тук и в спортала. Колко злоба има не е истина от припознавачи и от левскари. Нямам идея откъде идва това нещо.... Честито на Лудите. Напълно заслужени 6 точки и 90% излизане от групата. Аз се надявах на 1/16 да се падне Манчестър, но като гледам те може даже да не се класират...
-
Re: ЛЕ, Групова фаза | 2-ри кръг | Ференцварош - Лудогорец | 03.10.2019г. | 0:3 |
Роберто Карлос явно има отлични познания по геометрия и физика, защото при тоя гол срещу Франция беше изчислил точно къде да чукне топката, фалца и ъгъла под който да се завърти топката за да заобиколи стената...сигурно беше калкулирал и силата и посоката на вятъра евентуално.
Не подценявам изпълнението на Форстър, ама това на Роберто Карлос се получава 1 на хиляда опита сигурно.
А Форстър направо го прекръствайте на Форест Гъмп и проблемът е решен.

Не подценявам изпълнението на Форстър, ама това на Роберто Карлос се получава 1 на хиляда опита сигурно.

А Форстър направо го прекръствайте на Форест Гъмп и проблемът е решен.

capnclive написа:Мале мале.... сега чета коментари тук и в спортала. Колко злоба има не е истина от припознавачи и от левскари. Нямам идея откъде идва това нещо.... Честито на Лудите. Напълно заслужени 6 точки и 90% излизане от групата. Аз се надявах на 1/16 да се падне Манчестър, но като гледам те може даже да не се класират...
От левскари ( макар и рядко ) се срещат и положителни коментари , но припознавачите надминаха дори себе си . Явно нервите им не издържат след такова представяне на Лудогорец вече втори пореден мач в групите на ЛЕ . Да не забравяме при първия им мач , колко припознавачи от Етрополе , Ловеч , Микре и софийския квартал " Факултето " се бяха стекли на стадиона в Разград , за да викат за гостуващия отбор от Москва . Ако се представят по подобен начин и срещу испанците , ще има криза за оцет в Етрополе , Ловеч и Микре . Кой знае колко припознавачи са прекарали нощта с кърпи напоени с оцет върху главите си .
Последна промяна от bsz1916 на 04 окт 2019 12:43, променено общо 1 път.
Специално от тази победа аз съм доволен. Голям трън в задника са ни унгарците, а тези почнаха и с огромно самочувствие, което в 90 те минути прогресивно преминаваше в паника и гипс. Лудогорец в целия мач направиха поне 10 изключителни индивидуални технически изпълнения, които мнозина може и да са не ги забелязали, щото бяха при разигравания в зародиша на атаките. На този фон негърчето с италианско име е като кръпка и не става и чеп за зеле, досега само поради късмет не ви вкараха 2-3 гола, заради дърдоделското му и направо тъпо боравене с топката. От Ференцварош единствено "норвежецът" и донякъде Зубков са футболисти.
-
На мен ми е интересно Любко Петрович как обича да си тръгва все в началото на октомври и все по някакви "семейни причини". Вече няколко пъти го прави с различни отбори от България. 

bsz1916 написа:capnclive написа:Мале мале.... сега чета коментари тук и в спортала. Колко злоба има не е истина от припознавачи и от левскари. Нямам идея откъде идва това нещо.... Честито на Лудите. Напълно заслужени 6 точки и 90% излизане от групата. Аз се надявах на 1/16 да се падне Манчестър, но като гледам те може даже да не се класират...
От левскари ( макар и рядко ) се срещат и положителни коментари , но припознавачите надминаха дори себе си . Явно нервите им не издържат след такова представяне на Лудогорец вече втори пореден мач в групите на ЛЕ . Да не забравяме при първия им мач , колко припознавачи от Етрополе , Ловеч , Микре и софийския квартал " Факултето " се бяха стекли на стадиона в Разград , за да викат за гостуващия отбор от Москва . Ако се представят по подобен начин и срещу испанците , ще има криза за оцет в Етрополе , Ловеч и Микре . Кой знае колко припознавачи са прекарали нощта с кърпи напоени с оцет върху главите си .
Добре, че нямаше от Олимпик Тетевен

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Лудогорец много умно се възползва от неадекватните домакини.Марселиньо когато и да го бяха изкарали нямаше да сгрешат.Този Анисе направи поне 5 фрапиращи грешки и на два пъти показа спринт като на костенурка.
За първи път ми се случва на мач на Лудогорец да видя толкова грешки при къси пасове в близост но полето им.Имаха доста късмет че онези са куци та не стана нищо по сериозно.
Това е като негативи според мен.Иначе си ги омачкаха както трябва и доказаха че наистина опитът има значение във тези турнири.
Пожелавам да си излязат от групата и да доведат някои гранд във България.

За първи път ми се случва на мач на Лудогорец да видя толкова грешки при къси пасове в близост но полето им.Имаха доста късмет че онези са куци та не стана нищо по сериозно.
Това е като негативи според мен.Иначе си ги омачкаха както трябва и доказаха че наистина опитът има значение във тези турнири.
Пожелавам да си излязат от групата и да доведат някои гранд във България.
Бая късмет, че не ви вкараха тия слабаци, но пак играхте силно
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
-
Warped написа:Бая късмет, че не ви вкараха тия слабаци, но пак играхте силно
Не беше ли ти, който прогнозира 0 точки за Лудогорец от всички мачове в групата?
[rimg]https://a.radikal.ru/a15/2002/e5/6301ddc0a894.gif[/rimg]
По каква логика "тия слабаци" щяха да ни бият с 5 - 0???
От вчера ли са слабаци???

Има и други "доброжелатели" на Лудогорец

От вчера ли са слабаци???

Warped написа:Бая късмет, че не ви вкараха тия слабаци, но пак играхте силно
Warped написа:5:0
Warped написа:Ей пак стигнахте през иглени уши до ЛЕ. Дано отпаднете с 0 точки в групата
Има и други "доброжелатели" на Лудогорец
MASTER_COOL написа:Лудогорец с 1 или 2 точки в тази група. Всеки ще си взима своето точно срещу тях. Боксова круша
ImmortaL_1000 написа:Реално поне едно добро нещо направиха Лудогорец. Взеха парите от влизането в групите на лига Европа. Но ще излезем от там със напълнен памперс.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!