Бенфика
Ювентус
Атлетик Билбао
Да видим.
Лудогорец в групите на Шампионска лига
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец ще играе домакинските си срещи от ШЛ в София
-1914- написа:
Даже подкрепям и ЦСКА в евротурнирите, сега какво ще кажеш?
За Tommy не знам какво ще ти каже, но аз ще ти препоръчам освен зелено, да си купиш и червено шалче и да дойдеш на Герена да ни покажеш какъв си българин. Тъй като вероятно не знаеш какво е Герена и къде се намира, ето ти малко информация.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
Re: Възможни съперници на Лудогоревц за ШЛ
Боже колко сляп народ.Вземете се по интересувайте и ще разберете , че Лудогорец по принцип съществува от 1948 ,но в този вид си е от 2001г.
И за 14 години като гледам колко много са построили се вижда.Дори един стадион не успяха да ремонтират докрай.
Да не би държавата да е построила стадиона на МК Донс а ?! И никъде не видях да съм писал за Левски и ЦСКА.
Сравних 2 клуба които горе-долу са на една възраст и единият си има всичко , а другият е "на гол тумбак , чифте пищови".
Като всички наши собственици на отбори.Сега ще видим дали ще играят в София или Букурещ.И искрено се надявам да са в най-слаба група.
И там да подобрят рекорда на Левски за да се видят , че са отговорят на максимата - "на гол тумбак , чифте пищови".
Лудогорец е един много добър лош пример ! И това времето ще го докаже !
И за 14 години като гледам колко много са построили се вижда.Дори един стадион не успяха да ремонтират докрай.
Да не би държавата да е построила стадиона на МК Донс а ?! И никъде не видях да съм писал за Левски и ЦСКА.
Сравних 2 клуба които горе-долу са на една възраст и единият си има всичко , а другият е "на гол тумбак , чифте пищови".
Като всички наши собственици на отбори.Сега ще видим дали ще играят в София или Букурещ.И искрено се надявам да са в най-слаба група.
И там да подобрят рекорда на Левски за да се видят , че са отговорят на максимата - "на гол тумбак , чифте пищови".
Михайлов: Лудогорец е пример за всички наши отбори, футбол се прави с пари
Лудогорец е един много добър лош пример ! И това времето ще го докаже !
Последна промяна от iliev72 на 28 авг 2014 13:49, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
- doni89cska
- Контакти:
Хора вие едно нещо не разбирате, София е град с 2М население и ЖАДЕН за успешен футбол.
Хората искат да си водят децата на мач, искат да гледат отбор който може да си подаде топката
повече от 2 пъти без грешен пас, искат футбол без враждебна атмосфера, без риск някой дрогиран
да ги замерва със сигнални ракети.
Като съм Левскар не съм длъжен всяка година да слушам нови лъжи на Батков и да гледам
как мега некадърни хора управляват Левски. И да плащам пари на всичко отгоре? Аре не, мерси.
Успешен клуб/спортист е безплатна реклама за България, така че, радваите се, бахти и жалките души,
пълни с завист и омраза. А който ми казва, че вчера не е имало емоция на стадиона няма как
да е присъствал.
Хората искат да си водят децата на мач, искат да гледат отбор който може да си подаде топката
повече от 2 пъти без грешен пас, искат футбол без враждебна атмосфера, без риск някой дрогиран
да ги замерва със сигнални ракети.
Като съм Левскар не съм длъжен всяка година да слушам нови лъжи на Батков и да гледам
как мега некадърни хора управляват Левски. И да плащам пари на всичко отгоре? Аре не, мерси.
Успешен клуб/спортист е безплатна реклама за България, така че, радваите се, бахти и жалките души,
пълни с завист и омраза. А който ми казва, че вчера не е имало емоция на стадиона няма как
да е присъствал.
Raid написа:-1914- написа:
Даже подкрепям и ЦСКА в евротурнирите, сега какво ще кажеш?
За Tommy не знам какво ще ти каже, но аз ще ти препоръчам освен зелено, да си купиш и червено шалче и да дойдеш на Герена да ни покажеш какъв си българин. Тъй като вероятно не знаеш какво е Герена и къде се намира, ето ти малко информация.
Вчера бяхме компания от 8 човека, трима Левскари и петима Цесекари.
Може да не ти се иска, но повечето хора в България сме все още нормални и патриоти, а не
слепи лумпени.
Цял ден хвърлям боб за да се падне:
Барса - Реал - Байерн - един от трите
Юве- Дортмунд - Ман Сити - ПСЖ един от четирите
Аякс - Ливерпул - Билбао един от трите
На всеки от тези мачове с Разград в София ще отида до цена на билета от 100 лв.
Едно хубаво нещо да направи Разград, поне. А дано, а дано.
Барса - Реал - Байерн - един от трите
Юве- Дортмунд - Ман Сити - ПСЖ един от четирите
Аякс - Ливерпул - Билбао един от трите
На всеки от тези мачове с Разград в София ще отида до цена на билета от 100 лв.
Едно хубаво нещо да направи Разград, поне. А дано, а дано.
- doni89cska
- Контакти:
Още една добра новина, ако трябваше да играят мачовете в чужбина щеше на е Национален провал за цялата държава като цяло. Сега чакам жребия и почвам резервации за билети 

-1914- написа:Като съм Левскар не съм длъжен всяка година да слушам нови лъжи на Батков и да гледам
да е присъствал.
Първо, внимавай с изразите. Никой не те е нарекъл "жалка душа" и не те е напсувал (въпреки, че очевидно си го просиш). По този въпрос се надявам модераторите да покажат принципност и да си отнесеш банана.
Втори, никой не е казал, че си длъжен да слушаш Батков и да гледаш Левски. Даже напротив, препоръчано ти бе да си гледаш националната кауза.
Трето, (автоцензура вкл.) ** ** *****, ***** ******.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
Хора вие не сте в час ! Нека да е най-слабата групата и тогава дори ще ги спукат от бой !
И най-важното няма да се пълнят джобовете на Кирето от билети.Мислете с главите се.
Ако претърпи и финансово отношение пълен крах(слаба посещаемост) до тук ще бъде този смешен проект и ще продължи да живурка като Литекс.
Бенфика , Шахтьор и Галатасарай/Олимпиакос е идеалната групата да се видят колко са гола вода и стадиона ще е празен.
И най-важното няма да се пълнят джобовете на Кирето от билети.Мислете с главите се.
Ако претърпи и финансово отношение пълен крах(слаба посещаемост) до тук ще бъде този смешен проект и ще продължи да живурка като Литекс.
Бенфика , Шахтьор и Галатасарай/Олимпиакос е идеалната групата да се видят колко са гола вода и стадиона ще е празен.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]