Лудогорец-Реал Мадрид 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: Лудогорец-Реал Мадрид 1.10.2014г.

Мнениеот snakebite » 29 сеп 2014 21:54

Мен лично не ме интересуват мнения на шопските грандове. И кой за кого щял да бъде...

Ще яде м голям бой, но за този мач ще се говори с години. А финансовата част само от този мач ще бъде годишния бюджет на някой български 'гранд' например...
така че само позитиви от този мач виждам, а и да допуснем най-голямата загуба в историята, ше пише -загубил от Реал Мадрид, не от Литекс Ловеч или Ботев Пловдив :)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 сеп 2014 22:18

snakebite написа:Мен лично не ме интересуват мнения на шопските грандове. И кой за кого щял да бъде...

Ще яде м голям бой, но за този мач ще се говори с години. А финансовата част само от този мач ще бъде годишния бюджет на някой български 'гранд' например...
така че само позитиви от този мач виждам, а и да допуснем най-голямата загуба в историята, ше пише -загубил от Реал Мадрид, не от Литекс Ловеч или Ботев Пловдив :)

Какво си развял белия байряк бе момче?На този стадион са прекланяли глава 3 актуални европейски шампиона.Ако ще излизате със свалени гащи по-добре е да не играете в турнира.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 29 сеп 2014 22:45

А колко пъти са навеждали глави актуални евроидиоти? :lol:

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 30 сеп 2014 01:15

GOLEADOR написа:
snakebite написа:Мен лично не ме интересуват мнения на шопските грандове. И кой за кого щял да бъде...

Какво си развял белия байряк бе момче?На този стадион са прекланяли глава 3 актуални европейски шампиона.Ако ще излизате със свалени гащи по-добре е да не играете в турнира.

За първи път съм съгласен с теб! Че е ясна загубата ясна е, но нека бъде след битка. Нека играят така, все едно е финал, пък каквото стане!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Лудогорец ще опита да е "убиец на гиганти" като ЦСКА

Мнениеот Red Warrior » 30 сеп 2014 10:33

Българският футболен първенец Лудогорец ще се опита да влезе в кожата на "убиеца на гиганти" ЦСКА София в мача от Шампионската лига срещу Реал Мадрид, пишат световните медии преди двубоя между разградчани и европейския клубен шампион.

Агенция "Ройтерс" отбелязва, че в последните няколко години Лудогорец върви именно по стъпките на ЦСКА, който е "най-успешният клуб на Балканите със своите 31 титли и отстраняването на редица грандове в Европа". От агенцията отбелязват специално победите над Аякс Амстердам през 1973 година, на Нотингам Форест през 1980 и на Ливърпул през 1982. Именно двата английски клуба са защитавали трофеи срещу "армейците", които обаче ги побеждават.

Според "Ройтерс", за Лудогорец е време да влезе в обувките на родния евробоец ЦСКА. "Няма да бъде лесно срещу Реал Мадрид, но ние ще направим всичко по силите ни, защото това е мач за историята", цитира агенцията нападателя на разградчаните Дани Абало, който е испанец.

Световните медии отразяват подобаващо мача между Лудогорец и Реал Мадрид, въпреки че той дори все още не е започнал. Причината може би се крие в изключително силната игра на българите на английска земя в първия им мач от Шампионската лига, в който те загубиха нелепо от Ливърпул. Повечето медии също наблягат на успехите на ЦСКА на европейската сцена. "Реал Мадрид гостува на Лудогорец на една традиционно негостоприемна арена за европейски шампиони - стадион "Васил Левски" в София. Реал трябва да внимава с историята на този стадион", предупреждава goal.com.

Спортният отдел на yahoo.com също предупреди европейските клубни шампиони: "Това може би изглежда като един от най-лесно предвидимите двубои в историята на Шампионската лига, но Реал Мадрид, който спечели десетата си купа през месец май, не бива да подценява Лудогорец"./БТА

"gong.bg"

Пак ли тези от ЦСКА? :mrgreen: Да внимават само да не влезнат в обувките на Левски. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Лудогорец ще опита да е "убиец на гиганти" като ЦСКА

Мнениеот boabbb » 30 сеп 2014 10:41

Стига, бе, сега ще влезе Кашчей и ще иска факсимиле от "Ню Йорк Таймс" и клип, качен на сондата "Вояджър" :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 сеп 2014 10:42

Ако следват примера от ЦСКА ще бият европейския шампион и в двата мача.Ако имат някакви въпроси как стават тези победи,да питат Пламен Марков,Джевизов или Велинов!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 сеп 2014 10:51

Red Warrior написа:...Лудогорец върви именно по стъпките на ЦСКА, който е "най-успешният клуб на Балканите със своите 31 титли и отстраняването на редица грандове в Европа".
Пак ли тези от ЦСКА? :mrgreen: Да внимават само да не влезнат в обувките на Левски. :lol:

1. Не знаех че за да бъдеш "най-успешен клуб на Балканите" са достатъчни само титлите във вътрешното първенство (спечелени не без помощта на военизираните отбори - сателити), а такова "дребно" отличие като "носител на КЕШ" ("Цървена звезда", "Стяуа") не се брои... :o
2. "Лудогорец" вече "влезе" в обувките на "Левски" като втори български клуб - участник в групите на ШЛ. А четирибуквената абревиатура от Борисовата градина - кога, кога?!... :roll:
3. Иначе заглавието на темата кърти мивки - в тон с него аз пък ще се опитам да стана папа... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 30 сеп 2014 11:11

Реал Мадрид идва с всички звезди и дебютант 30.09/10:58

Страхът е обхванал белия балет.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Върни се в “Лудогорец”