СУПЕРКУПА : Лудогорец - Ботев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Re: СУПЕРКУПА : Лудогорец - Ботев

Мнениеот 1Neutralen » 13 авг 2014 21:32

gugushito написа:
batmanlevski написа:
gugushito написа:опппа домуса е звъннал на перуката...тия диваци не разбират ли ,че така нещата бързо ще се сринат :evil: мамка ви мръсна мошеническа, дано господ ги накаже тия жалки нещастници, иначе за Стяуа нямам притеснения...

абе ние като ви разправяхме ,че лудогорец са мошеници не вярвахте,ако знаете какви балтий ви чакат в разград

кога не сме вярвали ??? :shock: :shock: :o :o тия селяни са ясни от първия ден /поне на мен/!!! много ми е смешно дето ме карат да не съм за Стяуа ..... БАХТИ ЖАЛКАРИТЕ !!! КАК ЩЕ ПОДКРЕПЯМ ТОЯ СЕЛСКИ ОТБОР ,ПЪЛЕН С ЧУЖДЕНЦИ ,БЕ ЕЙЙЙЙЙЙЙ ,ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ ????

То ти си ясен като глдам на кой отбор си фен...

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 13 авг 2014 21:33

Изгони го, щото Дяков му каза така. Колев си беше тръгнал към центъра. Явно шубето е голямо - пустата кауза...

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 13 авг 2014 21:33

когато ви обясняваме как работи домусага със съдиите и комисиите, ни викахте ревльовци...
хак да ви е- всички ще страдат от грандоманията на гела, включително и неговия си отбор- така не се влиза в групите, нали се сещате... пожелавам на съдийските галеници да загубят и този, и следващите си два мача.

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 13 авг 2014 21:33

ани написа:този лудогорец са едни мошеници ,за това ги мрази цяла България и за това всички ще подкрепяме Стяуа

Вярвай си...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 авг 2014 21:33

Дяков му подвикна и момчето си тръгна напред, а боклука нещастен го гони с ЖК отзад... смешна работа.. пореден мач му е*а майката :idea:

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 13 авг 2014 21:34

Червеният картон се коментира след като каже съдията псувнята на жълтия :idea:

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 13 авг 2014 21:35

slash1912 написа:
Балкански Орел написа:Абе недейте така бе, до червения картон буташе Ботев супер грубо играха Ботев и не им даде нито един картон.Накрая симулация+псувня и напълно резонен втори картон, тука страстите надделяват май.

Къде чу (видя) псувня?Освен това за втори картон нарушението трябва да е много грубо,да му дава за "симулация" е смешно!

Картона е пресилен това е ясно, но не е и чак толкова скандален.За симулации вече се дават жълти картони това е истината псувня е имало със сигурност, защотото в началото въобще не тръгна да дава картони ! И на мен вие сте ми по симпатични само с българи срещу чужденците на Лудогорец.Успех второто полувреме.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 13 авг 2014 21:36

1Neutralen написа:
gugushito написа:
batmanlevski написа:
gugushito написа:опппа домуса е звъннал на перуката...тия диваци не разбират ли ,че така нещата бързо ще се сринат :evil: мамка ви мръсна мошеническа, дано господ ги накаже тия жалки нещастници, иначе за Стяуа нямам притеснения...

абе ние като ви разправяхме ,че лудогорец са мошеници не вярвахте,ако знаете какви балтий ви чакат в разград

кога не сме вярвали ??? :shock: :shock: :o :o тия селяни са ясни от първия ден /поне на мен/!!! много ми е смешно дето ме карат да не съм за Стяуа ..... БАХТИ ЖАЛКАРИТЕ !!! КАК ЩЕ ПОДКРЕПЯМ ТОЯ СЕЛСКИ ОТБОР ,ПЪЛЕН С ЧУЖДЕНЦИ ,БЕ ЕЙЙЙЙЙЙЙ ,ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ ????

То ти си ясен като глдам на кой отбор си фен...

БАХТИ Т.ШАКА КОЙ МЕ КРИТИКУВА.... ШАПКИ ДОЛУ !!! ПРОЩАВАМ ТИ ,МОМЧЕ...

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 13 авг 2014 21:37

Жълтите са невероятни- ВТОРИ ЖЪЛТ КАРТОН НЕ СЕ ДАВАЛ ЗА СИМУЛАЦИЯ :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 13 авг 2014 21:37

Жълто-черен Пловдив написа:Този съдия си плаче за ММА акция, дейба и нещастника злобен!
СТЯУА, ШИБАЙ НАГЛЕЦИТЕ!

Оооо, да не съм те чул!
Национален предател си и ти. Абе, много взехме да ставаме напоследък националните предатели...Май разкриха Домуса и отборчето му? :roll:

Върни се в “Лудогорец”