HardWork написа:Въъййй 2:1! Тоз Нюаджи направо разпиля Натанаел по фланга! Дали не направихме грешка като го освободихме преди 4 години
?!
Нюанджи играеше за ЦСКА(София)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
HardWork написа:Въъййй 2:1! Тоз Нюаджи направо разпиля Натанаел по фланга! Дали не направихме грешка като го освободихме преди 4 години
?!
dannisss написа:Нямаше тема за мача, затова направих една.Колкото до мача, много хора си мислят,че ще е протоколен,но за мен този мач ще е много тежък за лудите. Онея ще играят на живот и смърт за победа,четох че ще имат и солидни премии за победа над Лудогорец,отделно и паломинo беше продаден и заместник до сега не е взет. Гледах всички контроли на лудите и играта им не ми хареса,дано да ме оправдаят и да бият без проблем.
kremi82 написа:HardWork написа:Въъййй 2:1! Тоз Нюаджи направо разпиля Натанаел по фланга! Дали не направихме грешка като го освободихме преди 4 години
?!
Нюанджи играеше за ЦСКА(София)
IvailoRz написа:Редно е да се молиш Лудогорец да има ангажименти в Европа,защото не 16 ,а 26 ще е разликата в първенството.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта