Лудогорец - ЦСКА | 04.04 | 4-0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Лудогорец - ЦСКА | 04.04 | 20:00ч.

Мнениеот BRF » 26 мар 2015 13:26

alexpetrof написа:Не знам аз ли се изразявам неправилно или ти разбираш грешно !
Никъде не съм писал, че искам уважение към Лудогорец, Домусчиев или пази боже да искам твоето/вашето лично към мен ! Аз запитах риторично ти какво очакваш, като отношение.
Не съм аз този, който се почувства засегнат от думите за красивата смърт и ако не се лъжа ти веднага ми отговори реципрочно, нали ? Приел съм, че в тази държава омразата е национален спорт, не се опитвам и не мога аз да оправя мисленето на хората, но е наивно да смяташ, че отсреща никой няма да ти отговори със същото...
Да съгласен съм за олигарсите, мутрите, разсипаната държава, да прочетох мнението ти и на предната страница, че си писал по въпроса, съгласен съм с него, но явно на нас ни е повече проблем кой ще стане шампион по футбол, кой отбор ще фалира първи и да има ракия на масата, а докато ние се боричкаме в калта за глупости, други хора се възползваха.
Политиците, мутрите, олигарсите са част от обществото, Бойко е еманация на собствената ни глупост. Всички тия хора, които рaзсипаха България и тях майка ги е раждала и те имат семейства и те са с нашия български манталитет. Достатъчно ти е да се зачетеш един ден в коментарите примерно на този форум за да видиш, че и тук обикновените хора ако им дадеш власт и пари и те ще рушат и те ще грабят и те ще лъжат, защото явно сме си такива.

Ма защо човек да не уважава Лудогорец!Отбора постигна страхотни победи,изигра паметни мачове,съдбата помогна да има страхотни завършеци!
Аз от какво съм се засегнал :lol: ?Казах само,че няма как вашето игрище да е подходящо за последен мач на ГРАНДА ЦСКА!
Колкото до омразата,не изпитвам такива чувства!На времето мразех говедат,а,ама то си е в реда на нещата!Сега имам близки приятели от тях,а на определени мероприятия ям ,пия и се веселя с някои от топ феновете им!
Другите ти словоизлеяния ще ги пренебрегна,освен за ракията-пия по 1-2 пъти в годината!

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 26 мар 2015 13:26

BRF написа:
actrus написа:Ако беше върнал още по назад, щеше да видиш ,че Лудогорец игра полуфинал за КСА(купа на Съветската Армия), където отпадна чрез дузпи след продълженията. И провери колко публика е имало.Финала спечели Левски с 4-0(жокер);Мача беше на неутрален терен(във Варна)

Полуфинал в КСА :o ,ай стиа уе!Не знам коя година е,но предполагам е около полуфинала на ЦСКА в КЕШ или полуфинала за КНК!Дръж се малко по-сериозно!Дори не знам колко пъти сме НОСИТЕЛИ на тоя трофей!
Колкото до публиката:На мене жокер не ми требе!Сигурен съм,че не сте били повече във Варна,отколкото ние в Истанбул(2002) или Букурущ(2007).Не те знам на колко години си,но ще ти загатна,че тогава не бяхме в ЕС!Пътуванията не ставаха лесно,нужно беше задграничен паспорт(и сега трябва за Турция),проверки,заверки.Не е като да запалиш колата и да идеш до Варна или в днешно време до Букурещ!Правенето ти на "фен" и още повече пък пред човек като МЕНЕ,може да се сравни с лафа:По-католик от Папата!

Щом ти пиша за КСА, значи е по комунистическо време(явно не си бил роден).По-възрастен съм ,отколкото си мислиш.А колко съм фен,сам прецени.Бил съм на най-големите стадиони в Европа -от Москва да Лисабон и от Истамбул до Лондон. Това, че съм фен на Лудогорец(кореняк разградлия съм) не ми пречи да подкрепям Българските отбори в чужбина.Не съм продажник ,като червените фенове на мача Стяуа-Лудогорец, да скандират ЦСКА(поне да бяха спечелили един мач).Имам си мое мнение, за състоянието на ЦСКА(писал съм) няма да се повтарям.Ти би ли купил кораб(понеже си от Бургас) с пробойна в корпуса за много пари.Това е упралението на ЦСКА от един ИКОНОМИСТ.И се уточни-ЧерноМорец или ЧерноЛомец, има разлика.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 26 мар 2015 13:36

actrus написа:
BRF написа:
actrus написа:Ако беше върнал още по назад, щеше да видиш ,че Лудогорец игра полуфинал за КСА(купа на Съветската Армия), където отпадна чрез дузпи след продълженията. И провери колко публика е имало.Финала спечели Левски с 4-0(жокер);Мача беше на неутрален терен(във Варна)

Полуфинал в КСА :o ,ай стиа уе!Не знам коя година е,но предполагам е около полуфинала на ЦСКА в КЕШ или полуфинала за КНК!Дръж се малко по-сериозно!Дори не знам колко пъти сме НОСИТЕЛИ на тоя трофей!
Колкото до публиката:На мене жокер не ми требе!Сигурен съм,че не сте били повече във Варна,отколкото ние в Истанбул(2002) или Букурущ(2007).Не те знам на колко години си,но ще ти загатна,че тогава не бяхме в ЕС!Пътуванията не ставаха лесно,нужно беше задграничен паспорт(и сега трябва за Турция),проверки,заверки.Не е като да запалиш колата и да идеш до Варна или в днешно време до Букурещ!Правенето ти на "фен" и още повече пък пред човек като МЕНЕ,може да се сравни с лафа:По-католик от Папата!

Щом ти пиша за КСА, значи е по комунистическо време(явно не си бил роден).По-възрастен съм ,отколкото си мислиш.А колко съм фен,сам прецени.Бил съм на най-големите стадиони в Европа -от Москва да Лисабон и от Истамбул до Лондон. Това, че съм фен на Лудогорец(кореняк разградлия съм) не ми пречи да подкрепям Българските отбори в чужбина.Не съм продажник ,като червените фенове на мача Стяуа-Лудогорец, да скандират ЦСКА(поне да бяха спечелили един мач).Имам си мое мнение, за състоянието на ЦСКА(писал съм) няма да се повтарям.Ти би ли купил кораб(понеже си от Бургас) с пробойна в корпуса за много пари.Това е упралението на ЦСКА от един ИКОНОМИСТ.И се уточни-ЧерноМорец или ЧерноЛомец, има разлика.

Батка, аз в ИстаМбул никога не съм бил :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 26 мар 2015 13:56

Карамел Му написа:
volf написа:
Карамел Му написа:
volf написа:Няма по-сигурна победа за Лудогорец от тази над ЦСКА!
Когато наближи двубоя около шоплука се надава такъв вой, че Лудогорци после с кеф да разкъртят кочината.
За да не обиждам никой ще използувам в поста си индиански имена, а ако някой постави срещу тях действителни лица, ще го е направил на собствена отговорност!
Наскоро "Ревящият мотиватор", явяващ се като добре платен предводител на "Червения балон" изостави "Добрият граблив вълк" и верният им фен "Вятър в главата" сами да берат срама от сраженията с "Зеления орел", което пък от своя страна се явява и подходящо оправдание за очакваните неудачи на отряд "Куци коне"!

От теб,сменилия нам си колко отбора,винаги наведения пред силния на деня,ме обзема такава погнуса,че ако ти кажа индианското име,моето моментално ще стане"Баннатия завинаги" :evil:

Сигурно е много неприятно, но проблемът идва от комплексите ти, които за съжаление се задълбочават и от такива като мен и от Лудогорец!

Виж,ние истинските запалянковци,може да се гъбаркаме/даже и пообиждаме :mrgreen: /на чорбари,кренвирши,говеда и пр ,но имаме едно общо-любовта към клубовете си.Ти сам си казал,че си бил от Черноморец,Левски,Цска...в периодите когато отборите бяха силни.Сега си от Лудогорец,а утре ако Киро си премести парите в Плевен евентуално,ще си спартаклия и ще захрачиш по Лудогорец.Ти си тоалетна хартия,многопластов и с едно -единствено предназначение.Такъв си във"фенството "си,такъв си в живота..Такъв си!Като теб е имало и ще има.Чудя се обаче на такива като Мили,че ти се връзват и подобно на теб се обричат на "бързо разграждане".И да,гнуся от теб и себеподобните ти и ако това е комплекс,ще крещя на всеослушание:"Аз съм комплексар :!:

Не улучи с избора на отбор, не улучи и с разбора на личността ми!
Не ти върви..............!
Дори не съм си правил труда да проверя зад чия изгубена кауза страдаш!
Аз съм фен на добрия футбол и всеки който се радва на това му достойнство е истински фен на футбола!
Избрал си си кофти идол за цял живот - ами ще страдаш - това е естествен резултат от тесногръдие и мракобесие!
Толкова лесно от Лудогорец няма да се откажа въпреки Домусчиев, защото те разбиха модела на посредственост и ограбване на Българския футбол (спорт) в полза рожбите на една компрометирана, гнусна система, на която бях заложник и аз като спортист!
Ти като лаладжия може да ставаш автор на всякакви етично-фенски норми, но си закъснял с повече от 25 години да търсиш смисъл в този процес!
Днешните отбори не ги ражда нито ги храни "Партията-майка" и това е причината сами да показват на какво са способни.
Та дали някой ти е объркал мислите или сам не си възложил много на тях, не е нужно да ми даваш отчет във вид на изпразнена от към смисъл словесна редица!
Успех!

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 26 мар 2015 14:07

boabbb написа:
actrus написа:
BRF написа:

Батка, аз в ИстаМбул никога не съм бил :lol: :lol: :lol:

Ти и на Бг стадион не си бил

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 мар 2015 14:25

actrus написа:Щом ти пиша за КСА, значи е по комунистическо време(явно не си бил роден).По-възрастен съм ,отколкото си мислиш.А колко съм фен,сам прецени.Бил съм на най-големите стадиони в Европа -от Москва да Лисабон и от Истамбул до Лондон. Това, че съм фен на Лудогорец(кореняк разградлия съм) не ми пречи да подкрепям Българските отбори в чужбина.Не съм продажник ,като червените фенове на мача Стяуа-Лудогорец, да скандират ЦСКА(поне да бяха спечелили един мач).Имам си мое мнение, за състоянието на ЦСКА(писал съм) няма да се повтарям.Ти би ли купил кораб(понеже си от Бургас) с пробойна в корпуса за много пари.Това е упралението на ЦСКА от един ИКОНОМИСТ.И се уточни-ЧерноМорец или ЧерноЛомец, има разлика.

Щом ти пиша,че незнам кога сте го играли тоя полуфинал,значи не ме интересува!Гледал съм полуфинала ЦСКА и Барселона,можеш да предположиш кога съм роден!Това кой отбор в какъв мач да подържаш си е твоя работа и не е определяща за никакви конкретни качества на човек!Специално за момчетата,които подкрепяха Стяуа,те го правят много преди да се пръкнете на българската футболна карта!
Дали е Черноморец или Черноломец пък ми е все тая,става въпрос за отбора от Попово ако не си разбрал!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 26 мар 2015 14:26

[center]Пишете по темата![/center]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 мар 2015 14:26

modor написа:[center]Пишете по темата![/center]

Победа за ЦСКА!

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 26 мар 2015 16:27

BRF написа: Победа за ЦСКА!

Кофти стана :( /Ако Стойчо се върне на 10ия ден/ ...Ако се прибере по-рано ЦСКА се прибира с пълна кошница ! ;)
Все пак си мисля - точен резултат 3:0 /служебно, поради липса на футболисти !
висша математика:314 :idea:

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 26 мар 2015 21:27

Утре, 27.03.2015, ако за пореден път Лупи излъже и не плати обещаните за пореден път заплати на футболистите, ще има разгромна победа за Лудогорец. Защото на 04.04.2015 ЦСКА ще паднат с по-малко, само ако играят с юношите си. Тъй като на сегашният отбор на ЦСКА толкова му е писнало от лъжи, че ще направи всичко възможно да загуби!

Като "бонус", чуждестранните играчи на ЦСКА, които са мнозинството в основният състав на ЦСКА, ще им е всичко друго в главите, но не и предстоящият мач с Лудогорец, след мизериите случващи се около ЦСКА последните дни.

Върни се в “Лудогорец”