alexpetrof написа:Не знам аз ли се изразявам неправилно или ти разбираш грешно !
Никъде не съм писал, че искам уважение към Лудогорец, Домусчиев или пази боже да искам твоето/вашето лично към мен ! Аз запитах риторично ти какво очакваш, като отношение.
Не съм аз този, който се почувства засегнат от думите за красивата смърт и ако не се лъжа ти веднага ми отговори реципрочно, нали ? Приел съм, че в тази държава омразата е национален спорт, не се опитвам и не мога аз да оправя мисленето на хората, но е наивно да смяташ, че отсреща никой няма да ти отговори със същото...
Да съгласен съм за олигарсите, мутрите, разсипаната държава, да прочетох мнението ти и на предната страница, че си писал по въпроса, съгласен съм с него, но явно на нас ни е повече проблем кой ще стане шампион по футбол, кой отбор ще фалира първи и да има ракия на масата, а докато ние се боричкаме в калта за глупости, други хора се възползваха.
Политиците, мутрите, олигарсите са част от обществото, Бойко е еманация на собствената ни глупост. Всички тия хора, които рaзсипаха България и тях майка ги е раждала и те имат семейства и те са с нашия български манталитет. Достатъчно ти е да се зачетеш един ден в коментарите примерно на този форум за да видиш, че и тук обикновените хора ако им дадеш власт и пари и те ще рушат и те ще грабят и те ще лъжат, защото явно сме си такива.
Ма защо човек да не уважава Лудогорец!Отбора постигна страхотни победи,изигра паметни мачове,съдбата помогна да има страхотни завършеци!
Аз от какво съм се засегнал

Колкото до омразата,не изпитвам такива чувства!На времето мразех говедат,а,ама то си е в реда на нещата!Сега имам близки приятели от тях,а на определени мероприятия ям ,пия и се веселя с някои от топ феновете им!
Другите ти словоизлеяния ще ги пренебрегна,освен за ракията-пия по 1-2 пъти в годината!