Какво липсва на Лудогорец?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Emmanuel
Контакти:

Re: Какво липсва на Лудогорец!

Мнениеот Emmanuel » 24 сеп 2014 23:45

KAT90 написа:
Emmanuel написа:
KAT90 написа:Пускам този въпрос/мнение....
Помня пролетта на тази година когато бях на РД и гледах първия мач с/у Валенсия на айфон и виках за тях! :lol:
Е сега пък за първи път в живота си ще подкрепям Левски в А група! :lol:

Иначе съм напълно съгласен с мнението ти! Ако визираш коментара на Влади... просто нямаме право на такова отношение. Затова съм напълно съгласен с теб и вярвам, че Домусчиев бързо ще ги свали на земята. Той може да има много кусури, но си е човек на честта и достойнството.

Доживях нормален коментар. Проблемът не е само във Влади, но и Петричев, Домусчиев в началото се държеше нормално, но сега и той постоянно пуска коментари и миналата седмица имаше пак високомерен такъв.Дерменджиев се изхвърли как е печелил всички и някак си не му прави впечатление вече(след суперкупата) има и други.
Просто не е нормално, даже и Батков не съм го чувал да говори така, Лупи може да е всякакъв, но и той е умерен, Ганчев също.А коментара на Стойчо...е имам си една теория, която е и на дргу ЦСКА-ри, но дано не е така!
Съгласен съм, но се надявам всичко това да е само временно явление. Иначе провала ще дойде неизбежно! Той е заложен в ДНК-то на високомерието, та се надявам Лудите да се усетят навреме. Пример: Стойчо Стоев... от нищото се доказа като голям треньор, успехите го повъзгордяха, имаше няколко коментара в които усетих, че приятната му скромност вече я няма и ... се върна в нищото. За мен той е уникален треньор, има бъдеще и още ме е яд че го уволнихме, но все пак съдбата му е факт доказващ теорията ми. Ако днес си на върха, то не се перчи много, защото не знаеш къде ще си утре. Та надявам се зелените човечета да свикнат с успехите и да изградят характер на истински победители - такива които печелят с достойнство(а не гордост). Що се касае до Петричев, то той винаги ми е правил впечатление на скромен човек. Поне аз не помня да съм го чувал да казва нещо надменно, а и в лични разговори винаги се е държал на ниво. Разбира се не твърдя да го познавам отблизо, това което съм видял, това коментирам. Засега лично според мен той винаги е запазвал добрия тон на уважение спрямо противниците! Реших да изкажа мнението си в темата ти, защото истинските фенове на футбола, тези които знаят как да уважават феновете на другите отбори останахме малко и смятам, че трябва да се подкрепяме, но понеже хейтърите покрай нас ще продължават да използват коментарите ни за да си мерят... няма да казвам кое, то аз смятам да се въздържа от по-нататъшни дискусии и да ти пожелая лека вечер! :)

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 24 сеп 2014 23:45

BadBoy написа:Иначе дискусиите в този форум са уникални.
Питането е какво липсва на Лудогорец, а се дискутира, кой колко пъти е търсен в google :mrgreen:

Смешното е, че като гледам не четат правилно излезналите от Гугъл данни. Броя резултати показва броя открити от системата на Гугъл съвпадения в сайтове, обхождани в цикъла на Гугъл (казано най-елементарно). И дори тези цифри отразяват достъпните в момента данни, тоест няма да покажат никакви данни от сайтове, които по една или друга причина са недостъпни за системата на Гугъл (например обхождащите ботове не прочитат информацията, сайта липсва и няма запазени стари данни в паметта на Гугъл и т.н.). Това обяснява и странно ниския брой съвпадения за ЦСКА примерно на фона на останалите. Така или иначе това няма нищо общо с броя търсения; брой търсения != брой съвпадения.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 24 сеп 2014 23:46

Лудогорец има класа и силен отбор , но наистина му липсва публика. и никой не обвинява хората от Разград , града е малък и това е нормално.
Ако Домусчиев беше взел отбори от региона примерно Добруджа , Дунав (Русе) или Шумен ситуацията щеше да е различна и нямаше да има нужда да търси подкрепа от цяла България.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 24 сеп 2014 23:48

KAT90 написа:
BadBoy написа:Момци относно Петричев незабравяйте, че е журналист и като такъв има доста опит и похвати в играта на думи, знаейки кое, как ще рефлектира върху общественото мнение като цяло и въобще не го вълнува (не само него)мнението на 100-200 човека от крайните фракции на отборите.

Като спомена това си спомних за Организационната култура в политиката, а нашия Лупи е политик и точките дадени в темата се спазват от-до от него! :lol:

Лупи може да е демагог,но никога няма да прати мутри да бият противниковата агитка.Той просто е друго ниво.Политик,бивш вицепремиер на България,преподавател в СУ,автор на книги.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 24 сеп 2014 23:48

Червени Воини написа:
moreto vn написа:
KAT90 написа:
moreto vn написа:
KAT90 написа: Нямат Феърплей и уважение към останалите отбори.

На Левски и ЦСКА феновете да ми говорят за феърплей и уважение към останилите отбори?Огледайте себе си и тогава критикувайте другите,вие сте абсолютно същите. ;) :shock:

Ти различаваш ли фенове от ръководство и играчи? Или просто трябваше и ти да спамиш с неадекватен коментар, за да заспиш спокойно?

"Не ме въвличайте в такива работи. Разбира се, че ще застана на страната на нашите фенове. Живеем в демократична държава. И аз ще подкрепям "Ливърпул", когато дойде да играе срещу "Лудогорец". Никой не може да ме задължи да подкрепям "Лудогорец", "Хасково" или "Марек", заяви наставникът на ЦСКА.
Това ви е Тройчо Монтанския от негово изказване лъха от уважение към българските отбори.По скоро показва уважение към чужд отбор.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4271985

Показва уважение към червените фенове бе малумник, не към някво турско отборче!

Споменал е и Хасково и Марек те също ли са турски отбори?Най обичам форумни мишки.Велик воин си червена мишко...

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 24 сеп 2014 23:51

veni__85 написа:Лудогорец има класа и силен отбор , но наистина му липсва публика. и никой не обвинява хората от Разград , града е малък и това е нормално.
Ако Домусчиев беше взел отбори от региона примерно Добруджа , Дунав (Русе) или Шумен ситуацията щеше да е различна и нямаше да има нужда да търси подкрепа от цяла България.

Киро си прави бизнеса, той не търси подкрепа, той просто прави пари с тези му призиви и то само за международни мачове, тъй като не са в Разград.
В мига в който започнат да си играят мачовете в родния град ще спрат и призивите, тъй като стадиона ще си го пълнят, че дори ще им е и малък.

Фенската маса богатство, но много малко собственици, почти няма такива до момента показват, че не знаят как да я използват и в този ред на мисли е все тая дали имаш милион фена или 1000 фена ;)

Какво клубовете на Левски и ЦСКА успяха да спечелят от своите фенове за последните 25 години, то ест във времето на демокрация, аз имам отговор НИЩО, то ест всички ръководители минали през тези отбори не става абсолютно нищо от тях.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 сеп 2014 23:54

Emmanuel написа: Съгласен съм, но се надявам всичко това да е само временно явление. Иначе провала ще дойде неизбежно! Той е заложен в ДНК-то на високомерието, та се надявам Лудите да се усетят навреме. Пример: Стойчо Стоев... от нищото се доказа като голям треньор, успехите го повъзгордяха, имаше няколко коментара в които усетих, че приятната му скромност вече я няма и ... се върна в нищото. За мен той е уникален треньор, има бъдеще и още ме е яд че го уволнихме, но все пак съдбата му е факт доказващ теорията ми. Ако днес си на върха, то не се перчи много, защото не знаеш къде ще си утре. Та надявам се зелените човечета да свикнат с успехите и да изградят характер на истински победители - такива които печелят с достойнство(а не гордост). Що се касае до Петричев, то той винаги ми е правил впечатление на скромен човек. Поне аз не помня да съм го чувал да казва нещо надменно, а и в лични разговори винаги се е държал на ниво. Разбира се не твърдя да го познавам отблизо, това което съм видял, това коментирам. Засега лично според мен той винаги е запазвал добрия тон на уважение спрямо противниците! Реших да изкажа мнението си в темата ти, защото истинските фенове на футбола, тези които знаят как да уважават феновете на другите отбори останахме малко и смятам, че трябва да се подкрепяме, но понеже хейтърите покрай нас ще продължават да използват коментарите ни за да си мерят... няма да казвам кое, то аз смятам да се въздържа от по-нататъшни дискусии и да ти пожелая лека вечер! :)

Най-после. Доживях фен на Лудогорец да напише подобно нещо.
Не мога да се съглася само за Петричев,но няма да издребнявам. Респект !!
Именно надменността и неуважението към другите отбори и фенове е това,което отблъсква хората от Лудогорец.
Явно има още мислещи "зелени".
Поздрави.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 24 сеп 2014 23:56

Добре де защо въпроса е "Какво липсва на Лудогорец?", а не се задава въпроса "Какво липсват на отбора, които подкрепям?". Толкова ли е важно да се гледа в чуждата паница, а не в своята. :roll:
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
[offtopic][center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
[rimg]http://prikachi.com/images/19/4823019J.jpg[/rimg][/center][/offtopic]

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 24 сеп 2014 23:57

GOLEADOR написа:
KAT90 написа:
BadBoy написа:Момци относно Петричев незабравяйте, че е журналист и като такъв има доста опит и похвати в играта на думи, знаейки кое, как ще рефлектира върху общественото мнение като цяло и въобще не го вълнува (не само него)мнението на 100-200 човека от крайните фракции на отборите.

Като спомена това си спомних за Организационната култура в политиката, а нашия Лупи е политик и точките дадени в темата се спазват от-до от него! :lol:

Лупи може да е демагог,но никога няма да прати мутри да бият противниковата агитка.Той просто е друго ниво.Политик,бивш вицепремиер на България,преподавател в СУ,автор на книги.

Смяяяяяяяяяяяяяяяях!
Сигурно ще гласуваш за него, а!
Кучетата си лаят, орлите си летят.

kirogela
Контакти:

Мнениеот kirogela » 24 сеп 2014 23:58

Много повече са, ти един вид ни изкара половината форум ултраси :lol:
Фен на Левски на 24.09.2014г. :
N3-BUL написа:Мъките тепърва започват, ние набираме скорост а розовките тепърва ще търпят провал след провал

Върни се в “Лудогорец”